- 1 Şubat 2012
- 161
- 36
- 118
- Konu Sahibi seanpreston
-
Ben yaklaşık iki hafta önce Dora Hospital'da Fatih Dağdele'e gözaltı ışık dolgusu yaptırdım.Bir tüpün fiyatı 300 euro zaten tek tüp yapıldı (ben TL olarak ödedim 1.000 TL) İğneyle yapıyor, uyuşturma falan yok.Biraz can sıkıcı ama sonuç iyi olsaydı katlanılabilirdi.5 dakika kadar sürüyor sonrasında iki gün baş ağrısı yaptı bende..Gelgelelim sonuca; gözaltlarım hala mor hatta normalde çukur olmamasına rağmen dolgu aşağıya yapıldığı için gözaltlarım çukur ve alt tarafı da şişik gözüküyor.Uzaktan daha da mor gözüküyor.Benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu, biran evvel geçip gitmesini istiyorum ama etkisi 1-1.5 yıl sürüyormuş verdiğim parada cabası.Bu arada ben Fatih Bey'e instagramdan üzerinden mesajla ulaşmıştım, benden numaramı istedi ve hastaneden hemen arandım ama sonuçtan memnun olmadığımı ve fotoğraflarımı kendisine yine aynı yolla iletmeme rağmen bu sefer hiç ilgilenmedi..Geriye dönsem asla ama asla yaptırmazdım.Eski gözaltlarım çok daha iyiydi
herkese merhabalar bayanlar benim gözlatım kendimi bildim bileli çukur genetik olduğu için uyku doğal tedaviler vs işe yaramıyor.Bende gözlatı ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim.
Aranızda yaptrırıp memnun kalan var mı ? Kime yaptırdınız ? Ne kadara yaptırdınız ? Bide yaptırdıktan sonra günlük yaşama dönmeniz kaç haftanızı yada gününüzü aldı ?
Canım lütfen yaptırirsan paylaşırmısın bende doktor bakıyorumMerhaba bende o konuyu ciddi şekilde araştırıyorum. Ankaralıyım ben internette ve instagramda Başak Kandi diye bir doktoru takibe aldım. 650-700 tl gibi bir ücreti var sanırım ama kesin sonuç alınıyormu onu araştırıyorum.
Daha önce bu doktora yapanlar var çok memnunduk felan filan hepsi yalandi de mekki öf ya kime inanıp yaptiricaz benimde aklımda güncel öztürk var ama tam olarak guvenemiyorum
herkese merhabalar bayanlar benim gözlatım kendimi bildim bileli çukur genetik olduğu için uyku doğal tedaviler vs işe yaramıyor.Bende gözlatı ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim.
Aranızda yaptrırıp memnun kalan var mı ? Kime yaptırdınız ? Ne kadara yaptırdınız ? Bide yaptırdıktan sonra günlük yaşama dönmeniz kaç haftanızı yada gününüzü aldı ?
Ben bugun yaptırdım ışık dolgusunu burçak erdinç e çukurlarım dolgu gibi ama daha çok yeni bakalım ne olacakherkese merhabalar bayanlar benim gözlatım kendimi bildim bileli çukur genetik olduğu için uyku doğal tedaviler vs işe yaramıyor.Bende gözlatı ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim.
morluklarım yarı yarıya aydınlandı ama dr daha iyi yapabilirdi sağ gözümde hafif bi torbalanma oldu o yüzden bir daha aynı doktora yaptırmam ama ışık dolgusu kesinlikle yaptırırım.
Koyu halkalar için işe yaamıyor gerçekten kuzenimin gözaltları aşırı çökür ve mor ,ışık dolgusu yaptırdı hiç bir değişiklik olmadı.Şimdi doktor somon dna önerdi onu yaptırıcak.Bir de neslim güngen diye bir güzellik uzmanı var ben takip ediyorum orda bi teknikle gözaltı morluklarını düzelttiklerini gösteren videolar paylaşıyorlar .Ne kadar doğru bilmiyorum ama takip edip bir araştırın isterseniz.Bu arada benim gözaltı dolgularım ve dudak dolgularım bi seneyi geçtiği halde duruyor.Bir arkadaşımın da 2 senedir hala dolgusu var.Kişiden kişiye değişiyorBu göz altı dolgu olayını çok düşünüyordum ama çokta korktum.
Çoğunluk şikayet halinde.
Birde benim genetik kahverengi işe yarayacağını düşünmüyorum.
Onlarca video izledim genetik çok koyu olanlarda etkisi yok denecek kadar az.
Ve etki süresi bir yıl bile değil..
Koyu halkalar için işe yaamıyor gerçekten kuzenimin gözaltları aşırı çökür ve mor ,ışık dolgusu yaptırdı hiç bir değişiklik olmadı.Şimdi doktor somon dna önerdi onu yaptırıcak.Bir de neslim güngen diye bir güzellik uzmanı var ben takip ediyorum orda bi teknikle gözaltı morluklarını düzelttiklerini gösteren videolar paylaşıyorlar .Ne kadar doğru bilmiyorum ama takip edip bir araştırın isterseniz.Bu arada benim gözaltı dolgularım ve dudak dolgularım bi seneyi geçtiği halde duruyor.Bir arkadaşımın da 2 senedir hala dolgusu var.Kişiden kişiye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?