merhaba,
alkol sigara kullanmiyorum, duzgun besleniyorum, duzenli 8 saat uyuyorum, ama ccouklugumdan beri var bu cukur ve morarti
siz boyle yazinca yine korktum simdi, kimiisi cok memnun kimisi cok pisman. biz morgözler ne yapacagiz
Canım aynen benimde öyle hep araştırıyorum lütfen bişi bulursan yada yaptırmaya karar verirsen bana da haber veririmisin ben güncel öztürke düşünüyorum ama kararsizim
..kızlar, ben buldum.! Sıkı bir araştırmayla hem de.. İzmir'de Heradermaya- Sevinç Hanıma gidip gözaltımdaki anormallikten kurtuldum!! Ve devam etmeye karar verdim. Yüzümde hoşuma gitmeyen yerleri birlikte konuşup bir uzman gözüyle gözden geçiriyoruz.yıllardır beni rahatsız eden ufak çeneme sihirli elleriyle dokundu, hiç doğallığını bozmadan/ sadece hatların güzel olan kısımlarını vurgulayarak harikalar yaratıyor.
Arkadaslar Merhaba,
Ben de burda okudugum bilgiler sonrasinda bu sitede cokca bahsedilen bir doktora gittim gecen yil.
2-3 dk icerisinde hicbirsey aciklamadan cok hizli bir sekilde gozaltima enjeksiyon yapti. Iki ay mor gozaltlariyla dolastim. Telefonlarima bile sahsi olarak cikmadi..Asistanlari sacmasapan sekilde gecistirdi beni ve en ufak bir etkisi olmadi. Tum bu negatif deneyimime ragmen iki hafta once Samet Hariri'ye cesaretimi toplayip bu islemi yaptirdim. Oncesinde en az 45 dk aciklama yapti. Ilaci gosterdi. Ilaca ait materyalleri verdi. Islem en az 30 dk surdu. Her asamasini gormemi sagladi. Ve islem devam ederken mukemmel yeni gozaltlarimi gordum. Tum o yorgun ifade kayboldu. En az birkac yil kazandirdi bana. Ve kendisi diger doktorlarin istedigi abartili fiyatlari da istemedi. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az.. (Agustos ayinda meme ameliyatimi da yapti..Su an iyilesme surecim devam ettiginden bu konudaki fikirlerimi ayrica paylasacagim.)
Formu uzun bi süredir takip ediyorum , bu konuda yorum yapmak için üyelik aldım çünkü ciddi rakamlara yapılıyor ve bunu yaptıran biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim ... Temmuz ayında gözaltı ışık dolgusu yaptırdım ve 1.600 lira fiyat ödedim nakit ... Gözaltı morluğum yoktu ben sadece çöküklük için yaptırdım ve ciddi anlamda sadece çöküklükse şikayet gayet başarılı bi sonuç alınıyor .. Oturdum alkolle yüzüm silindi sonra jetocayın diye bi maddeyle hafif anestezi yapılıp uyuşturuldu ve işlem başladı,hiç bir şey hissetmedim ; sonrasında sadece iğne yer belliydi ve morarma olmadı.. Çok aman aman bi değişim bekliyorsanız, beklentinizi karşılamayabilir ama maddi sıkıntınız yoksa çok güzel bi uygulama o yorgun ifade gidiyor :) Bir gözüme biraz daha gerekti enjekte etsek iyi olacaktı ama maddi olarak yaptıramadım Arkadaşlar şişme torbalanma morarma demiş inanın ertesi gün bende sadece o çöküklük yoktu ve gözaltım daha diriydi .. Doktorum çok suratsızdı o konuda netim ama işini iyi yapıyor :)
Merhaba isik dolgunuzu kime yaptirdiniz?
benmde goz altlarim cok cokuk
hafifletecek bir cozum istiyorum
ne kadar sure gitti bu dolgu
doktor adi verebilirseniz cok sevinirim
..kızlar, ben buldum.! Sıkı bir araştırmayla hem de.. İzmir'de Heradermaya- Sevinç Hanıma gidip gözaltımdaki anormallikten kurtuldum!! Ve devam etmeye karar verdim. Yüzümde hoşuma gitmeyen yerleri birlikte konuşup bir uzman gözüyle gözden geçiriyoruz.yıllardır beni rahatsız eden ufak çeneme sihirli elleriyle dokundu, hiç doğallığını bozmadan/ sadece hatların güzel olan kısımlarını vurgulayarak harikalar yaratıyor.
Arkadaslar Merhaba,
Ben de burda okudugum bilgiler sonrasinda bu sitede cokca bahsedilen bir doktora gittim gecen yil.
2-3 dk icerisinde hicbirsey aciklamadan cok hizli bir sekilde gozaltima enjeksiyon yapti. Iki ay mor gozaltlariyla dolastim. Telefonlarima bile sahsi olarak cikmadi..Asistanlari sacmasapan sekilde gecistirdi beni ve en ufak bir etkisi olmadi. Tum bu negatif deneyimime ragmen iki hafta once Samet Hariri'ye cesaretimi toplayip bu islemi yaptirdim. Oncesinde en az 45 dk aciklama yapti. Ilaci gosterdi. Ilaca ait materyalleri verdi. Islem en az 30 dk surdu. Her asamasini gormemi sagladi. Ve islem devam ederken mukemmel yeni gozaltlarimi gordum. Tum o yorgun ifade kayboldu. En az birkac yil kazandirdi bana. Ve kendisi diger doktorlarin istedigi abartili fiyatlari da istemedi. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az.. (Agustos ayinda meme ameliyatimi da yapti..Su an iyilesme surecim devam ettiginden bu konudaki fikirlerimi ayrica paylasacagim.)