gozalti ışık dolgusu

merhaba,
alkol sigara kullanmiyorum, duzgun besleniyorum, duzenli 8 saat uyuyorum, ama ccouklugumdan beri var bu cukur ve morarti
siz boyle yazinca yine korktum simdi, kimiisi cok memnun kimisi cok pisman. biz morgözler ne yapacagiz
Canım aynen benimde öyle hep araştırıyorum lütfen bişi bulursan yada yaptırmaya karar verirsen bana da haber veririmisin ben güncel öztürke düşünüyorum ama kararsizim

..kızlar, ben buldum.! Sıkı bir araştırmayla hem de.. İzmir'de Heradermaya- Sevinç Hanıma gidip gözaltımdaki anormallikten kurtuldum!! Ve devam etmeye karar verdim. Yüzümde hoşuma gitmeyen yerleri birlikte konuşup bir uzman gözüyle gözden geçiriyoruz.yıllardır beni rahatsız eden ufak çeneme sihirli elleriyle dokundu, hiç doğallığını bozmadan/ sadece hatların güzel olan kısımlarını vurgulayarak harikalar yaratıyor.

goz altiniza ne yaptirdiniz, isik dolgusu mu?
bende yaptirmayi dusunuyorum tavsiye edermisin, isik dolgunu Samet harriye mi yaptirdin?

Merhaba isik dolgunuzu kime yaptirdiniz?
benmde goz altlarim cok cokuk
hafifletecek bir cozum istiyorum
ne kadar sure gitti bu dolgu
doktor adi verebilirseniz cok sevinirim

merhaba
Ne yaptirdiniz tam olarak goz altlariniza ve duzeltdirdiniz?

Neler yaptırdınız? Bir de nekadara mal oldu? Bende izmirde doktor arıyorum göz altım için

ışık dolgu yaptırıp memnun kalan yok
on kişi yaptırmış onu da memnun değil
bir çaresi yokmudur bu gözaltı çukurunun

memnun olmanız çok güzel
yapılan işlemin ne olduğunu
fiyat
bilgilerini paylaşabilirmisiniz

Bende çöküntü yada morartı yok torba ve geniş çapta çizgi var onlara da etkisi olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…