• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozalti ışık dolgusu

Kızlar ablam yeni ışık dolgusu yaptırdı güzel sonuçlar aldı düşünenlere doktor tavsiyesinde bulunabilirim.

Mehmet Akgun isik dolgusu yapti. Goz altim torbalandi malesef ki :( yana dolgusuda var cok belli olmasada. Cok para verdim ama iyi bir sonuc alamadim

Eklentiler

• 20150828_111531-1.webp
    20150828_111531-1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 594
Arkadaslar Merhaba,
Ben de burda okudugum bilgiler sonrasinda bu sitede cokca bahsedilen bir doktora gittim gecen yil.
2-3 dk icerisinde hicbirsey aciklamadan cok hizli bir sekilde gozaltima enjeksiyon yapti. Iki ay mor gozaltlariyla dolastim. Telefonlarima bile sahsi olarak cikmadi..Asistanlari sacmasapan sekilde gecistirdi beni ve en ufak bir etkisi olmadi. Tum bu negatif deneyimime ragmen iki hafta once Samet Hariri'ye cesaretimi toplayip bu islemi yaptirdim. Oncesinde en az 45 dk aciklama yapti. Ilaci gosterdi. Ilaca ait materyalleri verdi. Islem en az 30 dk surdu. Her asamasini gormemi sagladi. Ve islem devam ederken mukemmel yeni gozaltlarimi gordum. Tum o yorgun ifade kayboldu. En az birkac yil kazandirdi bana. Ve kendisi diger doktorlarin istedigi abartili fiyatlari da istemedi. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az.. (Agustos ayinda meme ameliyatimi da yapti..Su an iyilesme surecim devam ettiginden bu konudaki fikirlerimi ayrica paylasacagim.)

Formu uzun bi süredir takip ediyorum , bu konuda yorum yapmak için üyelik aldım çünkü ciddi rakamlara yapılıyor ve bunu yaptıran biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim ... Temmuz ayında gözaltı ışık dolgusu yaptırdım ve 1.600 lira fiyat ödedim nakit ... Gözaltı morluğum yoktu ben sadece çöküklük için yaptırdım ve ciddi anlamda sadece çöküklükse şikayet gayet başarılı bi sonuç alınıyor .. Oturdum alkolle yüzüm silindi sonra jetocayın diye bi maddeyle hafif anestezi yapılıp uyuşturuldu ve işlem başladı,hiç bir şey hissetmedim ; sonrasında sadece iğne yer belliydi ve morarma olmadı.. Çok aman aman bi değişim bekliyorsanız, beklentinizi karşılamayabilir ama maddi sıkıntınız yoksa çok güzel bi uygulama o yorgun ifade gidiyor :) Bir gözüme biraz daha gerekti enjekte etsek iyi olacaktı ama maddi olarak yaptıramadım :( Arkadaşlar şişme torbalanma morarma demiş inanın ertesi gün bende sadece o çöküklük yoktu ve gözaltım daha diriydi .. Doktorum çok suratsızdı o konuda netim ama işini iyi yapıyor :)

Formu uzun bi süredir takip ediyorum , bu konuda yorum yapmak için üyelik aldım çünkü ciddi rakamlara yapılıyor ve bunu yaptıran biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim ... Temmuz ayında gözaltı ışık dolgusu yaptırdım ve 1.600 lira fiyat ödedim nakit ... Gözaltı morluğum yoktu ben sadece çöküklük için yaptırdım ve ciddi anlamda sadece çöküklükse şikayet gayet başarılı bi sonuç alınıyor .. Oturdum alkolle yüzüm silindi sonra jetocayın diye bi maddeyle hafif anestezi yapılıp uyuşturuldu ve işlem başladı,hiç bir şey hissetmedim ; sonrasında sadece iğne yer belliydi ve morarma olmadı.. Çok aman aman bi değişim bekliyorsanız, beklentinizi karşılamayabilir ama maddi sıkıntınız yoksa çok güzel bi uygulama o yorgun ifade gidiyor :) Bir gözüme biraz daha gerekti enjekte etsek iyi olacaktı ama maddi olarak yaptıramadım :KK43: Arkadaşlar şişme torbalanma morarma demiş inanın ertesi gün bende sadece o çöküklük yoktu ve gözaltım daha diriydi .. Doktorum çok suratsızdı o konuda netim ama işini iyi yapıyor :)

Merhaba, Siz kime yaptırdınız bu ameliyatı?

Merhaba, Siz kime yaptırdınız bu ameliyatı?
Bagdat Caddesinde Md Dermotoloji de Gökhan beye yaptırdım morarma agrı şişme hiç bir sorun yaşamadım , benim için önemli olan zaten hekimin iyi olmasıydı işini iyii yapsın suratı gülmesede olur :KK48: Ataşehirde Ayşegül Sivrinin de bu konuda iyi oldugunu duymuştum onlar 1.900 nakit isteyince kullanılan aynı malzeme diye düşünüp Gökhan beye yöneldim .. Göz altı çöküklüğü için kesinlikle tavsiye ederim diğer problemlerim olmadığı için morluk gibi şikayetler için yorum yapamıyorum ..

Oldum olası göz altlarım sorunludur..ama genelde göz altı olayı sıkıntılı o yüzden hiç cesaret edemedim ama burun dolgusu için burdaki yorumlardan gaz alıp bursadan Ankara'ya geldim Mehmet Akgün e..burun dolgum yapılırken Yabancı uyruklu hoş bi bayan geldi göz altı için çok hoş oldu onunkini görünce gaza gelip ben de yaptırdım..çok memnun kaldım..bu arada Mehmet beye o kadar soru sordum ki sabırla benle ilgilendi..hatta bi hastası beklemeden gitti Benim yüzümden hastasından oldu mahçup oldum biraz Estetik bağımlısı mı oluyorum biri beni durdursun

Arkadaslar bu dolguyu yaptiracam.tavsiye edenler var mi?kaliciligi ne kadar? Fatih dagdelenden randevu aldim

Selam ben Başak Kandiye yaptırdım. Tavsiye üzerine gittim. Çok memnun kaldım. Instagramdan yazınca cevap veriyor :D

Yaptıran arkadaşlar...

Rica etsem gözlerinizi kamufle ederek foto da ekleyebilir misiniz? Ben yaptırdım, güzel oldu vb.. diye yorum yapmanızın kimseye bir yardımı olmaz. Fotoğraflarınız ile yorumlarınızı da eklerseniz çok makbule geçer.

Formu uzun bi süredir takip ediyorum , bu konuda yorum yapmak için üyelik aldım çünkü ciddi rakamlara yapılıyor ve bunu yaptıran biri olarak tecrübemi paylaşmak istedim ... Temmuz ayında gözaltı ışık dolgusu yaptırdım ve 1.600 lira fiyat ödedim nakit ... Gözaltı morluğum yoktu ben sadece çöküklük için yaptırdım ve ciddi anlamda sadece çöküklükse şikayet gayet başarılı bi sonuç alınıyor .. Oturdum alkolle yüzüm silindi sonra jetocayın diye bi maddeyle hafif anestezi yapılıp uyuşturuldu ve işlem başladı,hiç bir şey hissetmedim ; sonrasında sadece iğne yer belliydi ve morarma olmadı.. Çok aman aman bi değişim bekliyorsanız, beklentinizi karşılamayabilir ama maddi sıkıntınız yoksa çok güzel bi uygulama o yorgun ifade gidiyor :) Bir gözüme biraz daha gerekti enjekte etsek iyi olacaktı ama maddi olarak yaptıramadım :KK43: Arkadaşlar şişme torbalanma morarma demiş inanın ertesi gün bende sadece o çöküklük yoktu ve gözaltım daha diriydi .. Doktorum çok suratsızdı o konuda netim ama işini iyi yapıyor :)
Önemli olan işini iyş yapması nerde be kime yaptırdın

Arkadaslar yardimlariniz icin cok sagolun.baskalari konu aciyor bin tane mesaj aliyor.bana kimse yardimci olmadi.bi tavsiye verseniz cokukluk icin ne yapabilirim.isik dolgudan memnun olan var mi? Olmayan var mi?
mrb zun zaman olmuş ben de araştırıyordum sizi buldum yaptırdınızmı dolgu benimde çok çökük bende düşünüyorumda

mrb zun zaman olmuş ben de araştırıyordum sizi buldum yaptırdınızmı dolgu benimde çok çökük bende düşünüyorumda
Ben de yaptırmak istiyorum çok az ama kprkuyorum morluk vs olurmu ki. Dr yağ dolgusu yapalım diyo. O nasıl olur acaba sarı sarı falan olur mu ki

gözaltı ışık dolgusunu asla önermiyorum gözlerim şiş ve altında yeni torbalar kaldı erimez mi bu lanet dolgu çok üzgünüm
Kesinlikle ben de önermiyorum. Gözaltımda hafif çukurluk ve biraz koyuluk için gittim altı ay önce, önce tuhaf bir tümsek( üstelik ilk haftalarda açık, sonrasında gıcık kahverengi- sarımsıydı) uzun zamandır ise torbalar oluştu oysa önce yoktu. Tekrar gittiğimde güya tekrar düzeltmeye çalıştı ama asla olmadı.Gittiğim yer çok şık, gösterişli ve pahalı bir güzellik kompleksiydi.Bence beslenme şeklinize dikkat edin, düzenli olarak K vitamini, E vitamini, belki Selenyum..vb araştırarak alın,dıştan vitamin ekstresi nemlendirici kullanın, düzenli spor yapın, düzenli uyuyun, içki sigara içmeyin ve hatta hatta uzman birkaç doktora kontrol olup bilgi alın ama yine de yaptırmayın.Hep iyi, zinde ve güzel kalın, sevgi ve selamlar. Ben emin olduğum bir doktor buluncaya ya da bizim uzmanlar uzmanlaşıncaya kadar yaptırmayacağım

Selamlar. Ben Ankara'da Başak Kandiyi tavsiye ederim. Kendisine birkaç işlem yaptırdım ve oldukça memnun kaldım. Ayrıca takibi ve sonuçlar çok iyi.

Kesinlikle ben de önermiyorum. Gözaltımda hafif çukurluk ve biraz koyuluk için gittim altı ay önce, önce tuhaf bir tümsek( üstelik ilk haftalarda açık, sonrasında gıcık kahverengi- sarımsıydı) uzun zamandır ise torbalar oluştu oysa önce yoktu. Tekrar gittiğimde güya tekrar düzeltmeye çalıştı ama asla olmadı.Gittiğim yer çok şık, gösterişli ve pahalı bir güzellik kompleksiydi.Bence beslenme şeklinize dikkat edin, düzenli olarak K vitamini, E vitamini, belki Selenyum..vb araştırarak alın,dıştan vitamin ekstresi nemlendirici kullanın, düzenli spor yapın, düzenli uyuyun, içki sigara içmeyin ve hatta hatta uzman birkaç doktora kontrol olup bilgi alın ama yine de yaptırmayın.Hep iyi, zinde ve güzel kalın, sevgi ve selamlar. Ben emin olduğum bir doktor buluncaya ya da bizim uzmanlar uzmanlaşıncaya kadar yaptırmayacağım
merhaba,
alkol sigara kullanmiyorum, duzgun besleniyorum, duzenli 8 saat uyuyorum, ama ccouklugumdan beri var bu cukur ve morarti :(
siz boyle yazinca yine korktum simdi, kimiisi cok memnun kimisi cok pisman. biz morgözler ne yapacagiz :(

Back
X