• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı kızarıklığı

Elasticcheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
14
3
3
29
Kızlar gözlerimin hemen altı kızarmaya basladi morlukların vardı ama son bikac gündür sürekli kızarık. Kapatıcı kullanmaya baasladim ondan mıdır yoksa göz makyajımı silerken tahris ediyor olabilir miyim? Ya da baska biseyden olabilirmi? Gecmesi icin napabilirim?

Kızlar gözlerimin hemen altı kızarmaya basladi morlukların vardı ama son bikac gündür sürekli kızarık. Kapatıcı kullanmaya baasladim ondan mıdır yoksa göz makyajımı silerken tahris ediyor olabilir miyim? Ya da baska biseyden olabilirmi? Gecmesi icin napabilirim?

tahriş etmiş olabilirsin canım. bence bi kaç gün kendi haline bırak gözlerini, makyaj falan yapma hırpalamadan temizlemeye çalış, eğer başka bir sebep yoksa düzelecektir

Evet aynısı bende de var. Suyla yıkarken değil, göz makyajı çıkarıcısı ile temizlerken oluyor. Üstelik de alkolsüz
kaliteli markalar. Bilemiyorum naapıcam. Geçmesi için ben salatalık koyuyorum, iyi geliyor. Çay suyu ve patates de iyi geliyor. Bir dene istersen.

Göz makyajınızı silmek için badem yağı denedinizmi
ben aşağıdaki yazıyı okumuştum ama kendim denemedim.

Badem yağı da normal cilt yapısına sahip etkili bir makyaj temizleyicidir. Başka hiçbir ürüne ihtiyaç duymadan makyajınızı temizlerken aynı zamanda göz çevresindeki koyu halkaların tedavisinde de kullanılır. Yüzünüzü bol su ile yıkayarak temizledikten sonra hafif nemli bırakarak kurulayın.

Back
X