gözaltı torba estetiği

bu sitede herkes yazıyor ama sonra cevap vermediği için kendimin ve arkadaşımın yaptırdığımız operasyonu paylaşmak isterim. arkadaşım göz altı torbası ameliyatı oldu 2 hafta önce onun torbaları alındı içerden yapıldı kesi dışardan iz kalmadı ve 2 hafta geçmesine rağmen şu anda bile inanılmaz güzel duruyor. ben ise ailede genetik göz altımda yağ fazlalığı vardı onu aldırdım mikro lipo denilen küçücük kesi ile yağ olan kısım alındı. biz şu an sonuçtan cok memnunuz yaptırmak isteyen arkadaşlar international hospitalda nezail demirciler'e gidebilirler gerçekten inanılmaz iyi anlayışlı ve işinin ehli bir cerrah. ve diğer dr lar gibi korkunç rakamlar talep etmiyor. bizim bütün gevezeliğimize bitmek bilmeyen sorularımıza cevap verdi yorulmadan :) ve sonuç olarak gerçekten süper bir görüntü çıkardı daha ödemlerimizin inmesine var ama şu an bile oldukça mutluyuz. umarım size yardımcı olur bu yazı

Arkadaşlar merhaba, ben burdan bir kişinin yönlendirmesiyle doktorumu buldum ve bu sabah gözaltı torbalarımdan kurtuldum. Ohhh be! Beni bilgilendiren kişiye teşekkürlerimi borç bilirim. Ve ilk iş olarak (hiç üşenmedim) kadınlar kulübüne üye oldum. Sorularınız varsa seve seve yardımcı olmak isterim. Çünkü yıllardır karar veremediğim ve korktuğum için sizi en iyi ben anlarım. Kendimi bildim bileli genetik yapımdan kaynaklı gözaltı torbalarım vardı. Beraberinde gözkapağı düşüklüğü. Yaşı olduğumdan daha büyük gösteren ve beni hep yorgun gösteren...35yaşındayım. Buradaki yönlendirme doğrultusunda sevgili Dr. Akın Banaz hocama muayeneye gittim ve 15 dk sonunda ikna oldum. Kendisi bu işin kesinlikle uzmanı. Hiç birşey sormanıza gerek kalmıyor zaten sizi her detayı titizlikle anlatıyor. Çok çok tavsiye ediyorum! Bu sabah ameliyat olmuş biri olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Sevgiler

Gözaltı torbalarını sabah aldıran biri olarak tabiiki şu anda hafif bir morarma ve şişlik var. Yarın biraz daha morarabilir. Dikişlerim haftaya alınacak, sizleri yine bilgilendiririm. Bu arada ameliyatımı lokal anesteziyle yaptırdım, psikolojisi sıkıntı yaratabiliyor ama biraz cesaretliyseniz mutlaka tavsiye ediyorum. Sıfır acı! Doktorum Akın bey'in (Banaz) kendimi iyi hissetmem için yaptığı sohbetler de psikolojik olarak rahatlamama yardımcı oldu. İyi ki...

Back
X