Doğuma Hazırlık Gözbebegim EYLÜL'ümün Odası...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mrtylz

Eylül'ün ve Mustafa'nin annesi
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.343
29
108
Hayatımda en sevdiğim insanın,eşimin canından kanından aşkından parçam Eylül'ümüzün aramıza katılmasına az kaldı.. Hazırlıklarımız devam ediyor ama dayanamadım.. Hep takip ettiğim bir topic'ti odalar, kıyafetler,şekerler,süsler... Allah'ım bizlere de nasip etti.. İnşallah darısı tüm anne adaylarına..

(duvar kağıdımız ve halımız çarşamba günü geliyor, geldiğinde güncelleyerek yeni halini de ekleyecegim)

(Eylül Hanım'ın şekeri :16: )
$SAM_2415.webp
$SAM_2421.webp
$SAM_2407.webp
$SAM_2408.webp
$SAM_2409.webp
$SAM_2411.webp
$SAM_2412.webp
$SAM_2414.webp
$SAM_2416.webp
$SAM_2418.webp
$SAM_2419.webp
$SAM_2420.webp
$SAM_2422.webp
$SAM_1006.webp
$SAM_1007.webp

:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
harika bi oda olmuş, allah bu odada minik eylüle mışıl mışıl uykular nasip etsin...

harika bi oda olmuş, allah bu odada minik eylüle mışıl mışıl uykular nasip etsin...

Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim. Buradan paylaşmak, bu mutluluğu hazırlıkları telaşları anlatmak mutluluğuna mutluluk katıyor insanın..

Hayatımda en sevdiğim insanın,eşimin canından kanından aşkından parçam Eylül'ümüzün aramıza katılmasına az kaldı.. Hazırlıklarımız devam ediyor ama dayanamadım.. Hep takip ettiğim bir topic'ti odalar, kıyafetler,şekerler,süsler... Allah'ım bizlere de nasip etti.. İnşallah darısı tüm anne adaylarına..

(duvar kağıdımız ve halımız çarşamba günü geliyor, geldiğinde güncelleyerek yeni halini de ekleyecegim)

(Eylül Hanım'ın şekeri :16: )
Eki Görüntüle 487055
Eki Görüntüle 487056
Eki Görüntüle 487057
Eki Görüntüle 487058
Eki Görüntüle 487059
Eki Görüntüle 487060
Eki Görüntüle 487061
Eki Görüntüle 487062
Eki Görüntüle 487063
Eki Görüntüle 487064
Eki Görüntüle 487065
Eki Görüntüle 487066
Eki Görüntüle 487067
Eki Görüntüle 487068
Eki Görüntüle 487069

:nazar::nazar::nazar:
çok güzel canım güle güle uyuysunda büyüsün içinde

çok güzel canım güle güle uyuysunda büyüsün içinde

İnşallah.. çoook teşekkür ederiz :16:

canım EYLÜL hanımın odası çok güzel olmuş,bayıldım.......
iyi günlerde kullanın................

İnşallah saglıkla huzurla mutlulukla kullanırız, kullanır Eylül'üm.. henüz bitmedi daha duvar kağıdı yapılacak ama dayanamadım artık açayım dedim konumuzu :)

canım çoook beğendim maşalaaahhh:nazar::nazar::nazar: ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi hepimizedeee.
EYLÜL hanıma yakışan bi oda olmuş harikaaa:16::16::16:

canım çoook beğendim maşalaaahhh:nazar::nazar::nazar: ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi hepimizedeee.
EYLÜL hanıma yakışan bi oda olmuş harikaaa:16::16::16:

Sibelimm çook teşekkür ederiz teyzesii :16:

Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
valla bakalım yakışçak mı yakışmıcak mı şimdiden çok cadı benim kızım.. habire tepişiyo.. ben konuşsam bana ehhh azcık tepki veriyo babaya gelince taklalar atıyo resmen.. doğunca böyle olursa salonda yatırırım valla :9:

Çok begendim,güle güle sağlıkla büyüsün odasında,insanı özendiriyorsunuz valla:nazar:

Çok begendim,güle güle sağlıkla büyüsün odasında,insanı özendiriyorsunuz valla:nazar:

Teşekkür ederiz teyzesii :42: İnşallah sağlıkla :46:huzurla büyür odasında... İnşallah (var mı bilmiyorum) sevdiğin saydığın ömrünü geçirecek ömrünü sevincini hüznünü sıkıntını derdini herşeyini paylaşabileceğin bir canyoldaşın hayat arkadaşın vardır ya da olur ve inşallah ikinizin canından can parçanız olur da daha iyi bebek odaları senin olur, tüm isteyenlerin olur inşallah..

Benim çok şükür hayat yoldasım var,atanmayı bekliyoruz,ondan sonra nice eylüllerimiz olsun istiyoruz,sizin miniğin odasını görüncede içim kıpır kıpır etti:nazar:

Maşallah maşallah canim tam bir prenses odası olmus:nazar::nazar: güle güle prensesini büyüt bu guzel odada. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim :nazar:

Darısı ins bir gün benim ve tüm isteyenlerin basına (âmin) :16:

:nazar::nazar::nazar: bayildim....eylül mışıl mışıl uyusun odasinda...Allah nazarlardan korusun inşallah canim...sağlikla kucağina al..darısı tüm hamişlerin başina:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Benim çok şükür hayat yoldasım var,atanmayı bekliyoruz,ondan sonra nice eylüllerimiz olsun istiyoruz,sizin miniğin odasını görüncede içim kıpır kıpır etti:nazar:

Zor kısım tamam yani en azından, malum bu devirde anlaşılacak hayat paylaşılacak insan mumla arasan zor bulunuyor neler duyuyoruz, okuyoruz.. İnşallah atamanız olur ve sizin de istediğiniz zaman bir yavrunuz olur.. İnsanın içi kıpır kıpır etmezmi ben de bakıyordum hep konu açan annelerin,bebek odalarına giysilerine oyuncaklarına içim, kalbim mutlu oluyordu seviniyordum onların adına.. şükür şimdi bize de nasip etti rabbim.. inşallah huzurlu mutlu bir yuvanız, işiniz ve sağlıklı çocuklarınız olur...

Maşallah maşallah canim tam bir prenses odası olmus:nazar::nazar: güle güle prensesini büyüt bu guzel odada. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim :nazar:

Darısı ins bir gün benim ve tüm isteyenlerin basına (âmin) :16:

Çok teşekkür ederim, inşallah rabbim tüm annelere sağlıklı sıhhatli evlatlar verir,kolay doğumlar nasip eder...

cok begendim cokk. sağlıkla gelsin, bu guzel odada buyusun insallah

İnşallah canım, inşallah.. çok teşekkür ederim

:nazar::nazar::nazar: bayildim....eylül mışıl mışıl uyusun odasinda...Allah nazarlardan korusun inşallah canim...sağlikla kucağina al..darusi tüm hamişlerin başina:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah, çok teşekkür ederim.. İnşallah tüm anneler sağlıkla kucaklarına alır yavrularını ve inşallah anne olmayi dileyen isteyen ve anneliği hak edecek tüm kadınlara da nasip eder rabbim bu mucize olayı...

beyaz rengini çok seviyorum.asil ve sadeliğin simgesi.kızınızın odası çok güzel olmuş.sağlıklı,mutlu büyütmeniz dileğiyle...

çok güzel bir oda olmuş sağlıklı günlerde büyür inşallah bizde siparişini verdik fakat hala bebek arabasına karar veremedik:S sizinkinin modelini öğrenebilirmiyim?

Back
X