Doğuma Hazırlık Gözbebegim EYLÜL'ümün Odası...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne kadar tatlı bir oda olmuşşş.. bayıldımm, harika... anne değilim, hatta evli bile değilim ama, neden bilmiyorum fotoğraflara bakarken o kadar duygulandım ki, gözlerim doldu..anne olasım geldi herhalde :)) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minik Eylül'ü... Allah hayırlı uzun ömürler versin, ona da size de.. :)

ir
çook teşekkür ederiz, İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukta büyür pıtırcığım odasında..

bir süre sonra çok çeşşit olsa da hepsi biririne benziyor gibi oluyor.. biz ist.dayız maskodaki her bebe mobilyacısını gezdik çok kafam karışmıştı en son bi mağazaya girdik buna tutuldum.. çok şatafatlı taşlı bilmemneli modeller de vardı ama bunun sadeliği beni çok cezbetti.. çok gezmek de yani aslında iyi değil..

İnşallah kuzucuğumun adaşı Eylül Ceren hanımın daha güzelleri daha iyileri olur. özelden mesaj olarak atıyorum markalarını ve fiyatlarını

aslında fiyatlarını burdan yazsanız daha iyi olur ; herkes fikir edinmek , birşeyler araştırmak , paylaşmak için kullanıyor forumu , sizin paylaşımınızda bu yönde yardımcı olur :)

cook güzel cokk begendim,karyolasıyla sifonyeri ne kadar acaba ögrenebilir miyim

beyaza bayılırım....eylülün yatağıda gelin yatağı gibi olmuş....mobilyaları herşeyi çok güzel ve uyumu.....güle güle büyüt canım.....:nazar:

canım çok güzeeeeeeeeeeel..
Allah yavrunu sağlıkla mutlulukla bol bol gülücüklerle kahkahalarla büyütmeni nasip etsin bu odada inş :34:

bayıldım benim bebek olasım geldı... Güzel Rabbim bebeğinize sağlıklı büuümesını nasıp etsın. Presnses gbı odasındada tatlı tatlı uyusun =)

ay maşallah:) :nazar:
tesadüfen konuyu gördüm ama fotoğraflar müthiş cezbetti beni...

mutlulukla sağlıkla büyütün yavrunuzu:)

öncedende yazmıştım bu konuya yorum..
tekrar denk geldim,yazmadan geçmiyim dedim..

bikez daha maşallah diyorum kocamaaaaaaaan :nazar: ve darısı inş başıma,sağlıkla :emir_bebek::nazar:

odası cidden harika olmuş.. melekler gibi..
sarı abajura,küçük dolabın (komidin gibi olan) üst tarafına yerleşen raflara,yatağına,arabasına kadar herşeye bayıldım..sağlıkla mutlulukla büyüsün orda inş..

gittikçe yaklaşıyor zamanın,heyecan vardır eminim ki..

merhaba güzel ocak annesi :9::9: harika olmuş güzel kızının odası ,,bayıldımm.........bu hafta bizimde odamız geliyor sonra ayrıntılara başlayacağız bizde...............hayırlısıyla sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah...:nazar::nazar:.............

Ba yıl dım !!!

Harika olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Kızın en tatlı uykuları uyusun yatagında. Sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.
Çok zevklisiniz bu arada prenses odası gibi olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X