• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde arpacık

ela3466

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
23
8
38
27
Kızlarım acil yardım lütfen gözümde arpacık var ve gecmiyo doktor ameliyat dedi ama küçük bebeğim var hamilelik döneminde çıkmıştı damla kullandirtmadilar şimdi kaldı öyle gecmiyo ne yapsam ne kullansam geçer 🥺

Geçmiş olsun küçükken bende de olmuştu iki gözünüzede yayıldı mı acaba eğer tek gözde varsa çok dikkat edin onada bulaşmasın benim iki gözümde çıkmıştı çok zor günlerdi rabbim şifa versin size inşallah

Geçmiş olsun küçükken bende de olmuştu iki gözünüzede yayıldı mı acaba eğer tek gözde varsa çok dikkat edin onada bulaşmasın benim iki gözümde çıkmıştı çok zor günlerdi rabbim şifa versin size inşallah
Sorma birinin üstünde birinin altında ve çok kötü birşey amin inşallah bı an önce geçmesini istiyorum geçmiyor 🥺

Doktor krem verdi mi antibiyotikli onu kullanabilirsin sabahları çok çapaklanma oluyordur kesin ılık suyla yıkamaya çalış çok zor gerçekten ameliyat neden dedi doktor belki ilaçla geçer inşallah

Doktor krem verdi mi antibiyotikli onu kullanabilirsin sabahları çok çapaklanma oluyordur kesin ılık suyla yıkamaya çalış çok zor gerçekten ameliyat neden dedi doktor belki ilaçla geçer inşallah
Ben hamileyken çıktı bu yaklaşık bir yıl oluncak o dönemde göz damlası bebeğe zarar verir diye vermedi böyle kaldı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum krem damla hiç birşey fayda etmiyor bir hafta kadar önce de diğer gözümde çıktı ve artık aynaya bakmak istemiyorum psikolojim bozuldu 🥺

Seni çok iyi anlıyorum insanın gözü şişiyor inşallah bir an önce kurtulursun belki basit bir ameliyattır kökten kurtulursun iltihaptan

Back
X