• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Gözde sarı nokta

cea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
3
0
1
22
Merhabalar öncelikle hayırlı cumalar allah rızası için cevap verin 5 senedir gözümün bebeğinin beyaz kısmında 3 tane küçük sarı noktalar var yıllar sonra doktora gittim korktuğum için gidemiyordum ve gittiğimde devlet hastanesine doktor gözüme baktı makine de hemen bakar bakmaz Timör dedi sonra yok hayır ben anlayamadım karşı tarafa gidin dedi gittik oda hastam var bakamam dedi diğeri de aynı şeyi dedi ve ben artık kriz geçirdim sonra tekrar aynı doktorumun yanına gittim ve bana yağ toplamış beze olmuş dedi uzman doktora gidip göstermen lazım dedi bende sen ne iş yapıyorsun burda dedim sonra çıktım daha da gitmedim korkumdan sizce ne yapmam lazım sizde aynı şey varmı varsa nasıl geçti veya geçti mi ameliyat olmak zorunda mıyım damla kullandım işe yaramadı ne yapmam lazım yardım edin allah rızası için psikolojik olarak çökmüş durumdayım

Tekrar alanında iyi bir doktora gitmeniz lazım.
Bakan doktorun bile anlamadığını, buradaki kişiler nasıl yorumlasın.
Göz bu ihmale gelmez. En kısa sürede gidip baktırın.
Geçmiş olsun

Merhabalar öncelikle hayırlı cumalar allah rızası için cevap verin 5 senedir gözümün bebeğinin beyaz kısmında 3 tane küçük sarı noktalar var yıllar sonra doktora gittim korktuğum için gidemiyordum ve gittiğimde devlet hastanesine doktor gözüme baktı makine de hemen bakar bakmaz Timör dedi sonra yok hayır ben anlayamadım karşı tarafa gidin dedi gittik oda hastam var bakamam dedi diğeri de aynı şeyi dedi ve ben artık kriz geçirdim sonra tekrar aynı doktorumun yanına gittim ve bana yağ toplamış beze olmuş dedi uzman doktora gidip göstermen lazım dedi bende sen ne iş yapıyorsun burda dedim sonra çıktım daha da gitmedim korkumdan sizce ne yapmam lazım sizde aynı şey varmı varsa nasıl geçti veya geçti mi ameliyat olmak zorunda mıyım damla kullandım işe yaramadı ne yapmam lazım yardım edin allah rızası için psikolojik olarak çökmüş durumdayım
neden korktuğunuzu anlamadım. iinin ehli bir doktora gidip tedavi olacaksınız. hepsi bu.

Tekrar alanında iyi bir doktora gitmeniz lazım.
Bakan doktorun bile anlamadığını, buradaki kişiler nasıl yorumlasın.
Göz bu ihmale gelmez. En kısa sürede gidip baktırın.
Geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum baya yorum vardı göz deki sarı leke için herkes yazmış o yüzden belki biri çıkar ne iyi gelir flan der diye düşündüm ankara da dünya göz hastanesi varmış özel olmadı özele gıdecem derlerdi inanmazdım paranın olduğu yerde herşey olur inşallah gittiğim özel de güzel şeyler duyarım çok korkuyorum bu durumdan

neden korktuğunuzu anlamadım. iinin ehli bir doktora gidip tedavi olacaksınız. hepsi bu.
Malesef ben çok takıntılı bir insanım herşeyden çok korkarım ayrıca doktor timör diyip yağ bezesi sonradan deyince sende olsan korkardın göz bu sonuçta en hassas yer korkmam normal bence

Geçmiş olsun iyi bir uzman doktora gidin hatta başka bir doktora daha gidin

Malesef ben çok takıntılı bir insanım herşeyden çok korkarım ayrıca doktor timör diyip yağ bezesi sonradan deyince sende olsan korkardın göz bu sonuçta en hassas yer korkmam normal bence
Tamam da korkunuz sizi tedavi olmaktan alıkoyuyor.
Yağ bezesi, tümör ya da enfeksiyon herhangi biri var diyelim.
Siz korkup doktora gitmeyince düzelecek mi kendiliğinden?

Gozde sari leke onemli diye biliyorum, ameliyat olmustu bir tanidigim ustelik ilce hastanesindeki doktor koymustu bu teshisi siz nereye gittinizde anlayamadilar, onuda ben anlamadim.

Pinguekula diye araştırabilirsiniz. Yağ ve protein birikintisidir, zararsızdır. Tabi siz yine doktora gidin, içiniz rahat etsin.

Back
X