Gözden ırak olan....

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
Hayırlı geceler arkadaslar
Gecen tedbir nafakasıyla alakalı bi konu acmıştım ama pek bi cewap gelmedi
Umarım şimdiki derdime care olursunuz
Sizlerin fikirleri benim için önemli

Eşimle bir haftadr falan ayrıyız,tartıştık ve baba evine döndüm iki cocukla.büyük tartışmaydı şimdi onun detayına girmeyecegim

Boşanmayı düşünüyormuyum düşünmüyor muyum onuda henüz bilmiyorum,kafam allak bullak çünkü.
Ama şöyle bişey istiyorum; bir ay kadar görüşmedik diyelim,beni özlesin,beraber gecirdigimiz güzel günler aklına gelsin istiyorum,pişman olup özür dilesin istiyorum(ewet cok sey istedigimin farkındayım)
Bi yandanda diyorumki bir ay görüşmeyince belki daha fazla,birbirimiZden iyice mi koparız,yani gözden ırak olan gönülden de mi ırak olur sizce
Ya sanki biraz karışık yazdım ama umarım anlamışsınızdır
İnanın nasıl bi yol izlemeliyim,napmalıyım hiç bilmiyorum
Şuan için hiç görüşmedik sadece baktım watsap profilresmini degişmiş,engelli falan degilşm ama,off ya istiyorumki köpek gibi pişman olsun yoksa bi inat ugruna boşanmaktan baska care kalmıyo.o da dik kafalı ,bende artık öyleyim

Klasik olacak ama eger pisman olur gelirse seviyor demektir bir inada degmez. Ama gelmezse zaten sizi kaybeden o birakin aciyi da o ceksin bi zahmet. Siz onunuze bakin.
Tabi bu yazdiklarim gercekten sudan sebeplerle bu noktaya geldiyseniz gecerli..

Inatçı ise çok beklemeyin derim. Eşimden biliyorum mesela öyle bişey olsa aşkımdan ölse it gibi pişman olsa gururuna yedirip beni aramaz. Eşiniz öyle ise bence pek beklemeyin. Ayrılmayı istemiyorsunuz bu da belli araya biraz zaman koyun sonra çocuklar falan bahane olur barışırsınız insallah

Bilimsel olarak birinin yokluğuna alışmak 21 günmüş. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü doğru. Siz boşanmak için hazır değilsiniz belli ki. Eşinizle konuştunuz mu?
Tartıştıktan sonra msjlasla konuşmuştuk,bi daha beni arama allah yolunu acık etsin falan yazmıştı.bende aynı şekilde sende arama allaha havale ettim seni x oktar dedim,ya yedi ablası var onlarıda kedicik ilan ettim.tabi onu msja yazmadım

Bu noktaya gelmenize sebep olan şeyleri bilmeden doğru yorum yapamayız. Yani kuru inat mi, yoksa çözülmeyecek sorunlar mi, irite mi olundu vs. Eşinizin pişman olma ihtimali de bu soruların cevabına göre degisir

Cok tesekkür ederim.inanın ekonomik özgürlügüm olsa şu dakikaboşanırım
Sewiyormuyum ewet ama sewgi bir yere kadar
Ayrıca eşim tıpkı sizin eşiniz gibi

Hiç hoş değil eşinizle , görümcenize yaptığınız İtam

Bu noktaya gelmenize sebep olan şeyleri bilmeden doğru yorum yapamayız. Yani kuru inat mi, yoksa çözülmeyecek sorunlar mi, irite mi olundu vs. Eşinizin pişman olma ihtimali de bu soruların cevabına göre degisir
Canım bundan önceki konuma yazmıştım
İsim tartışmasıydı
Ablasına rica ettim iki ismini birden kullanın kızımın diye
Eşim küplere bindi,neymiş ablası istedigini kullanırmış,ben saygısızlık etmişim

Bi arkadasım hamileyken baba evine döndü orda doğurdu tam 2 yıl ayağını diretti kv görümceleri eşi herkezi salya sümük ağlattı kaç kere dön dedirtti en son yeni eşya yeni ev aldırıp öyle gitti adam şimdi gözünün içine bakıyor yine aynı hataları yaparsan 10 çocuğumda olsa terk ederim demiş sanırım sağlam burnunu sürttürmekte iş azıcık ders alsın diyorsan hiç taviz verme sana ulaşmasını engelle iyice pişman et.

İyi de siz nasıl evlisiniz böyle?iki de çocuk? Tavırlar, tripler sevgili gibi..? Birbirini köpek etmeye çalışmaktan (yani ego) başka bir dert ve sorun da göremedim, yazılanlardan.

Hiç hoş değil eşinizle , görümcenize yaptığınız İtam
Görseniz sizde bana hak werirsiniz ama
Eşim oturuyo konuşuyo yedi ablası agzının içine bakıyo
Tövbe hasa allah yok dese eşim hepsi ewet haklısın diycek
Gercekten abartmıyorum
Sanırım yedi kızdan sonra dogan tek erkek cocuk oldugu için

Sorunu bilmeden birsey denek guc. Biraz daha acik olsaniz. Neden tartistiniz?

Cok tesekkür ederim.inanın ekonomik özgürlügüm olsa şu dakikaboşanırım
Sewiyormuyum ewet ama sewgi bir yere kadar
Ayrıca eşim tıpkı sizin eşiniz gibi
Biz anca filmlerde görürüz o zaman ellerinde çiçekler kapıda sırılsıklam adamı. Sorununuz ne bilmiyorum ama eşlerimiz aynı diye söylüyorum. Eşimi huyları ile kabullendim bazen ben bazen o idare ediyor geçinip gidiyoruz. Arada çocuklar da var biraz daha düşünmelisiniz bence. Ama ciddi bi sorun varsa orası baska

İnanın böyle örnekler duyunca daha güçlü oluyorum
Tesekkürler

Ama bazı erkekler var inatlarından sittin sene pişmanın demez , iyi değerlendirin ölçün biçin

Seviye buraya geldikten sonra barışmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…