Tartıştıktan sonra msjlasla konuşmuştuk,bi daha beni arama allah yolunu acık etsin falan yazmıştı.bende aynı şekilde sende arama allaha havale ettim seni x oktar dedim,ya yedi ablası var onlarıda kedicik ilan ettim.tabi onu msja yazmadımBilimsel olarak birinin yokluğuna alışmak 21 günmüş. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü doğru. Siz boşanmak için hazır değilsiniz belli ki. Eşinizle konuştunuz mu?
Cok tesekkür ederim.inanın ekonomik özgürlügüm olsa şu dakikaboşanırımInatçı ise çok beklemeyin derim. Eşimden biliyorum mesela öyle bişey olsa aşkımdan ölse it gibi pişman olsa gururuna yedirip beni aramaz. Eşiniz öyle ise bence pek beklemeyin. Ayrılmayı istemiyorsunuz bu da belli araya biraz zaman koyun sonra çocuklar falan bahane olur barışırsınız insallah
Hiç hoş değil eşinizle , görümcenize yaptığınız İtamTartıştıktan sonra msjlasla konuşmuştuk,bi daha beni arama allah yolunu acık etsin falan yazmıştı.bende aynı şekilde sende arama allaha havale ettim seni x oktar dedim,ya yedi ablası var onlarıda kedicik ilan ettim.tabi onu msja yazmadım
Canım bundan önceki konuma yazmıştımBu noktaya gelmenize sebep olan şeyleri bilmeden doğru yorum yapamayız. Yani kuru inat mi, yoksa çözülmeyecek sorunlar mi, irite mi olundu vs. Eşinizin pişman olma ihtimali de bu soruların cevabına göre degisir
Görseniz sizde bana hak werirsiniz amaHiç hoş değil eşinizle , görümcenize yaptığınız İtam
Biz anca filmlerde görürüz o zaman ellerinde çiçekler kapıda sırılsıklam adamı. Sorununuz ne bilmiyorum ama eşlerimiz aynı diye söylüyorum. Eşimi huyları ile kabullendim bazen ben bazen o idare ediyor geçinip gidiyoruz. Arada çocuklar da var biraz daha düşünmelisiniz bence. Ama ciddi bi sorun varsa orası baskaCok tesekkür ederim.inanın ekonomik özgürlügüm olsa şu dakikaboşanırım
Sewiyormuyum ewet ama sewgi bir yere kadar
Ayrıca eşim tıpkı sizin eşiniz gibi
İnanın böyle örnekler duyunca daha güçlü oluyorumBi arkadasım hamileyken baba evine döndü orda doğurdu tam 2 yıl ayağını diretti kv görümceleri eşi herkezi salya sümük ağlattı kaç kere dön dedirtti en son yeni eşya yeni ev aldırıp öyle gitti adam şimdi gözünün içine bakıyor yine aynı hataları yaparsan 10 çocuğumda olsa terk ederim demiş sanırım sağlam burnunu sürttürmekte iş azıcık ders alsın diyorsan hiç taviz verme sana ulaşmasını engelle iyice pişman et.
Üstte bi üyeye yazmıştım kısaca neden tartıştıgımızıSorunu bilmeden birsey denek guc. Biraz daha acik olsaniz. Neden tartistiniz?
Off bilmiyorumki benimkşde onlardan sanki yaAma bazı erkekler var inatlarından sittin sene pişmanın demez , iyi değerlendirin ölçün biçin
Tartıştıktan sonra msjlasla konuşmuştuk,bi daha beni arama allah yolunu acık etsin falan yazmıştı.bende aynı şekilde sende arama allaha havale ettim seni x oktar dedim,ya yedi ablası var onlarıda kedicik ilan ettim.tabi onu msja yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?