GÖZDEN UZAK GÖNÜLDEN NERE?

İzmir.
Kimse için ideallerinizden vazgeçmeyin,adı Sinan da olsa Hakan da olsa Mehmet de olsa.
Gidin hayallerinizi yaşayın,bu yüzden aranız açılırsa da demek ki sağlıklı bir ilişki değilmiş der yolunuza devam edersiniz.

Ankarada neden asistanlik 6 yıla kadar uzuyor ki? Izmirdeki asistanlıkla farkı e?
Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.
Bir de ben asistanligim bitti hadi artik Ankaradan gidelim dedigimde Sinan musait olacak mi sehir degisikligine? O da var.

Gönül bağınıza güveniyorsan hiçbir sorun olmaz
Guven benim icin kafama takilan bir olay degil su anlik.
Onsuz ne kadar bosluga duserim, bunu dusunuyorum.
Cunku ben sevgisini sonuna kadar yasamayi tercih eden bir insanim. Her gun gorsem de bikmam.
Uzak mesafe beni cok zorlar.
Ama asistanlikta Izmire gitmezsem artik ankaraya kisilip kaliriz omrumuz boyunca.
Cunku ev, arsa alsak Ankaradan alacagiz, iyice yerlesip kalacagiz.

Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.
Bir de ben asistanligim bitti hadi artik Ankaradan gidelim dedigimde Sinan musait olacak mi sehir degisikligine? O da var.

Bosver kalbinden ne geciyosa onu yap. Hatta yani mezun ol Asistanlığı da ankarada yap. Sinan olsa senin icin ankarada kalir miydi onu düşün. Sinansiz bir izmirde mutlu olur musun onu düşün.

Bosver kalbinden ne geciyosa onu yap. Hatta yani mezun ol Asistanlığı da ankarada yap. Sinan olsa senin icin ankarada kalir miydi onu düşün. Sinansiz bir izmirde mutlu olur musun onu düşün.
Tanidigim Sinan kalirdi. Hele ki evlilik yolunda yuruyoruz kesin kalir.
Sinansiz Izmir cumlesi bile kalbimi parcaliyor ama burada da kapana kisildim sanki. Ne yapsam bu histen kurtulamiyorum.

uzak mesafali iliskiler deli gibi ozlem icerir ama bir o kadarda tatlidir.. gorecegin zaman kendinden gecersin telefonda sesini duydugunda kalbin atisi degisir.. birbirinize bagliysaniz eger hic bisey olmaz korkmayin.. amaa yeterince baglilik yoksa biter zaten bitsin de ...

ayri bi konuda Angaramin gozunu seveyim yahuu Ankara dan ayrilip izmir gibi bi memlekete geldim gozumde tuter Ankara her gidisimde cocuk gibi heyecanlanirim varsin havasida insanida soguk olsun:)

Gitme bence Sinan'ını geçtim anneciğinden de ayrı kalman gerekecek iki kişinin birden hasreti çok zor olur.

uzak mesafali iliskiler deli gibi ozlem icerir ama bir o kadarda tatlidir.. gorecegin zaman kendinden gecersin telefonda sesini duydugunda kalbin atisi degisir.. birbirinize bagliysaniz eger hic bisey olmaz korkmayin.. amaa yeterince baglilik yoksa biter zaten bitsin de ...

ayri bi konuda Angaramin gozunu seveyim yahuu Ankara dan ayrilip izmir gibi bi memlekete geldim gozumde tuter Ankara her gidisimde cocuk gibi heyecanlanirim varsin havasida insanida soguk olsun:)
Ben de asigim Ankara'ya, sokaklarina, anilarima... Sizin gibi ozlem cekersem durumum fena.
Ama insanlarina gelirsek etek giysem insanlarin bakislarindan yolda yuruyemiyorum. Belki bir Cayyolunda boyle degil, ama bunun kizilayi var cebecisi var.
Izmirde nasil bu durumlar?

Nisanlim bana senin saydigin sebeplerle gelse sacma bulurdum.
Hava soguk trafik var bumu yani derdim bahane gibi gelirdi.
Ama desenki orda isim icin imkan guzel yada daha yuksek yerlere gelicem o zaman tabi dusunulebilir.
Ama saydigin sebeplerden ne kendim giderdim nede nisanlim bana dese kabul etmezdim. Kabul etmem derken karismazdim ama sogurdum sanirim istemedigini dusunurdum beni.
Hem izmir sandigin gibi degil artik soyliyimde pisman olma.

Ben de asigim Ankara'ya. Sizin gibi ozlem cekersem durumum fena.
Ama insanlarina gelirsek etek giysem insanlarin bakislarindan yolda yuruyemiyorum. Belki bir Cayyolunda boyle degil, ama bunun kizilayi var cebecisi var.
Izmirde nasil bu durumlar?
orasi oyle canim iyice bozdular olayi gecen gittigim de tayt uzerine tunik giydik ovvv ama ne bileyim buyudugun sehir diye bisey vardir ya ..
burasi o konuda cok rahat yazin sicaginda rahat olsun zaten.. ben rahat rahat giyiniyorum ha yok mu burdada yobaz insan var gun gectikcede artiyo fakat laf soylemeye korkuyolar ... Ben cok isinamadim buraya 5 sene oldu gule oynaya donerim Ankaraya .. yasam tarzi rahat ama nasil anlatayim insanlari guven vermiyo bana

Nisanlim bana senin saydigin sebeplerle gelse sacma bulurdum.
Hava soguk trafik var bumu yani derdim bahane gibi gelirdi.
Ama desenki orda isim icin imkan guzel yada daha yuksek yerlere gelicem o zaman tabi dusunulebilir.
Ama saydigin sebeplerden ne kendim giderdim nede nisanlim bana dese kabul etmezdim. Kabul etmem derken karismazdim ama sogurdum sanirim istemedigini dusunurdum beni.
Hem izmir sandigin gibi degil artik soyliyimde pisman olma.
Sebeplerim onemsiz gorunebilir ama seneye gitmezsem izmire 5-6 yil daha kesin Ankaradayim.
Hatta butun omrumu ankarada gecirmeye zemin hazirlamis olucam.
Bagirmak istiyorum BIKTIM diye.
Haftasonu nobet olmasa Izmirde ver elini kusadasi, cesme...
Ama ankarada bu imkanim da olmayacak.

orasi oyle canim iyice bozdular olayi gecen gittigim de tayt uzerine tunik giydik ovvv ama ne bileyim buyudugun sehir diye bisey vardir ya ..
burasi o konuda cok rahat yazin sicaginda rahat olsun zaten.. ben rahat rahat giyiniyorum ha yok mu burdada yobaz insan var gun gectikcede artiyo fakat laf soylemeye korkuyolar ... Ben cok isinamadim buraya 5 sene oldu gule oynaya donerim Ankaraya .. yasam tarzi rahat ama nasil anlatayim insanlari guven vermiyo bana
Bir sey soylemeye korkmalari bile beni sevindirdi su an. Insanlar iyice haddini bilmez oldu cunku.
Bir de avantajim olacak, eger memnun kalmazsam asistanlik bitince hoop doneriz ankaraya.

Günü gelir yaptığın her fedakarlık yapmasaydın olur. Aşkımda yanıp tutuşsamda mesleğimi en iyi nerede yapabileceksem oraya gideceğim. Seven peşimden gelir, gelmezse doğru mesafeyi bulmuşum demektir.

Back
X