Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.Ankarada neden asistanlik 6 yıla kadar uzuyor ki? Izmirdeki asistanlıkla farkı e?
Guven benim icin kafama takilan bir olay degil su anlik.Gönül bağınıza güveniyorsan hiçbir sorun olmaz
Zaten asistan olmama 1 sene var. Biraz da uzarsa 6 yil olur. Uzamazsa 5 yil zaten farki yok.
Bir de ben asistanligim bitti hadi artik Ankaradan gidelim dedigimde Sinan musait olacak mi sehir degisikligine? O da var.
Uzak kalacagimiz sure 2 yil olacak sadece.4 yilda baya varmis ya.
Tanidigim Sinan kalirdi. Hele ki evlilik yolunda yuruyoruz kesin kalir.Bosver kalbinden ne geciyosa onu yap. Hatta yani mezun ol Asistanlığı da ankarada yap. Sinan olsa senin icin ankarada kalir miydi onu düşün. Sinansiz bir izmirde mutlu olur musun onu düşün.
Ben de asigim Ankara'ya, sokaklarina, anilarima... Sizin gibi ozlem cekersem durumum fena.uzak mesafali iliskiler deli gibi ozlem icerir ama bir o kadarda tatlidir.. gorecegin zaman kendinden gecersin telefonda sesini duydugunda kalbin atisi degisir.. birbirinize bagliysaniz eger hic bisey olmaz korkmayin.. amaa yeterince baglilik yoksa biter zaten bitsin de ...
ayri bi konuda Angaramin gozunu seveyim yahuu Ankara dan ayrilip izmir gibi bi memlekete geldim gozumde tuter Ankara her gidisimde cocuk gibi heyecanlanirim varsin havasida insanida soguk olsun:)
O gelip kalir benimle zaten:) sen merak etmeGitme bence Sinan'ını geçtim anneciğinden de ayrı kalman gerekecek iki kişinin birden hasreti çok zor olur.
O gelip kalir benimle zaten:) sen merak etme
Insallah. Keske Sinan da gelebilse...İnşallah sık sık geli kalır o zaman![]()
orasi oyle canim iyice bozdular olayi gecen gittigim de tayt uzerine tunik giydik ovvv ama ne bileyim buyudugun sehir diye bisey vardir ya ..Ben de asigim Ankara'ya. Sizin gibi ozlem cekersem durumum fena.
Ama insanlarina gelirsek etek giysem insanlarin bakislarindan yolda yuruyemiyorum. Belki bir Cayyolunda boyle degil, ama bunun kizilayi var cebecisi var.
Izmirde nasil bu durumlar?
Sebeplerim onemsiz gorunebilir ama seneye gitmezsem izmire 5-6 yil daha kesin Ankaradayim.Nisanlim bana senin saydigin sebeplerle gelse sacma bulurdum.
Hava soguk trafik var bumu yani derdim bahane gibi gelirdi.
Ama desenki orda isim icin imkan guzel yada daha yuksek yerlere gelicem o zaman tabi dusunulebilir.
Ama saydigin sebeplerden ne kendim giderdim nede nisanlim bana dese kabul etmezdim. Kabul etmem derken karismazdim ama sogurdum sanirim istemedigini dusunurdum beni.
Hem izmir sandigin gibi degil artik soyliyimde pisman olma.
Bir sey soylemeye korkmalari bile beni sevindirdi su an. Insanlar iyice haddini bilmez oldu cunku.orasi oyle canim iyice bozdular olayi gecen gittigim de tayt uzerine tunik giydik ovvv ama ne bileyim buyudugun sehir diye bisey vardir ya ..
burasi o konuda cok rahat yazin sicaginda rahat olsun zaten.. ben rahat rahat giyiniyorum ha yok mu burdada yobaz insan var gun gectikcede artiyo fakat laf soylemeye korkuyolar ... Ben cok isinamadim buraya 5 sene oldu gule oynaya donerim Ankaraya .. yasam tarzi rahat ama nasil anlatayim insanlari guven vermiyo bana