GÖZDEN UZAK GÖNÜLDEN NERE?

Kizlar seneye asistanligimi izmirde yapmak istiyorum. ankara bana cok soguk geliyor surekli hasta oluyorum. Trafikten ve park yeri sorunundan sikildim. Insanlari cok soguk geliyor ve artik burada yasamak istemiyorum.
Asistanlik 4 yil surecek bir sonraki eylulden itibaren.
Nisanlim ise kendi isi dolayisiyla 2 sene sonra ayarlayabilirse yanima gelecek.
Ama Sinan burda ben orda ne olur nasıl olur bilmiyorum. Onun baglılıgından kuşkum yok, gözüm arkada kalmaz o konuda, ama uzak mesafe ilişkisi nasıl olur hiç kestiremiyorum.
İlişkimiz eski sıcaklıgını korur mu?
Ya ben onu çok özlersem, onsuz yapamazsam?
Ben ona bu istegimden bahsettim ve şiddetle karşı çıktı. Kafam bu konuda çok karışık.
Bazen diyorum insan kendi isteklerine göre yaşamalı, ilişkimiz için de elimden geleni yaparım sonuçta insan gerçekten devam ettirmek isterse bi yolunu bulur ama olmazsa da olmaz.
Bazen de diyorum ki bu ilişki riske atabilecegim bi şey degil burda kalmalıyım ama bu sefer de İzmire gidememek hep içimde kalıcak. Kısacası kızlar ne yapmalıyım?
not: islerinizi halledince birlikte gidin derseniz ben ankarada bir yer tercih edersem en az 5 belki 6 yil buraya bagimli kalacagiz. Bu yillarimi ankarada harcamak istemiyorum.
hmmm sevdiginini birakip gideceksen yogun degil duygularin o yuzden irak olur bagdat olur

hmmm sevdiginini birakip gideceksen yogun degil duygularin o yuzden irak olur bagdat olur
Duygularim yogun aslinda ama hayatimizi izmirde kuralim istiyorum. Bu nedenle birimizin oraya gitmesi sart. Cunku birlikte gitmeyi beklersek 5-6 sene daha ankaradayiz demektir.

Merak etme izmirde yanlız kalmazsın pek ozlem çekicegini düşünmüyorum :KK66:

Ben bundan yaklaşık 7 yıl önce ideallerin ve isim olmadığı için sevdiğimden 4 saat uzağa gittim. O zaman sevgiliydik. Yakın oturduğumuz için hergün gorusurduk, ama işsiz olmak beni çok yipratmisti. Sevdiğim bana destek oldu, ozaman ankarada doktora yapmaya başladım. Tam 5 sene herhafta ankaraya geldim, yazları hep kaldım. Görevlendirme vermediler. O arada biz evlendik. Evet özlem güzel oldu ama bir o kadarda yorucu
Geçen sene eşim hayatının iş teklifini istanbuldan aldı, içim buruk olsada sonuna kadar destekledim. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama işlerimiz çok yoğun olduğu için 10 günde bir görüşmeye başladık. Üstelik mesleğim gereği atamam olmadığı için eşimin yanına gidemedim. Daha varya anlatsam roman olur, şimdi inş. Doğum izninde birarada olacağız inş. Sonrasi meçhul yine, insanlar anlayamıyorlar.
Şuan ikimizde güzel kariyer yaptık, özlem ilişkimizi percinledi ama çok bunalttı da, yine olsa yine bu hayatı tercih edermi ydik, sevdiğimi bırakıp gidermiyim bilmiyorum ama işsiz yada herhangi bir işte çalışarak mutlu olurmuydum bilmiyorum. Her seçim bir vazgeçiş ama bence biz kaderimizde ne yasiyacaksak o oluyor
Biraz uzun oldu kusura bakma

kimse vazgeçilmez değildir ayrıca içinde kaldıkça büyüyor keşkeler :kahve:

Vallahi önce senin ne istediğin önemli git diyen arkadaşları gerçekten takdir ettim. Çünkü benim önceliğim hiçbir zaman kendim olamadı malesef. Ben olsam gidemezdim kesinlikle sevdiğim adamı bırakıp diye düşünüyorum.

Vallahi önce senin ne istediğin önemli git diyen arkadaşları gerçekten takdir ettim. Çünkü benim önceliğim hiçbir zaman kendim olamadı malesef. Ben olsam gidemezdim kesinlikle sevdiğim adamı bırakıp diye düşünüyorum.
Ama terk edip gitmeyecegim ki.
O da gelecek yanima en uygun zamanda.
Hayata bir kez geliyoruz, yasamak istemedigim bir sehre mahkum mu olayim?

Ben bundan yaklaşık 7 yıl önce ideallerin ve isim olmadığı için sevdiğimden 4 saat uzağa gittim. O zaman sevgiliydik. Yakın oturduğumuz için hergün gorusurduk, ama işsiz olmak beni çok yipratmisti. Sevdiğim bana destek oldu, ozaman ankarada doktora yapmaya başladım. Tam 5 sene herhafta ankaraya geldim, yazları hep kaldım. Görevlendirme vermediler. O arada biz evlendik. Evet özlem güzel oldu ama bir o kadarda yorucu
Geçen sene eşim hayatının iş teklifini istanbuldan aldı, içim buruk olsada sonuna kadar destekledim. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama işlerimiz çok yoğun olduğu için 10 günde bir görüşmeye başladık. Üstelik mesleğim gereği atamam olmadığı için eşimin yanına gidemedim. Daha varya anlatsam roman olur, şimdi inş. Doğum izninde birarada olacağız inş. Sonrasi meçhul yine, insanlar anlayamıyorlar.
Şuan ikimizde güzel kariyer yaptık, özlem ilişkimizi percinledi ama çok bunalttı da, yine olsa yine bu hayatı tercih edermi ydik, sevdiğimi bırakıp gidermiyim bilmiyorum ama işsiz yada herhangi bir işte çalışarak mutlu olurmuydum bilmiyorum. Her seçim bir vazgeçiş ama bence biz kaderimizde ne yasiyacaksak o oluyor
Biraz uzun oldu kusura bakma
Insallah hayatinizin geri kalan kisminda Allah sizi hic ayirmasin.
Yorumun icin tesekkur ederim

Ne kadar sure ayri kalacaksiniz esinle?
Yani daha 23 yasindayim ve birine asik oldum nisanlandim diye simdiden butun hayatimi onun uzerine sekillendirmek istemiyorum dogal olarak.
Eger mesafeler ayirirsa bizi acik konusayim uzulmem. Cunku zaten guclu bir bagimiz yok demektir.
Diger yandan Sinan benim icin uygun bir es adayi. Mesafe sebebiyle ayrilirsak ve daha sonradan hayatimi birlestirmek istedigim insan bana Sinan'i aratirsa?
O zaman "buraya gelmekle hayatimin hatasini yapmisim" der miyim acaba?
Valla bizim ne kadar ayri kalcagimiz bile belli degil:KK43: ona ragmen geldim.ama ozlem iliskimizi guzellestirdi bence.tuhaf ama boyle.gerci cok da yorucu oluyor .ama orda kalirsaniz kimse nisanlinizla ayrilmayacaginizin garantisini veremez ki.illa ki sorun olcak az gorusmek ama en azindan ne kadar surecegini biliyorsunuz.2 yil dayanilmicak bir sure degil.sevmedginiz bi sehirde 6 yil daha yasamak zor.benim fikrim once kendinize gore karar verin.ne istiyosaniz o yonde davranin.

Valla bizim ne kadar ayri kalcagimiz bile belli degil:KK43: ona ragmen geldim.ama ozlem iliskimizi guzellestirdi bence.tuhaf ama boyle.gerci cok da yorucu oluyor .ama orda kalirsaniz kimse nisanlinizla ayrilmayacaginizin garantisini veremez ki.illa ki sorun olcak az gorusmek ama en azindan ne kadar surecegini biliyorsunuz.2 yil dayanilmicak bir sure degil.sevmedginiz bi sehirde 6 yil daha yasamak zor.benim fikrim once kendinize gore karar verin.ne istiyosaniz o yonde davranin.
Cok guzel ozetlemissiniz aslinda. 2 yil dayanilmayacak bir sure degil.
Ama burada 6 yil yasamak zor.
Ben de boyle dusunuyorum keske nisanlimi ikna edebilsem :(
Etsem bile cok ozlersem naparim? Depresyona falan girmekten korkuyorum acikcasi.
Ama sayili gun sonucta. Omur boyu degil ki.

Aynı şehirde olma şansın var istemediğin yerde durma gibi zorun yok gidersin izmirine iki sene sonra yanına gelir o da gül gibi yaşayıp devam edersiniz
haa zor olmıycak mı illa ki uzak ilişki çok zor ama bence onu da atlatırsanız sizi kimse durduramaz :halay::KK59:

Aynı şehirde olma şansın var istemediğin yerde durma gibi zorun yok gidersin izmirine iki sene sonra yanına gelir o da gül gibi yaşayıp devam edersiniz
haa zor olmıycak mı illa ki uzak ilişki çok zor ama bence onu da atlatırsanız sizi kimse durduramaz :halay::KK59:
Cok zorlanirsam da sikayet edemem bu benim secimim olur. Her turlu katlanirin yani ben bu 2 seneye insallah.

Cok guzel ozetlemissiniz aslinda. 2 yil dayanilmayacak bir sure degil.
Ama burada 6 yil yasamak zor.
Ben de boyle dusunuyorum keske nisanlimi ikna edebilsem :KK43:
Etsem bile cok ozlersem naparim? Depresyona falan girmekten korkuyorum acikcasi.
Ama sayili gun sonucta. Omur boyu degil ki.
Ben de bazen cok bunaliyorum.kendimi motive etmesem depresyona girerdim belki.ama yeni bir yer yeni insanlar.oyaliyor bi sekilde.daha yeniyim 1 yil sonunda nolurum ben de bilmiyorum.ama sizin tarih belli en azindan.2 yil cok degil.ben 2 yil ayri kalacagimi bilsem hic tereddut etnezdim moralimi de bozmazdim.o yuzden soyluyorum dayanabilirsiniz diye.iliskiniz de bu zorlugu asabilir bence.asamiyosa da hayirlisi artik.

Back
X