Ben bundan yaklaşık 7 yıl önce ideallerin ve isim olmadığı için sevdiğimden 4 saat uzağa gittim. O zaman sevgiliydik. Yakın oturduğumuz için hergün gorusurduk, ama işsiz olmak beni çok yipratmisti. Sevdiğim bana destek oldu, ozaman ankarada doktora yapmaya başladım. Tam 5 sene herhafta ankaraya geldim, yazları hep kaldım. Görevlendirme vermediler. O arada biz evlendik. Evet özlem güzel oldu ama bir o kadarda yorucu
Geçen sene eşim hayatının iş teklifini istanbuldan aldı, içim buruk olsada sonuna kadar destekledim. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama işlerimiz çok yoğun olduğu için 10 günde bir görüşmeye başladık. Üstelik mesleğim gereği atamam olmadığı için eşimin yanına gidemedim. Daha varya anlatsam roman olur, şimdi inş. Doğum izninde birarada olacağız inş. Sonrasi meçhul yine, insanlar anlayamıyorlar.
Şuan ikimizde güzel kariyer yaptık, özlem ilişkimizi percinledi ama çok bunalttı da, yine olsa yine bu hayatı tercih edermi ydik, sevdiğimi bırakıp gidermiyim bilmiyorum ama işsiz yada herhangi bir işte çalışarak mutlu olurmuydum bilmiyorum. Her seçim bir vazgeçiş ama bence biz kaderimizde ne yasiyacaksak o oluyor
Biraz uzun oldu kusura bakma