Ankarada yaşıyorum 10 senedir. İzmirden buraya tayin gördüm babamın mesleği sebebiyle. Her izmirden dönüşümde ağladım bir gün izmire geri döneceğim diye. Ankara güzel mi güzel ama izmir başka güzel. Nişanlım dese kalk yarın izmire gidiyoruz orada iş buldum sende orada çalışacaksın kedimi alır düşerim peşine.3 seneye izmire yerleşmek istiyoruz zaten kısa vadeli hayalimiz :)
Fakat atıyorum bana dese Ankarada yaşayacagız sen orada iş bulursun ama ben bulamam onunla Ankara da kalırım.
Hafta sonları gidin İzmire başka yerlere de gidin.
Hem en iyi tıp fakülteleri Ankarada.
Sonra kuğulupark var. Trafik ve park yeri İzmirde de sorun.
Ben bırakıp gidemezdim nişanlımı. Hem demişsiniz kahve içme fikri bile beni mutlu ediyor diye . İzmirde öyle bir şansınız olmayacak. artıları eksileri düşünün bence Ankara kazandı

:)
Ben Sinan ın yerinde olsam içten içe kırılırdım size. Ne güzel Sinan hiç başka şehir düşünmedi benden ayrı diyebiliyorsunuz.
Sınava kadar her haftasonu başka bir şehre gidin bünyeniz bu yolculukları kaldırıyormu ona da bakın derim. Otobus yolculuklarından sonra iki hafta boynum tutulur.
Uzak mesafeli ilişkilerde malesef yapılan her plan yerini bulmuyor. Bir hafta sen diğer hafta Sinan yol yapsa bile yorgunluk. Gerçi uçak biletleri önceden alınca çok ucuza geliyor fakat öngöremediğiniz şeyler olabilir mesela nöbet mesela acil halledilmesi gereken bir iş gibi.
Belki diğerleri bana kızacak ama ben ilişkinin sevginin test edilmemesi taraftarıyım.
Sonuçta karar senin :)