Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en sevdiğim şey mutfak tezgahının camın önünde olması :)
yatak odanızın tavanındaki o gökyüzü sembolü falan harika:)
rabbim ağzınızın tadıyla o evin içinde en güzel anlarınızı yaşamayı nasip etsin.
mutlulukla oturun :)
en sevdiğim şey mutfak tezgahının camın önünde olması :)
yatak odanızın tavanındaki o gökyüzü sembolü falan harika:)
rabbim ağzınızın tadıyla o evin içinde en güzel anlarınızı yaşamayı nasip etsin.
mutlulukla oturun :)
6 Aylık tazecik Yeni Gelin Evim
Yıllarca hayalini kurduğum evime kavuştum
Eşya hiç önemli değil Allah herkese içinde huzurla mutlulukla oturacağı sıcak bir yuva nasip etsin.
Yeni evlenecek arkadaşlara fikir olur belki
Evimin en sevdiğim odasıyla başlıyorum...Yatak odamız
En beğendiğim evlerden birisi .Ara ara açıp fikir ediniyorum.O tavandaki gökyüzü resmine bayıldımm Eşyaların beyaz ağırlıklı olması, salondaki koltuğun,televizyon ünitesi ve halın, yatak odasının perdeleri çok hoşuma gitti
Beni rahatsız eden salondaki konsol oldu.Televizyon ünitesiyle bitişik olması kalabalık görüntüsü veriyor.Yatak başlığın yatağına göre küçük geldi .Mutfak dolaplarında beyaz olsaydı tezgahtaki eşyalarınla uyumlu olurdu.Onun dışında herşey çok güzelGüle güle oturun.
En beğendiğim evlerden birisi .Ara ara açıp fikir ediniyorum.O tavandaki gökyüzü resmine bayıldımm Eşyaların beyaz ağırlıklı olması, salondaki koltuğun,televizyon ünitesi ve halın, yatak odasının perdeleri çok hoşuma gitti
Beni rahatsız eden salondaki konsol oldu.Televizyon ünitesiyle bitişik olması kalabalık görüntüsü veriyor.Yatak başlığın yatağına göre küçük geldi .Mutfak dolaplarında beyaz olsaydı tezgahtaki eşyalarınla uyumlu olurdu.Onun dışında herşey çok güzelGüle güle oturun.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
İçimden geçenleri yazmışsınız resmen aynı şeyler benimde gözüme batıyor
salondaki konsol keşke hiç olmasaydı ama biz kadınların bardak tabak merakı sığamıyoruz dolaplara mutfak dolaplarımıda değiştirmek istemiştim ama sıfır ev alıp kullanmadan mutfağı değiştirelim demek şımarıklık olurdu yatak odasında mobilyacıyla çok sorun yaşadık bırak dağınık kalsın dedim artık