- 11 Ağustos 2023
- 319
- 257
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mutlusirin777
-
Hayır baktırmadım.gözlerinize baktırdınız mı ?
gözlerinize baktırın gözde olan hipermetrop astıgmatta yapıyor ağrı bende de bu şekilde oldu nörolojik bişey çıkmadı problem gözdeymişHayır baktırmadım.
Sinüzit var zaten. Ama dikkat ettiğim nokta Regl günlerinde ağrıması.Migren yada sinüzitiniz olabilir
Benim migrenim var baş ağrım gözüme vurur gözüm çıkacak gibi olur mesela
peki başka belirti var mıydı gözünüzde problemden kaynaklı. Ağrı dısındagözlerinize baktırın gözde olan hipermetrop astıgmatta yapıyor ağrı bende de bu şekilde oldu nörolojik bişey çıkmadı problem gözdeymiş
şöyle ışığa karşı çok duyarlıydım başladığı zaman sol gözüm yüzüm ensem başımın üstü komple yayılıyor migren, sinüzit vardı bende ben hep onlara yorardım ama değilmiş ağrıya sebep gözlerim bozulmuş çift bilgisayar çalışıyorum oda normal geldi bana yanipeki başka belirti var mıydı gözünüzde problemden kaynaklı. Ağrı dısında
Bende migrenden şüpheleniyorum bu saydıklarınızın hepsi var cünkü. Ağrı alnımda gözümde tepemde geziyor sanki net surası ağrıyor diyemiyorum. Gözüme vurunca çok kötü oluyor.Ben ilk migren atağını 17 18 yaşlarında adet döneminde geçirmiştim, senelerdir bazı adet dönemlerinde yine çekerim o ağrıyı, migrenin farklı tutulum noktaları var,
tek taraflı baş ağrısı, yüze ve göze de vuran tek taraflı ağrı, sadece tepe kısmında ağrı, sadece arka kısımda ağrı, başın tamamında ağrı gibi gibi, sizinki de migrene benziyor.
Aynı evet ya gözümü çıkarasım geliyor.Migren yada sinüzitiniz olabilir
Benim migrenim var baş ağrım gözüme vurur gözüm çıkacak gibi olur mesela
Aynı evet. Regl ve stresli günlerde ağrım cok oluyor. Regl olmak istemiyorum bu yüzden ağrı kesiicleri falan hazırlıyorum ne zaman baslıcak baş ağrım diye. Isıktan sesten de çok rahatsız oluyorumBen de hem miyop astigmat var hem de migren var, bende de ağrı tuttuğu zaman gözlerime mutlaka vuruyor. Hem göz muayenesi olabilirsin hem de gerginlik tipi migren agrilari tutuyor olabilir. Regli döneminde hormonlarla beraber migrenim daha sık tutuyor, onun dışında bir şeye üzülüp kafama taktigimda migren ağrım tutuyor.
Psikiyatrimde aynı seyi söylüyor ve katiyyen doktora gitmemi tahlil yaptırmamı istemiyor. Napıcam böyle nasıl yasıcam bilmiyorum.Vücut stres altındayken bu sekilde kendini kusabilir tamda 1 haftadır yasadıgım durum. Arka kafatasımın, ense omuriligin ordan baslayıp şakak, göz, yüz rehin alıyor tamamen stres kaynaklı.
Git ve yaptır. Ben en son dayanamadım solugu acilde aldım kan gazı 15 deger referans dısı kalmıs. Her ihtimale karsı baktır. Eger su an agrıdan duramıyorsan da bir serum rica et.Psikiyatrimde aynı seyi söylüyor ve katiyyen doktora gitmemi tahlil yaptırmamı istemiyor. Napıcam böyle nasıl yasıcam bilmiyorum.
Bugün ceneme botoks yaptırdım yüzümdeki ağrılar falan azaldı. Dis sıkma sorunuda migreni tetikler dedi cene cerrahı. Bugünlük rahatladım bakalım hala devam ederse göze ve nörolojiye gidicem.Git ve yaptır. Ben en son dayanamadım solugu acilde aldım kan gazı 15 deger referans dısı kalmıs. Her ihtimale karsı baktır. Eger su an agrıdan duramıyorsan da bir serum rica et.
Gecmis olsun, gidersende haber edersen sevinirim ne diyecek merak ettim.Bugün ceneme botoks yaptırdım yüzümdeki ağrılar falan azaldı. Dis sıkma sorunuda migreni tetikler dedi cene cerrahı. Bugünlük rahatladım bakalım hala devam ederse göze ve nörolojiye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?