bılmem..:sm_confused:
walla benım bırsey gordugum yok ..:jeyyar:
yanlızım:çok üzgünüm:
biz görmüyoz demekki sırnaşık şey
gören görüyodelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmem..:sm_confused:
walla benım bırsey gordugum yok ..:jeyyar:
yanlızım:çok üzgünüm:
biz görmüyoz demekki sırnaşık şey
gören görüyodelikafadulden
Hehe oyun oynuyom nan
gözeğin de sizin de kafanıza saksı düşsün emiiii..:mymeka:ben çalışan insanım şaşkın ördekler.Sizin gibi mıçımı devirip öğleye kadar uyumuyorum.Sabahın 7 buçuğunda kalkan benim tabiii sizde pireler uçarkennnnn kaydirigubbakcemile
bu laf gözeke olsun
artık pas vermiyo hanımımız:dilcikar:
kuzu mısafırperver ol bıraz..:smiley-cool:
bak ıkram yok dıe mısafırler kacıyor..delikafadulden
herkes toplanmis, hepiciginizi öpdüm .a.s.
marulcum senide öpdüm:)))))
ya ben izleyemedim müge anliyi, katil zanlisi yakalanmis.
sabah sabah cizgi film diye tutturdu gene,
evde bütün gücü eline gecirmis durumda sipa.
gitse artik anaokuluna ya.
herkes toplanmis, hepiciginizi öpdüm .a.s.
marulcum senide öpdüm:)))))
ya ben izleyemedim müge anliyi, katil zanlisi yakalanmis.
sabah sabah cizgi film diye tutturdu gene,
evde bütün gücü eline gecirmis durumda sipa.
gitse artik anaokuluna ya.
selam hepinize off bu konu mahvetti beni zaten nasıl yapmamış yaa bakışlarından ürktüm manyağın.. gözlerim çıktı sabah ağlamaktan...rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın...:Saruboceq:
bu arada kıslar ben oğlumun okulundan yeni geldim malum bugün karne aldılar anasınıfına gidiyor... karnemiz süper öğretmenimizdende çok güzel sözler duyduk çok mutlu olduk eşmde bende rabbim herkese böyle güzel duygular yaşatsın kuzumun başarıları daim olsun inşallah..
bende iş çok size ii sohbetler... küçüğümü yatırıp yemek yapıcam
görüşmek üzere
hmmm, cok bisey kacirmamisim o zaman.
cok fazla bi gelişme olmadı..
aynı seyler döndü durdu ..
yalnız katil ben yapmadım ortaya cıkacak dedii
ne kötü bisey, insan kiliginda kimler yasiyo yarabbim.evet katıl alt komsunun kardesı cıktı..
1.5 yasındakı kızı bıcaklamıs ama yavrum o halde surunerek annesıne dogru gıderken oldurucu darbeyı vurmus serefsız..senağlama
bır de soguk kanlılıkla bunları anlatmıs sımdı de ben yapmadım ortaya cıkacak dıyor..:mymeka:
Allah belasını versın..senağlama
hade canim hadeeeee:mymeka:şunlara bak ya bizim bi taraflarımızdan ter çıksın veletlerin dikkatini çekecez okuma yaptırcaz ders çalıştırcaz diye bu hanımlar kırsın mıçını sabah programı neyin izlesin ohh ne alaaaaaa :dilcikar: