Gözek yine hortladı

temem tükan kapanmışdıryasakkelime
zabah cayı kayfaltıyı hazırlayınca habar edın.
bende gıdıp zıbarem mirmirmirmir

haklısın bitterimmm sürünsünn bencedee aman dikkatt ett sendeee polis eşi olcann bendee polis eşiyimm biliyonn
kaynanalarr sonradannn gösteriyoo içindekii fesatlıklarıı

gözekim benim kaynana şimdilik çok iyi hatta baya bi iyi allahın günü arayıp saatlerce konuşmalar hülyammm demelr falan ama yinede güvenmiyorum tabi :1ninca: ilerdede hep böle olur inş

selam ksılar...nasılsınız

yavrum sen nikmii deeştinn
bu arada bu gecee müsaitim hepinizii burdaa görmek istiyoomm sohbet edekk ne zamandırr toplaşamıyozz bu gece imaj deeştiriyomm kuaförümm gelckk saçımın rengini deeştircemm öpüyomm hepiniziikaydirigubbakcemile5

gözekim benim kaynana şimdilik çok iyi hatta baya bi iyi allahın günü arayıp saatlerce konuşmalar hülyammm demelr falan ama yinede güvenmiyorum tabi :1ninca: ilerdede hep böle olur inş

inşallah bitanemm hepp öyle olurr benim kayınvalidemdee benii kimseylee paylaşamıyoduu saçlarımı okşardıı dizinde yatırırdıı ama bu çok kısa sürdüü şimdii dizinde deel evimdee rahat uyutmuyoo elindenn gelsee boğacak beni bi kaşık sudakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

uleynnnnnnnnnnnnnn ben bu 2009 yılından hiç hoşlanmadım ya 3 aydır hastalıklarla uğraşıyom bugünde doktora gittim sesim kaçmış gırtlağımda kemik parçaları var yutkundukça oynuyolar gibi oluyo yemek borum ve ses tellerim iltihaplanmış=)rezalet yaaa tamamen alerjik bir bünyem var artık herşeyden nem kapıyom doktor komple temizlik işini bırak diyo bana çamaşır suyu kesinlikle yasak kozmetik olanları komple yasaklıyo yaaa ben yaşamıyım istersen dicektim ama neyse sağlık olunca oyyyyyyyyyyyy boğazım ya karnım aççççççç bişey yiyemiyorum 2 gündür açım açççççççç=(

geçmiş olsunn casminimm alejik durumm çok kötü yaa
titizlik hastalığı iyi gibi görünsede aslında deel bençee
kullanmamak geçiriyormuymuşş pekii

ah casmin bi üsüldüm bi üsüldüm sorma -tatlicadiarzu-
cok üsüldüm yatakalara düscem simdi üsüntüden delikafadulden
ne zamandir ondan sesin cikmiyomus demek,gecmis olsun :teselli::asigim:

dinom ya gecen gece ben girdim sen cikdin, aksam konusak senle

:roflol::roflol:nasıl üsülmek len bu :mymeka:aman allahım kimseyi hasta etmesin ya bu sene bıktım usandım ilaç içmekten :1no2:sesim çıkmıyoda sende hayırsız bi açıpta msnden soruyon hatrımızı :mymeka:açım üleyn açççççç:roflol:

geçmiş olsunn casminimm alejik durumm çok kötü yaa
titizlik hastalığı iyi gibi görünsede aslında deel bençee
kullanmamak geçiriyormuymuşş pekii

tahrişleri önlüyo bacımmm kızımda alerjik bünyeye sahip temizlik hastası değilim ama temizlik hastası bir ananın kızı olaraak yetiştim çocukluğumdan beri var bende amaa artık daha çok etkiliyo beni sanırım .kızımda aynı ben gibi alerjik bir öksürüğü var boğazımız diğer insanlara göre daha çabuk kuruyor ve daha çok sorun çıkarıyor öle böle devam nedim..

süpürgemm hoşgeldinnn napıyın laa msjmı okuyonn
hos bulduk askitom kaydirigubbakcemile2

he ben öle üzülüyom

cok hayirliyim dimi, benim gibisini bulamazsin bidahananiknanik
tarkanin sarkisi vardi, seytan azapda .....kötükedihüso

ule epeydir bende takilmiyom buraya bakip cikiyom, mesgulum islerim varsositososito
onlari bi halledem önce

konuşakk kankamm bugünn güzel gelişmeler varr artıkk içimm rahatladıı biçok konudaa
saçımıda gösterem msndenn biliyonn seninn zevkinee güveniymmm

tmm dinom, simdi cikmam lazim yemek yapicam, melis de oyun oynucakmis.
aksam konusuruz, bayiniz millet, öpdüm hepinizi :)))))

canım ben manisadayımm ilçedee tabüü
doğu görevimizi d.bakır merkezde yaptıkk bizz benim eşimde çevikkuvvetteydii
çeviktekii dostluk bambaşkaa gerçektenn ne karakola benziyo nede başka birimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…