Gözek yine hortladı

guzın abla..-tatlicadiarzu-
bı el at bakıyım..sengözlerimebaksanab

emrin olur
mavice,
anlatmak istersen dinleriz:teselli:
ölümden baska herseyin caresi vardir,
ne kadar istemesem de disliye katiliyom,kaydirigubbakcemile
zaman zaman hepimiz öyle sorunlarla bogusuyoruz ki,
nefes almak bile imkansiz gibi geliyor,
anlatmak istersen herzaman dinlerim, merak etme hersey cözülür:1hug:

ben kacıyorum..
az ısım var..
gelıcem yıne kaybolmayın bı yere...
yakarım allamaa :lepi:

saolun bitaneler çok iyisiniz nerden başlıyayım bilmemki özelden yazsam olurmu süfüm..yada dişlim hanginiz dinlerse patlıyacam nerdeyse.

saolun bitaneler çok iyisiniz nerden başlıyayım bilmemki özelden yazsam olurmu süfüm..yada dişlim hanginiz dinlerse patlıyacam nerdeyse.

olar niye olmasin, istersen aksam msn görüsmesi yapariz,
sana nasil uygun olursa,
yalniz ben cikicam biraz sonra, vaktim olmayabilir ögleden sonra kizi dr götürücez.

duygu senide öpüyorum.Şeniz

bende senı opuyorum süfüm...mavıcem işallah onemlı bır seyın yoktur canım...umamrım gecıcı bır durumdur....

bende senı opuyorum süfüm...mavıcem işallah onemlı bır seyın yoktur canım...umamrım gecıcı bır durumdur....

saol bitanem herşey geçiyor ama izleri mutlaka kalıyor ya size bişi söyliyimmi üm samimi duygularımı iyiki varsı kk nefes alıyorum burada resmen ya ... iyiki varsınız kızlar ve ilginiz için ayrı ayrı çok teşekkürler hepinize

Mavice hayırdır bir sıkıntın varsa konuşabiliriz arkadaşım umarım çok ciddi bir durum yoktur

Mavice hayırdır bir sıkıntın varsa konuşabiliriz arkadaşım umarım çok ciddi bir durum yoktur

çok saol bitanem çok saolun ağlıyorum çok fena oldum ben bu kadar ilgiye alışık değilim çok saolun hepiniz çok iyisiniz...

canım benım benım yapabılecegım bır seyse derdını paylasırım eger ıstersen...

allah yardımcın olsun canım uzulup kendını sakın yıpratma emı...Şeniz

çok saol bitanem çok saolun ağlıyorum çok fena oldum ben bu kadar ilgiye alışık değilim çok saolun hepiniz çok iyisiniz...

hofff
topık salya sumuk dolmus..
yapma bebegım be:teselli:
bak bebegınde etkılenır gozyaslarından..:çok üzgünüm:
anlat..
bı care olamasakta hafıflersın..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…