Gözek yine hortladı

yaw su alt alta alıntı yapmayı nasıl yapıosunus?
bi ben apamıom biri bana anlatsın..:uhm:

bende dün gece keşfettim mesajın altında HQ yazan butona basıyon hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsan sonra cevap yazı tıklıyon yorumunu yazıyon işte bu kadderrrr.....kaydirigubbakcemile5

mavruuu papattesli pizzanın tarifi çok güzel tadı nasıl tavsiye edenmi bak herüle papaz olmayalım sonra eğer o.k dersen yanına ayran çokbası yapsam nasıl olurrr:sm_confused:

ben onu yapıyorum ama borek gıbı ..
ıcıne taze sogan felan da koyuyorum ..cokacimcoook
kasar peynırı de eklıyorum..
bu daha cok pızzaya yakın ..benneyaptımki

ben onu yapıyorum ama borek gıbı ..
ıcıne taze sogan felan da koyuyorum ..cokacimcoook
kasar peynırı de eklıyorum..
bu daha cok pızzaya yakın ..benneyaptımki

lezzeti nasıl anacığummmm lezzetiii uyarmı yani akşama :sm_confused:

lezzeti nasıl anacığummmm lezzetiii uyarmı yani akşama :sm_confused:

hee gusel anacım uyar tabıı..:smiley-cool:
ama benım herıf okus oldugu ıcın mutlaka yanında sulu yemek corba salata oluyor..cokacimcoook
adam hayatında 70 kılo olmadı ama bogaza gelınce masallahı var..delikafadulden

Benımkıde et yemez tavuk yemez balık yemez..mantar yemez..pızza hış yemez...kor olmayasıca...:mymeka::mymeka:
Yemez cuNku benımkı dıye bır sey yok yok yok...senağlamasenağlama

Mavice onu bilmiyorum be...
Ama tarifi aldığım yere güveniyorum...
İstersen önce dene sonra herife yap papaz olma sonra :)

Benımkıde et yemez tavuk yemez balık yemez..mantar yemez..pızza hış yemez...kor olmayasıca...:mymeka::mymeka:

laa dert ettıgın seye bak..:1rolleyes:
get kendın ne ıstıosan ye ıstedelikafaduldencokacimcoook

Mavice onu bilmiyorum be...
Ama tarifi aldığım yere güveniyorum...
İstersen önce dene sonra herife yap papaz olma sonra :)

yok la gusel oluyor..
dedıgım gıbı ben borek gıbı yapıyorum yesıllıklı soganlı sarımsaklı ..cokacimcoook
sosıs ve sucuklada gusel olur..

hee gusel anacım uyar tabıı..:smiley-cool:
ama benım herıf okus oldugu ıcın mutlaka yanında sulu yemek corba salata oluyor..cokacimcoook
adam hayatında 70 kılo olmadı ama bogaza gelınce masallahı var..delikafadulden

benim ki uysaldır o konuda ama okus gibi yir... ama tarife bakılırsa uyar gibime geliyor yanına birde bizim ayran çokrbamız var eşimde bende çocuklarda çok seviyoruz salata felan olurgibime gliyor bu iş

mavruuuuu bilmediğin şeyi ne diye koyan delüüüüü:mymeka: neyse saol paylaşım için bidenem Şeniz pisikoyum idare etkaydirigubbakcemile5

kısslar bu duygunun durumu günden güne kötüleşiyor yahu biri sevabına bir koca bulsun şuna da görsün dünya kaç bıucak.... yook yook ağlama sen kıyamam ben sanaaa:teselli::jeyyar:

ya dıshenın dedıgını bende bılıyorum...cayın yanındada guzel oluyor..hanı mısafıre ıkram fılam...

yok la gusel oluyor..
dedıgım gıbı ben borek gıbı yapıyorum yesıllıklı soganlı sarımsaklı ..cokacimcoook
sosıs ve sucuklada gusel olur..

Valla eminim güzel olur...

Hele benim gibi aç biri ise yiyecek olan sengözlerimebaksanab

benim ki uysaldır o konuda ama okus gibi yir... ama tarife bakılırsa uyar gibime geliyor yanına birde bizim ayran çokrbamız var eşimde bende çocuklarda çok seviyoruz salata felan olurgibime gliyor bu iş

mavruuuuu bilmediğin şeyi ne diye koyan delüüüüü:mymeka: neyse saol paylaşım için bidenem Şeniz pisikoyum idare etkaydirigubbakcemile5

Valatana millete hayır da olmıyı be :mymeka:

ya nasıl bı sı mereak ettım pızzatı ..hemn cabukca oluyor ha...bende sıze tatlı tarıf edeyım cok pratık...

Back
X