Gözek yine hortladı

misafirlerim gitti
güzel bi gündü
yemekteyiz programını aratmayacak bi gündü
mutluyumdelikafadulden

özledim kızlar ne var ne yok
dishe kuzum sen nasıl oldun:asigim:

hosgeldın bebegım..:asigim:
yorulmussundur baya sen..:1hug:

cok sukur bugun ıyıyım..
sabahtan net yoktu bahaneyle evı kaldırdım ..:jeyyar:
yorgunum bıraz..benneyaptımki
hala reglı olmadım..:1no2:

hasta hasta iş yapmasaydın yawrum
hay Allah ayol kimlen karşılaşsam gecikmiş olamamış
havadanmı sudanmıdır mevsimdenmidir anlamadım gitti

hasta hasta iş yapmasaydın yawrum
hay Allah ayol kimlen karşılaşsam gecikmiş olamamış
havadanmı sudanmıdır mevsimdenmidir anlamadım gitti

bılmıyorum..:çok üzgünüm:
ama acayıp usuttum sanırım onun da etkısı var..:sm_confused:
canı ne zaman ıstıyorsa ozaman gelsın napıyım..:dilcikar:
yarın sogan suyuna baslıycam bakalım..:içelim:

hofff kımse yok :delphin:
bende gıdıyorum gece gelırım :dilcikar:

bugun herkez fırarı :delphin:
pazar yaa ondan herhal..
mılletın kocası yanında senağlama

gözekim gözlerin ne güzel övünmek gibi olmasın bende eccük eşşek gözlüyüm... yüüzmde en sevidim yerim gözlerim ve burnumdur... ama çok dolu bakmışsın behhh... bence bir insanın en önemli organıdır gözler onlarda herşeyi görebilrsin... alık alık değilde böyle dolu dolu bakan inanları severim maşallah diyem sana :nazar::nazar:

gözekim gözlerin ne güzel övünmek gibi olmasın bende eccük eşşek gözlüyüm... yüüzmde en sevidim yerim gözlerim ve burnumdur... ama çok dolu bakmışsın behhh... bence bir insanın en önemli organıdır gözler onlarda herşeyi görebilrsin... alık alık değilde böyle dolu dolu bakan inanları severim maşallah diyem sana :nazar::nazar:

en onemlı organ gozler mıdelikafadulden:jeyyar:

sıze doyum olmaz..:delphin:
ben yavastan kacarım..mirmirmirmir
gerıde kalanlara ıyı geceler tatlı ruyalar..:a015:

dolu bakarımm bennn
eşimdee çok der bunuu gözlerinee bakarkenn kendimdenn geçiyomm die:asigim:sengözlerimebaksanabŞeniz:dilcikar:

en onemlı organ gozler mıdelikafadulden:jeyyar:

niye gözler organ değilmi:mymeka: emme senin için farklıysa bilemice artık delü ne olcekillah arıza yapicek:mymeka:
zati canım çok sıkkın şurda iki çatlaklık yapıp rahatlamaya çalışıyom bak ağlıcam yaa yineeeesenağlama

Son düzenleme:
Back
X