• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

ya düğün tarihlerimiz bile aynı onunla, gelinliğini bile seçmiş, dikimine başlamışlar eşyalarını almışlar.
ölmemeli ya nişanlısı napar onsuz nasıl ölür, daha neler yaşıcak yaa senağlama

bır daha lutfen bu olayda gösterıyor kı.....samımı oldugumuz ve sevdıgımız ınsanların telını alalım........
msneyle kalmıyalım ..ıllakı telde olsun...........arkadasların..........

gözek cabık annat yalan de

umarım şakadır tanımıyorum ama ben ama bu kadar seveni var allahım esirgesin:1no2:
ne kadar kötü bi durum ama allah korusun şurdan birimize birşey olsa o kadar şey paylaşılıyor ruhumuz duymucak ne acı :1no2:

merhaba baynlar..ben incitanemin kuzeniyim.onun evinden onun bilgisayarından giriyorum.ondan duyardım bu siteye girdiğini arada girer takip ederdim.yine gireyim dedim çünkü sığınacak oyalanacak bir şey arıyorum bu şokun içinde ama sayfa açılınca onun üyeliği ile açıldı.sanırım pc ye kaydetmş olmalı.onun üyeliği ile girince hep takıldığı konulara bakayım arkadaşlarına haber vereyim dedimkendisi artık bu siteye giremeyecek.çünkü yaklaşık 10 gün önce onu kaybettik.mide rahatsızlığı yaşıyordu uzun zamandır biliyor musunuz bilmiyorum.kullandığı ilçlar iyi geliyor sanıyorken meğer tam tersi bir etki yapmış ve daha ağır bir mide kanaması yaşamasına sebep olmuş.ne yazıkki yalnız yaşadığı içinde böyle bir duruma müdahale etmekte çok geç kalınmış.dünden beri evinden eşyalarını topluyoruz.gözümüze tek damla uyku girmiyor.çok büyük şoktayız.daha fazla yazmaya gücüm yok.ona duanızı eksk etmeyin.herkese iyi günler.

Allah'ım şaka olsun bu
yazıyı okuyunca buz gibi kesildim..
evlenecekti inci..senağlama
ne olur şaka deyin senağlamasenağlama

arkadaşlar duyduk duymadınıza topic açayım mı yani ordan daha rahat görür üyeler ne olduğunu en azından hızlı olur bilgi alış verişi

arkadaşlar kazen abiye ulaşmalıyız
editör arkadaşlar telefon numaralarınız varmı birbirinizde
belki siz daha kolay ulaşabilirsiniz kazene

merkezmi ilçemi olduğunu bilsek yeter yaaaaaa öle bişey varsa milli eğitimin bilgisi vardır mutlaka

Back
X