• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

Merhaba,
Ben gerekli müdahaleyi yaptım, bu şayet şaka ise kötü bir şaka ciddi yapılmış ise gerekeni zaten yaptım. Olay başkasına şifre verilmesi filan değildir,

farketmiştimm bazı şeylerii gurbaa adınıı çalıştığı okulun isminii yazar yazmazz üzerindenn 1 dakka geçincee incii gelmiştii

olurmu incitanem. ben sana inanıyorum. insanın kendini öldü diye yazması normal değil zaten. bunu yapması için o kişinin ruh hastası olması lazım ki
ben seni burada az çok tanıyorum. ve ne kadar doğru ve dürüst bir insan olduğunu biliyorum......

bunu yazmıştım,
anlaşılan ,çok büyük konuşmuşum. yazdıklarımı geri alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hey allahım yine şoklardayım :1shok:biz kime inanacağız kime güveneceğiz yaa hergün bir şok
valla çok üzülüyorum yaa bizim sitedekilerin gözünden hiçbir şey kaçmıyor hiçmi hesaba katmıyorlar bende saf saf inanıp üzülüyorum kendime kızdım şimdi:oklava::oklava:

bunu hangı ruh halınde yaptıgına bakmak lazım...

şoklardayım ben de.

çok begenırdım incimi akıllı mantıklı yazardı..

ne amaçla yapıldıgını anlayamadım..

ama insanların duygularıyla bu şekilde oynanması çok kötü..sabah hepimiz şokladaydık..

Kendisi yapmamış olabilir, lakin aynı evden bu şakayı yapan olduğu kesin. Öldü diye mesaj yazanın Ip adresi ile incitanemin sizlere bu konuda cevap verdiği Ip adresleri aynı. Yani aynı evden çıkan bir mesaj bu. Bence öncelikle etrafına bakmalı...
Asla o yaptı demedim sadece bu şakayı yapan ile aynı evde olduğuna %100 eminim. Pembe gazete için yapılmış bir şaka ise bu şakadan çok kakaya dönmüş bir davranış. Konuyu kapatmanızı gündemdeki diğer konuya geçmenizi rica ediyorum....

selamun hello bugünlğk bu kadar sitires yeterrr beaaaa burası geyik topiği beni bakın çabbıkk saçmalamaya başlayın :mymeka:

Son düzenleme:
düzgün saçmalayın ama haaaa artık saçmalamanın düzgünü nasıl olcekse :roflol:

helva kavuruyorum ben şahsen fıstıklı mı cevizlimi karar veremedim
sonacımaa üç kulhu bi elham okudum yolladım artık kime nasipse onun ruhuna yolladım ..
böyleyken böyle ..:delphin:

nasıl yeterince saçma mı?

helva kavuruyorum ben şahsen fıstıklı mı cevizlimi karar veremedim
sonacımaa üç kulhu bi elham okudum yolladım artık kime nasipse onun ruhuna yolladım ..
böyleyken böyle ..:delphin:

nasıl yeterince saçma mı?

kıs allah ne etmesin seni emi güldürdün beni ha bundan ala saçmalama olarmı harika saçmalamışın 10 üzerinden 1000 veriyom naniknanik

yok okudum canım da..
bızlerın zaten kendı sıkıntılarımız kendımıze yeter boyle abzurp şakalar olmuyor yane.......
ama çok şükürki şakaymışşşş

kıs ben alıntı yaptığımın farkında bile değildim... harbi saçmalamışım haaa:roflol: sen söleyince geri dönüp mesaja baktım:roflol: allahım sen aklıma mukayyet ol sapıttım iyice bugün-tatlicadiarzu-delikafadulden

Back
X