• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

ezbuz al sana edward cullen hedayesüprizzzzz
3082880580a7361151086l.jpg

mersü şekerimdelikafadulden ah benim bürücük vampirim:asigim:

duyguçıkmazı ,uğur böcüğü, black__devil ve lady34 ben kıdamli danlardan ezbuz:jeyyar:
kısaca kendümü tanıtıyım:1closedeyes:

çok aklı başına bir hanım efendi,ağzı var dili yok tarzında küçücük minacık bir danayım :roflol::roflol:
bir karıncayı bile incitmem geyikte herkes bana şahitlik yaparlar :jeyyar::jeyyar: geyikteki danalr ban burda eziyet ettiği için bir süre yoktum ama artık geri döndüm kötükedihüso
ehh.. birazcıkta sizi tanıyalım demi kurbanlarımı kakından tanımak hoşuma gider:jeyyar:

bu anlattığın senmisin puha delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
civcivler yesin yeni gelenleri kandırabilirsin ama beni asla
sana kızgınım çok yalnız bıraktığın için
ama çok özlemişim be yaa:asigim:

yaa nett yavaşş yavrummm bitterimm yaa
bi msj yazıyomm ya errorr veriyy ya 75245765 saattee gidiyyy
zekoşumm öperimmmŞeniz

bu anlattığın senmisin puha delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
civcivler yesin yeni gelenleri kandırabilirsin ama beni asla
sana kızgınım çok yalnız bıraktığın için
ama çok özlemişim be yaa:asigim:

zekoşumm öperimmmŞeniz

oy kuzum kızma bazı sebepler vardı o yüzden bende çok özledim sizisenağlamaŞeniz

hem anlattıklarımda ne varmış:mymeka: benim ne yanlışımı gördun ben masum bir danacığımkötükedihüso:jeyyar:

aman ofsccc kımse yok. elma dersem cıkın, armıt dersem saklanın.
alma almaaaa....delikafadulden

anam bir önceki sayfeyi okudum bı ne biyle yaa alam alam hankı yörenin şifesini konik ediyki bınlar anamadım tibe tibe yerebbimmmm.... ıkıya ıkıya benenkidi bözllermukine aceba kine tübe tübe ne deyom ben gice vaktı ki anayna vırmı ben ni yezdim anamedimde delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Günaydın millet sabahtan beri oyun oynuyorum bi rekor kıramadım iyi mi mirmirmirmir

Back
X