- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Bir arkadaş lavanta suyu iyi oluyor demişti ama ben hiç denemedim.Kızlar var mı önerisi olan gözenek sıkılaştırmak için.içinizde yaptım oldu dediğiniz bir krem yöntem vs önerebilecek var mı
Baktım şimdi sivilce için diyor ve deriyi soyuyormuş ???differin tek çözümü bu
cildiyeye gidin nasıl nekadar ne ile kullanacağınızı söyler
Baktım şimdi sivilce için diyor ve deriyi soyuyormuş ???
Gözenek sıkılasmasi kozmetik yalandır ve inanan çoktur halbuki komedon sıkılasmaz ancak temizken daha az belli olur tek çaresi de bb veya cc gibi losyon krem gibi ürünle örtmek. ..
Sakın en ünlü markaların bile gözeneklerin sıkılasmasi vaad eden ürününe inanmayın boşa para harcama yın. ..
Bildiğiniz maden suyunun gazı alındıktan sonra içine birkaç damla çay ağacı yağı damlatin karışımı buzdolabında saklayın aksamlari temizlenmiş cildinizi bu solüsyon ile silin. ..Daha berrak ve düzgün görünümlü cildiniz olur...sevgiler...
kizlar ben bir sure ara vermek zorunda kaldim evde olmadigimdan dolayi ama 4 gundur yine basladim ondan once 10 gundur duzenli her gece yuzumu fircalayip temizledikten sonra badem yagi surdum tum yuzume. mutlaka deneyin ama sektirmeden her aksam surun kotu kokuyor ama deger bendeki etkisi yuzumdeki yorgunluk gitti cildim resmen canlandi oyle ki makyajsiz pek de saglikli gorunmem birsey surmeden cikacak hale gelmiştim hic abartisiz. mutlaka tavsiye ediyorum bir de inanin iyi gelecegine bunun da cok etkisi var nar cicegi yagini da onerirler ama bir 15 gun de birkac gun sektirerek onu kullandim pek bi yarari olmadi gibi
merhaba ya hani şu yuvarlak firçalar var gormussunuzdur mutlaka yuz fircasi diye sorun verirler her yerde satiliyor normal fircalamadan yuzu yikayinca sanki temizlenmiyormuş gibi farki anlarsiniz zaten.bi de internette limon ve alkolle tonik tarifleri var doğal tonik yapmak için.evde alkol bulunursa onu da deneyin iyi gelir diye dusunuyorum ben de daha yapamadimNasıl fırçalıyorsunuz yüzünüzü? Ya ben de peeling tarzı şeylerin gözenekleri genişlettiğini duydum ama bilemiyorum t bölgesi sorunum var gözenekler yaşım ilerledikçe daha bi belirginleşti sanki.
merhaba ya hani şu yuvarlak firçalar var gormussunuzdur mutlaka yuz fircasi diye sorun verirler her yerde satiliyor normal fircalamadan yuzu yikayinca sanki temizlenmiyormuş gibi farki anlarsiniz zaten.bi de internette limon ve alkolle tonik tarifleri var doğal tonik yapmak için.evde alkol bulunursa onu da deneyin iyi gelir diye dusunuyorum ben de daha yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?