Cilt Bakımı Ürünleri Gözenek açıklığı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Kızlar var mı önerisi olan gözenek sıkılaştırmak için.içinizde yaptım oldu dediğiniz bir krem yöntem vs önerebilecek var mı

Gözenek sıkılasmasi kozmetik yalandır ve inanan çoktur halbuki komedon sıkılasmaz ancak temizken daha az belli olur tek çaresi de bb veya cc gibi losyon krem gibi ürünle örtmek. ..
Sakın en ünlü markaların bile gözeneklerin sıkılasmasi vaad eden ürününe inanmayın boşa para harcama yın. ..
Bildiğiniz maden suyunun gazı alındıktan sonra içine birkaç damla çay ağacı yağı damlatin karışımı buzdolabında saklayın aksamlari temizlenmiş cildinizi bu solüsyon ile silin. ..Daha berrak ve düzgün görünümlü cildiniz olur...sevgiler...

Baktım şimdi sivilce için diyor ve deriyi soyuyormuş ???

asıl olayı gözenek , ölü deriyi soyup sağlıklı bi deri çıkartıyo ama soyduğu öok az.

her cilt tipine farklı kullanılıyo yağlı ciltte farklı bi kremle daha

kalıcı bi çözüm ama sediğim gibi cildiyeye gidin

teşekkürler

gözeneklerin kapanması çok zor. fakat cildini tanıman ve çok iyi temizlen gerek.benimde gözeneklerim var çok degil fakat ben onların büyümesini ve temiz tutmayı sağlıyorum.
kremler falan olucak iş değil çok ürün denedim.
yapman gerek cildini önce tanı yaglı mı kuru mu ? karma mı ? muhtemelen gözenek oldugu için t bölgen yaglıdr

Benim cildim yağlı o yuzden benim farkedebildigim kadar da olsa gozeneklerim var ozellikle goz altimin hemen altinda ki ufak bir bölümde.
Zaten Gözenek en cok yagli ciltte olur.
Aslinda gözenekler vucudumuz icin iyi bir seydir cildin hava almasını saglar ve genc tutar cildi.
Yagli ciltler o yuzden kırışmaz çabuk.
Ama bu gözenekler pis ve tıkalı kaldigi zaman da acilmalara ve saglik sorunlarina yol acar.
O yuzden cildimizi surekli temiz tutucaz.
Ozellikle senin cildin zaten yagli bosver bakim yagi sürme gibi sacmalik duyarsak kesinlikle inanmicaz.
Cildimizi sabahlari arindiricaz iyice.
Bana sorarsan ben sabah dove sabun ile maske yapip yikiyorum sonra gunese de duyarli kremimi sürüyorum.
Mutkaka peeling yapıcaz suratimiza belli araliklarla.
Aksamlari yatmadan makyaj varsa cok iyi temizlicez ve yine arindiricaz suratimizi.
Soguk su kullanmak sikilasmasi icin daha etkili.
Ozellikle bakim yaglarini ihmal etmememiz gerek ozellikle yatmadan önce argan yagi sürmek sıkılasmasi icin ve cildi yenilemesi icin biz uyurken bire bir bana göre.
Tabi cok abartıp saat basi cildi yikamak bu sefer farkli sorunlara yok acar.
Sabah uyaninca ve yatarken makyaji cikartinca bile yapsak yeter diye düşünüyorum.
Sahsen ben oyle yapıyorum zararini görmedim.

kizlar ben bir sure ara vermek zorunda kaldim evde olmadigimdan dolayi ama 4 gundur yine basladim ondan once 10 gundur duzenli her gece yuzumu fircalayip temizledikten sonra badem yagi surdum tum yuzume. mutlaka deneyin ama sektirmeden her aksam surun kotu kokuyor ama deger bendeki etkisi yuzumdeki yorgunluk gitti cildim resmen canlandi oyle ki makyajsiz pek de saglikli gorunmem birsey surmeden cikacak hale gelmiştim hic abartisiz. mutlaka tavsiye ediyorum bir de inanin iyi gelecegine bunun da cok etkisi var nar cicegi yagini da onerirler ama bir 15 gun de birkac gun sektirerek onu kullandim pek bi yarari olmadi gibi

buz kalıplarına su veya gül suyu koyun. sabahları yüzünüzü yıkadıktan sonra o buzu sürün. yaptığım dönemde faydasını görmüştüm.

Smdıye kadar bı srunum yktu ama benm cıldım brden bzuldu bı suru sıyah nkta sıvılce leke neden byle oldu bılemedım bende takıpteym

ben kendi kullandığım ürün ve makine konusunda yardımcı olabilirim isterseniz? cildim çok problemlidir. yağlı olduğu için gözenekler açık ve içleri dolu tabiki :/ lekeleri ve sivilceleri de saymıyorum. ne ararsanız var yani.
2 ay önce lr''a katıldım. önce hiç inanmadan kocamın dökülen saçları için şampuan ve tonik aldık. 3 hafta sonra çıkan saçları görünce diğer ürünleri de denedim. şimdi cildim gözümün önünde yavaş yavaş insan cildine benziyor
adresinden ekleyebilir ya da özelden mesaj atarsanız detayları anlatır, yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasıl fırçalıyorsunuz yüzünüzü? Ya ben de peeling tarzı şeylerin gözenekleri genişlettiğini duydum ama bilemiyorum t bölgesi sorunum var gözenekler yaşım ilerledikçe daha bi belirginleşti sanki.

merhaba ya hani şu yuvarlak firçalar var gormussunuzdur mutlaka yuz fircasi diye sorun verirler her yerde satiliyor normal fircalamadan yuzu yikayinca sanki temizlenmiyormuş gibi farki anlarsiniz zaten.bi de internette limon ve alkolle tonik tarifleri var doğal tonik yapmak için.evde alkol bulunursa onu da deneyin iyi gelir diye dusunuyorum ben de daha yapamadim

Tamam çok sağolasın. Denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…