- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
-
evet olurda canım kirisiklar iy gelir maskeni sürdükdən sora konusmasan iy olurGoz altina uygulanabilir mi sonucta dogal
Koko ne oluyor acaba anlayamadım benİy günler arkadaslar sizinle bir maska tarifini paylaşım istedim hem krisiklara,deri tonunu açılmasına ve gözeneklerini yığan kapatan bu maska .
Bir çay kaşığı koko
Bir yemek kaşgi princ
Princi bir bardakda uzerine su alıb 10dakka bekletidkden sonra 20dakka karistriyoruz ve suyunu bir kaseye aloruaz yuzerine 1 çay kaşığı koko elave edib karistriyoruz.Alinan karismi orta kivamda olmaliki akmasın yuzmuzden. Maskeyi cekib 15 20 dakkadan sonra yuyoruz və nemlendirici cekiyorus 10 gün kullanmak gerek.
Hindistan cevzii yagi anladim ben amaKoko ne oluyor acaba anlayamadım ben
olabilir aslındaa :)) ama tam bende emin olamadım kiiii :)Hindistan cevzii yagi anladim ben ama
Koko ne oluyor acaba anlayamadım ben
Canım kakaoHindistan cevzii yagi anladim ben ama
Vayy be :))) hiç tahmin etmemiştimmKakaoymus ☹
İy günler arkadaslar sizinle bir maska tarifini paylaşım istedim hem krisiklara,deri tonunu açılmasına ve gözeneklerini yığan kapatan bu maska .
Bir çay kaşığı kakao
Bir yemek kaşgi princ
Princi bir bardakda uzerine su alıb 10dakka bekletidkden sonra 20dakka karistriyoruz ve suyunu bir kaseye aloruaz yuzerine 1 çay kaşığı kakao elave edib karistriyoruz.Alinan karismi orta kivamda olmaliki akmasın yuzmuzden. Maskeyi cekib 15 20 dakkadan sonra yuyoruz və nemlendirici cekiyorus 10 gün kullanmak gerek.
[/QU iy günler arkadaslar size yeni bir kirisiklar iy gelen və deri tonuzu acak ve sivilce izlərine iy gelecekk bu maske tarifi
*Bir çay kaşığı princ unu
*bir yemek kaşığı pak maya
*2..3damla limon
*Bir adet vitamin c tableti
*******Vitamin c tabletinin toz haline getirib üzerine pirinc və pak mayayi ilave edip limonuda töküb azacik suyla karistriyoruz.10 gün kullanmak sarti iləemukkemel bir deriye sahip olacaksinz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?