- Emoji Skoru
- 4.116
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
-
ise yarar mi canimPembe Maske kullan canım eczane lerde satılıyor gözenekler ciddi küçülüyor ve temizliyor
Cildiyeci arkadaşım var o yarıyor diyor canım, bence denemekte fayda var, dene derim, çok pahalı bir şeyde değil üstelikise yarar mi canim
Tamam tatlım çok teşekkür ederim ilk isim onu almak olacakCildiyeci arkadaşım var o yarıyor diyor canım, bence denemekte fayda var, dene derim, çok pahalı bir şeyde değil üstelik
Pembe maske deyince veriyorlar mis canim herhaldeBu pembe maskenin bi markasi.adi fln var mi arkadaslar
Nereden alacağım peki eczaneler de var miClarinsin pink mask diye bir ürünü var. Başarılı..
Ezcanelerde satılıyor mu bilmiyorum. Ben boynerden almıştım ancak sephorada da satılıyor. Fiyatı biraz pahalı ancak indirim dönemleri oluyor. Takip edebilirsiniz.Nereden alacağım peki eczaneler de var mi
Çok teşekkür ederim kıl maskesi nasıl peki çok övgü okudum daEzcanelerde satılıyor mu bilmiyorum. Ben boynerden almıştım ancak sephorada da satılıyor. Fiyatı biraz pahalı ancak indirim dönemleri oluyor. Takip edebilirsiniz.
Hiçbir fikrim yokÇok teşekkür ederim kıl maskesi nasıl peki çok övgü okudum da