Canım doğru almışsınn tarif 1 e 1 a.s
Ben genel de banyodan sonra yapıyorum canım istersen normal zaman da da yapabilirsin
5 dk uzun bi süre ama 1-2 dk yeterli çok çoook nazik yapmalısın canım
Ben teşekkür ederim canım inşAllah çok iyi gelir paylaşırsın bizimle :1hug: a.s.
su içmeye devam canım 1-2 ay içinde cildindeki düzelmeyi sende farkedersin hem yağ dengesi düzeliyor hemde gözenekler küçülüyor hemde kırışıklıklarla doğal savaş...su içmek başlı başına insnaın kendi için yapacağı en büyük iyiliklerden biri..:hooray:
çinko-protein ağırlıklıda beslenmeye başla fazla yağlı besinler tüketme...
kilin cinsi çokta fark etmiyor aslında:lepi:
ANGELcim ben bide bişey sorucam.. sen cilt problemiminden bu bakımla kurtulmuşsun..peki cnm senin cilt tipin nasıl? benim yağlı mesela bu yüzden gözeneklerimin açık oldugunu düşünüyorum.. uygun cilt bakım ürünleri kullanıyorum ama yine gözeneklerim küçülmüyor. .
Canım benim de karma bi cildim t bölgem yağlı
Bence de öyle yağlı olan kısımlarda gözeneklerim var çünkü a.s
Ama artık öyle çok bi bakıma ihtiyacımız yok önemli olan keseyle temizliği sağlamak
Gülsuyu, hafta da bir maske ve her gün hafif su bazlı nemlendiriciyle bakımı tamamlamak
Ben özellikle gözeneklerimin üzerine fazla krem sürmüyorum bu yüzden cnm :) a.s.
Nemlendirici gözenekleri açar mı?
Hani gözeneklere krem sürmyorum dediniz ya o yüzden sordum fisfisfis
Yani kesin öyle birşey yoktur da
Benim cildim de yağlı olan yerler de gözeneklerim açık olduğundan
Oralara fazla sürmüyorum fazla arada bir sürüyorum çünkü
Kuru olan bölgeler de gözenek yok sanırım yağlı olduğunda gözeneklere etkisi var
O yüzden fazla sürmüyorum canım a.s.
ne güzelllll cok sevindimmm. benmde cok cilti sorunum oldu ama nihayet kurtuldum. cilt doktoruma önce bir akne tedavisi icin gittim we ilac kullanyiorum. o gözenekle icinse peeling kullanyiorum hic bu kadr güzel ciltim olmamisti...
Kil maskesi yaptım ilk defa senağlama
Yanaklarım çok kızardı :1shok:
Sizce neden olmuş olabilir? fisfisfis
azılı sivilceleri yapmamak lazım dağıtabilir bence..a.speki kese sivilceli cilde zarar vermezmi acabaCADIARZU.
cildin hassasiyet gösermiş olablir cnm nemlendirici kullan..
Kullandım zaten hemen çok kızardı ya nedense...fisfisfisfisfisfis
Yoksa yapmasam mı bu kil maskesini ya da az mı bekletsem?gamyoncuiremsu
Cidlimin bu kadar hassas oldugunu hiç bilmiyordumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?