keseyi denemedim ama kil maskesi süper bişey.. en kısa zamanda keseyide denemeliyim =)
kızlar kese kızartıosa ben kese yerıne sey yaptım kucuk bı el havlusuyla yuzumu yıkadıktan sonra yuzumu hafifçe kurulayıp havlunun ucunuda bıyerı az bısey ıslatıp qozeneklı yerlere suruyorum nazıkce herqun yapıyorum aksam yatmadan once baya kuculdu bnm 2 qun olmasına ramen sok oldum bukadar cabuk etkı beklemıyodum ardındanda loreal ın qozenek sıkılastırıcı tonıqını suruyorum cok memnunum sonuctan hiç qecmıcek sanırdım =)
ilginiz için teşekkür ederim...''angel-24'' evet haklısın önce tretin kremimi kullanacağım eğer bir etkisni görmessem(umarım düzelir cildim)bu yöntemleri uygulayacağım.
öncelikle sormak istediğim konular var:
1.arkadaşlar sizin bahsettiğiniz gözenekler iğne deliği şeklindeki izler değilmi?bunlar bnm yanak bölgemde var ve bni çook rahatsız ediyor.bazen daha çok genişliyor bazen ise küçülüyor ama hiç tamamen kaybolmuyor:çok üzgünüm:
2.Havlu lifi kullanan arkadaşlar,lifin markasını lütfen yazabilirmisiniz?ve bunu BİM de bulabilirmiyim?ve lifi soğuk su ile mi kullanacağım?soğuk suyun etkisi daha iyiymiş diye duydum.:1closedeyes:Ve lifimi ıslayıp yüzüme süreceğim??
3.Benm cildim yağlı.hangi tür kil cildime uygundur bilmiyorum:uhmbeyaz kil......)Ve hazır kil de kullanabilirmiyim?bide saçma olcak kili alırken cildim için aldığımı söyleyecekmiyim?mirmirmirmir
4.Gül suyundan bahsetmişsiniz...bnm de gülsuyum vardı ve evde öyle duruyordu ama markası değişik METAN diye pek tanıdık bir marka değil sanıorum.sizin söylediğiniz sadece yüze sürülen bişey mi??bnmki şu bildik mevlütlerde dökülen gül suyu sırnaşık şey....acaba onu sürebilirmiyim??ve ne şekilde?kafamçokkarıştı
Sorularım fazla oldu ama herşeyi bilmek istiyorum bıktım artık..aynaya bakmak istemiyorum...kendi sorunumla aynı şeyi yaşayan sizlerle paylaşmak istiyorum.inşallah bnm cildim süper olurda sizinle paylaşırım sevincimi yerimseniben
sorunumla ilgilenirseniz bnm çok mutlu edersiniz..bu soruları cevaplayan olursa artık:bbo: CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..
ya ben hazır kil maskesi arıyorum ama bulamıyorum :uhm:
arkadaşlar lütfen soruma cevap yazarsanız bni çok memnun edersiniz,lütfeen bilen birisi yardım etsin...bn tretin kremimi kullanmaya başlayacağım(umarım iyileştirir) ve gün aşırı süreceğim bunu.gece sürüp yatacağım ve dier günde yüzümde iz kalmaması için güneş koruyucu jelimi süreceğim PEKİ BEN TRETİNİ SÜRMEDİİM GÜNLERDE YÜZÜMÜ GÜNEŞTEN KORUYACAKMIYIM YANİ GÜNEŞ KORUYUCU JELİMİ SÜRECEKMİYİM???? cvplar için teşekkürler
gozenekler ıcın maden suyu tavsıyesını burda okuduktan sonra bende yapmaya karar verdım yuzumuze pamuga doktukten sonra maden suyunu suruyoruz sonra o orda hep kalıyo mu yoksa bellı bı zaman sonra yıkancak mı?
bı de kıl maskesı bende almıstım ve tum yuzumu kızarttı alerjı gıbı oldu kı hassas tenlı falan da degılım herkeste aynı etkıyı gostermıyo demek kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?