Sivilceli Ciltler Gözeneklerin büyüyüp açılmasını ve çoğalmalarını engelleyebilir miyiz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
ergenlikten beri burnumdaki ve burun yanlarındaki yanak kısmımdaki gözeneklerim çok açık.toplu iğne başı kadar nerdeyse.şuan 24 yaşındayım cildim çok yağlı.gözenekler önceden bu söyledğm kısımlardaydı.şimdi bakıyorumda yanaklarıma doğru yayılmaya başlamış.çok büyük değiller ama korkuyorum dahada büyüyüp çogalırlar diye.ya yüzümün heryeri delik delik olursa.bu gözeneklerin dahada açılması engellenebilir mi bu mümkünmüdür?vede çoğalmalarını durdurabilirmiyim.açıkçası cildime hiç bakmıyorum.ailede bitek bende gözenek sorunu var.moralim çok bozuk napabilirim bu konuda yardım edin nolur yüzümün delik delik olmasını istemiyorum :5:

hadi ama kızlar bu konuda bi fikri olan yokmu?moralim çok bozuk yüzümün bu haline bile razıyım artık.büyüyüp çoğalmasınlar yeter bana.bşy yapılamaz mı?lütfen yardım edin psikolojim çok bozuldu :14:

yüzünü banyodan sonra soğuk suyla yıkarsan biraz faydası oluyor
bir de yağlandıkça yüzünü sabunluyor musun mesela günde iki kere falan

yüzünü banyodan sonra soğuk suyla yıkarsan biraz faydası oluyor
bir de yağlandıkça yüzünü sabunluyor musun mesela günde iki kere falan
hergün yüzüme soda ve limon karışımı buz gezdiriyorum.yüzümü geceleri sabunluyorum sadece.ama duyduğum kadarıyla sabun daha çok yağlandırıyomuş

hergün yüzüme soda ve limon karışımı buz gezdiriyorum.yüzümü geceleri sabunluyorum sadece.ama duyduğum kadarıyla sabun daha çok yağlandırıyomuş

normal sabun değil
ben ardıç katranlı zeytinyağlı sabun kullanıyorum
kil sabunu kullananlar var
bir ara proteksin bakterileri önleyen el sabununu kullanmıştım yağı azaltıyor ama gözenek sıklaştıran bir şey ben de bulamadım
ama sen limon soda yapıyormuşsun, onun iyi gelmesi lazım değil mi, hiç fark etmedi mi

normal sabun değil
ben ardıç katranlı zeytinyağlı sabun kullanıyorum
kil sabunu kullananlar var
bir ara proteksin bakterileri önleyen el sabununu kullanmıştım yağı azaltıyor ama gözenek sıklaştıran bir şey ben de bulamadım
ama sen limon soda yapıyormuşsun, onun iyi gelmesi lazım değil mi, hiç fark etmedi mi

bilmiyorum canım ya bu aralar okadar gözüme batıyoki gözeneklerim bi işe yarıyomu yaramıyomu inan bilemiyorum.çok büyüklere bi etkisi olacağını zannetmiyorum ama yanılıyomuyum sence.onlarada faydası olurmuki.şu saatten sonra tek isteğim dahada büyüyüp çoğalmamaları.ne yapacağımı bilmiyorum.çok kötùyùm ya

gözenekler için kesin çözüm bulunsa ne güzel olur

bu arada eskiden yağlı ciltler için maske öğrenmiştim
bir kaşık yoğurda yarım limon sıkıyorsun, karıştırıp yüzüne sürüyorsun 15 dk bekliyor, ılık suyla yıkıyorsun
ılık suyla yıkadıktan sonra ben soğuk suyla da yıkıyordum
haftada bir iki kere yapılıyor

Arkadaşlar gözeneklerin küçülmesinde gül suyu çok işe yarıyor. Kesinlikle sabah ve akşam yüzünüze kolonya sürer gibi gül suyunu sürün cildin emmesini bekleyin.Ama 1-2 kullanımda pes etmeyin sürekli kullanın.Sevgiyle kalın..:)

bir şişe madensuyuna yarım limonu sıktım ve buz haline getirdim sabahları vaktim olmuyor ancak akşamları yüzümü temizledikten sonra kalıp tamamen eriyene kadar yüzümde gezdiriyorum,15 gün dür yapıyorum ve gözeneklerimde ciddi küçülme oldu tavsiye ederim.

Back
X