Gözlem ( Başlangıç 134 kilo )

Kinchi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
2
1
1
39
Öncelikle herkese merhaba. Sitenizin yeni üyelerindenim. Annemle birlikte 'bu kez pes etmek yok' dedik ve zayıflamak için bir şeyler yapmaya başladık.

Yaklaşık iki yıl önce uzun süre tartılmadıktan sonra gördüğüm kiloyla şok olmuştum. 134 :) Gülüyorum ama o kiloyu Allah kimseye göstermesin. Neyse bir iki kilo kaybettim sonra bıraktım. Yediklerime dikkat edince veriyorum ama bende azim sorunu var. Aslında iradeli inatçı biriyim ama istediğim sonucu alamayınca pes ediyorum.

Uzun lafın kısası geçen çarşamba 125.6 ile başladım spor yapmaya. Spor dediğim de öyle zor değil. Benim gibi çok kişi var aranızda biliyorum. Sosyal hayatı neredeyse sıfır, bütün gün evde kuvvetle muhtemel bilgisayar başında vakit geçiren insanlarız. Şahsen bu kiloyla dışarıda yürüyüş yapmam bile beni rahatsız ediyor. Ki iki adım atsam terden sırılsıklam oluyorum.

Uzatmayayim evde adım atıyorum ve gercekten işe yaradığını gördüm. Hem pes etmemek için sizden destek almaya hem de benim gibi olanları ayağa kaldırmaya geldim. :)

Günde asgari 10bin adım atıyorum. Geç kalktığım için genelde öğleden sonra 1 saatte bitiyorum, bu tempoya göre değişir. Evde adım atmak herkeste işe yaramayabilir ama benim gibi gün boyu neredeyse hiç hareket etmeyenlerde işe yarıyor tecrübeyle sabit.

Annem 78.7 kilodan 76.8 kiloya düştü. Ben de 125.6 kilodan 122.5 kiloya.

Düşünsenize ayda 5 kilo versem 8 ayda 80leri göreceğim rüya gibi :))

Unutmuşum yazmayı adım atarken korse giyiyorum tüm vücudu saranlardan. Yediklerimi de azalttım elbette ama öyle şekeri tuzu tamamen kesmiş değilim. Tıka basa doymadan sofradan kalkıyorum o kadar :)

bende geçen sene 117 kiloyu gördüğümde çok büyük bi sok yaşamıştım 5 ay gibi bi sürede 97 kiloyu gördüm 6 7 aydır spor yapmıyorum dün tartıldım 103 kilo olmuşum tekrar başladım spora hedefim 70 olmak ama acelem yok sene sonuna kadar 90 olayım gerisi gelir zaten sende pes etme devam et canım

Back
X