Gözleri Ne Renk Olacak ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim esimin mavi annesinin gozleri mavi kaynimin gozleri mavi gorumcemin yesile yakin ela benim tarafimda ise herkes kahverengi gozlu simdi hangisine bakicam ben ...

benimde eşiminde gözleri yeşil .oğlumunsa koyu kahve .hiç ihtimal varmezdik ama takdiri ilahi.bendede mavi göz hastalığı var bayılıyorum belki oğlumun gözleri mavi olur dedik ama olmadı.sağlığı yerinde olsunda .

Ben kahverengi gözlü kumralım,eşim ela gözlü esmer kızım ikimizin karışımı ama oğlum bizi çok şaşırttı sarışın mavi gözlü o %25 içine girdik çocuk 2,5 yaşına girdi bizimle birlikte gören sizin çocuğunuzmu diyor felaket bozuluyorum.Başlıyorum aile geçmişini anlatmaya.

ay ben çok merak ediyorum tabiki önce sağlıklı olması

ben kahverengi gözlüyüm annem abilerim yeşil gözlü eşim maviş ailesi hepsi mavi şimdi benim bebişim ne renk olur ki hep eşime baktım ona benzesin diye ama hayırlısı 5ayı dolduruyorum bende inşallah sağlıklı gelir bebeişim

benimde eşim esmer ve kahve rengi gözlü bende aksine tam sarışınım sarı saç mavi göz ve bebişiminde maviş olmasını istiyom allah hepimize saglıklı ve sıhhatli bebişler versin gönlümüze göre versin inşallah

Ben kahverengi gözlü kumralım,eşim ela gözlü esmer kızım ikimizin karışımı ama oğlum bizi çok şaşırttı sarışın mavi gözlü o %25 içine girdik çocuk 2,5 yaşına girdi bizimle birlikte gören sizin çocuğunuzmu diyor felaket bozuluyorum.Başlıyorum aile geçmişini anlatmaya.

evet ya aynen:roflol:bizdede öyle,esim cerkez ela ve kumral ben,turkistanli cekik gözluyum kumrakl ve ela,bizde almanyada yasiyoruz almanlar cok merakli olurlar,cocuk kime benzemis diye sirf sevme numarisla,yanimiza yaklasip bebek arabasina dogru bakarlar,al bi sok daha,oglum mavi gözlu ve sarisin,ne anneye nede babaya benzemiyor birde bu cocuk almana benziyor demesinlermisırnaşık şey o kadar yani,

babam kahverengi annem ela
abim açık yeşil,ablam daha açık yeşil,ben koyu yeşil :(
baba tarafı anne tarafı koskoca sülalede sadece annemin babası mavi gözlü
şanslı olan sadece annemin çocukları =)) dedemin 21 torunu sadece üçümüze vurmuş piyango =)))

abim açık yeşil yengem yeşil ela karşık gibi büyük yeğen ela ,küçük yeğen gölgede açık yeşil güneşte acaip parlak bi mavi komik olan yengem küçük bebeye 3aylık hamileyken mavi dede bizde kalmıştı 1hafta =)))

ablam turkuaz yeşili gibi eniştem karapörtlek çocuklar ela

benim yeşil kocam yeşil ela karışık bakalım benimki ne olacak dedemi hiç sevmiyodum ama inşallah gözleri ona benzer =)))

eşimin gözleri yeşil benim kahverengi
annemin masmavi gözleri
kayınvalidemin yeşil eşimin kardeşinin ela

acaba bizimki ne renk olur yazarmısınız

eşimin gözleri ela :) annemin gözleri ela ablamın ki ela diğer geri kalan kısım ben dahil kara göz:(( oğluşum babasının göz rengini alır mı ki:((

arkadaşlar muhabbetinize limon sıkmak istemem ama ileri derece göz rahatsızlıklarının (göz kisti gibi) mavi-yeşil gözlü insanlarda görülme riski çok daha fazla.. allah kimsenin başına vermesin ben lazer ameliyatı olduğum hastanede 10 yaşlarında bi kız gördüm kist yüzünden bir gözünü almışlar diğerini de yakında alacaklarmış kahroldum... çocuk ağladı ben ağladım 2 saat... mafoldumben sağlıklı olsunda göz şekli rengi nasıl olmuş umurumda değil...

arkadaşlar muhabbetinize limon sıkmak istemem ama ileri derece göz rahatsızlıklarının (göz kisti gibi) mavi-yeşil gözlü insanlarda görülme riski çok daha fazla.. allah kimsenin başına vermesin ben lazer ameliyatı olduğum hastanede 10 yaşlarında bi kız gördüm kist yüzünden bir gözünü almışlar diğerini de yakında alacaklarmış kahroldum... çocuk ağladı ben ağladım 2 saat... mafoldumben sağlıklı olsunda göz şekli rengi nasıl olmuş umurumda değil...

off off çocukluk arkadaşımın 2. bebeği kör doğdu kurtulamıyorum etkisinden, yavru kendi karanlığına hapis. Allah yardım etsin, yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

elbette bu meraklar çok güzel işin hoşluğu. zaten stres hep var bunları düşünmek merak etmek de işin güzelliği. Allah hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın.

off off çocukluk arkadaşımın 2. bebeği kör doğdu kurtulamıyorum etkisinden, yavru kendi karanlığına hapis. Allah yardım etsin, yavrularımıza sağlık sıhhat versin.

elbette bu meraklar çok güzel işin hoşluğu. zaten stres hep var bunları düşünmek merak etmek de işin güzelliği. Allah hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın.

allah yardim etsin.. cok uzuldum ben de insan evladina kiyamaz ki..
amin insallah, saglik sihhat versin evlatlarimiza...
gozleri mavi olmus krengi olmus, kiz olmus erkek olmus ne onemi var...

bastaki yazi da cok komik geldi bana.
ebeveynlerden biri krengi, biri mavi kozlu ise 100 de elli imis...
hani yuzde elli kiz yuzde elli erkek olma sansi vardir ya.. sacma yani. degisik birsey soyluyo sanki.. bilimsel aciklamalar yapiyo ve yuzde elli diyo, bunu tahmin etmek zormus gibi :umursamaz:

annem mavi babam ela gözlü :)

benim gözlerim doğdumda maviymiş 6 yaşındna sonra elaya dönmüş :)
şu anda da ağlayıncaya veya güneşte yeşil gözüküyo :)
kzıkardeşiminde aynı benımkı gibi
erkek kardeşim 15 yaşında ve daha yeni yeni elaya dönmeye başladı daha çok yeşil gibi gozukuyo ama çok açık ela

eşimin gözleri koyu ela kayınvalidemın kayınbabamın gözleri kahverengi :) benim gözüm açık ela

bizim bebişde sanrıım ya ela olacaaakk ya kahverengi hadi hayırlısı inşallah :)

sağlıklı olsunlar inşallah bis ıkıtnıalrı olmasında rengin ne önemi var

eşimin yeşil benim kahve..oğlumda da kahve..
eşimin ailesi mavi-yeşi karışık
önemli olan mavi gözlü olması değil maviyi görebilmesi..bence

bir de kızım olacak hiç merak etmiyorum

ben kahverengi eşim kahverengi büyüklerin hapsi kahverengi eşimin dedesi mavi gözlüymüş benimde dayı çocukları ızım mavi gözli ikinciye hamileyim oda maviş olursa şaşırcam valla

benim ve eşimin gözleri kahverengi..eşimin anne babasının ve benim annemin babamın gözleride kahverengi..eşiminde benimde kardeşlerimizin göz rengi kahve..ama kızımızın gözleri masmavi oldu :)) ailemizde tek renkli gözlü eşimin büyükannesiydi ona benzedi hala şaşırıyoruz..Rabbimin büyüklüğü işte..:):3:

ayol ben süt gibi kadınım, bembeyaz ince kemikli ufak tefek. eşim ise esmer siyah saç yeşil göz, bildiğin çakma mematikaydirigubbakcemile3 oğlum ise tam bir esmer ve siyah gözlü. hemde öle böle değil kömür siyah. bu hesaba göre karnımdaki kızım ne tip olcakkinaniknanik amann rengarenk aileyiz iştezemuszemus

babamin gozu yesil,ama annemde kahverengi,anneye cektik biz.ama benim gozum ela gibi biraz
kizim insallah dedesine ceker dedim,geldi o da kahverengi cikti. :))

Back
X