E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SENACE
Benim esimin mavi annesinin gozleri mavi kaynimin gozleri mavi gorumcemin yesile yakin ela benim tarafimda ise herkes kahverengi gozlu simdi hangisine bakicam ben ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kahverengi gözlü kumralım,eşim ela gözlü esmer kızım ikimizin karışımı ama oğlum bizi çok şaşırttı sarışın mavi gözlü o %25 içine girdik çocuk 2,5 yaşına girdi bizimle birlikte gören sizin çocuğunuzmu diyor felaket bozuluyorum.Başlıyorum aile geçmişini anlatmaya.
arkadaşlar muhabbetinize limon sıkmak istemem ama ileri derece göz rahatsızlıklarının (göz kisti gibi) mavi-yeşil gözlü insanlarda görülme riski çok daha fazla.. allah kimsenin başına vermesin ben lazer ameliyatı olduğum hastanede 10 yaşlarında bi kız gördüm kist yüzünden bir gözünü almışlar diğerini de yakında alacaklarmış kahroldum... çocuk ağladı ben ağladım 2 saat... mafoldumben sağlıklı olsunda göz şekli rengi nasıl olmuş umurumda değil...
off off çocukluk arkadaşımın 2. bebeği kör doğdu kurtulamıyorum etkisinden, yavru kendi karanlığına hapis. Allah yardım etsin, yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
elbette bu meraklar çok güzel işin hoşluğu. zaten stres hep var bunları düşünmek merak etmek de işin güzelliği. Allah hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın.