- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Öyle tabi öyle.. ama ben bildiğiniz üzülmekten yorgun düştüm artık. Bıktım yani sürekli üzgün olmaktan. Ve malesef değiştiremiyorum bunu elimde değilŞu dünyada bir ölüme çare yok..
Öyle tabi öyle.. ama ben bildiğiniz üzülmekten yorgun düştüm artık. Bıktım yani sürekli üzgün olmaktan. Ve malesef değiştiremiyorum bunu elimde değil
Valla malesef benim yok.Bitene neden üzülürüz neden unutamayız merak ediyorum bende bi çözümü var mıdır ?
Sabah uyanınca neden akla gelir
O da düşünüyo mudur yoksa unutmuş mudur diye neden düşünülür ?
Niye kadınlar hemen önüne bakamaz erkekler hemen unutuyor sanki..
Evlenmek için can atıyo gibi görünüp sonra nasıl hemen unuturlar ?
Varsa cevabı olan bende alayım
Sondan cevaplayacak olursamBitene neden üzülürüz neden unutamayız merak ediyorum bende bi çözümü var mıdır ?
Sabah uyanınca neden akla gelir
O da düşünüyo mudur yoksa unutmuş mudur diye neden düşünülür ?
Niye kadınlar hemen önüne bakamaz erkekler hemen unutuyor sanki..
Evlenmek için can atıyo gibi görünüp sonra nasıl hemen unuturlar ?
Varsa cevabı olan bende alayım
Of o kadar haklısın ki. Aslında derdim ona geri dönmekten ziyade artık üzgün olmaktan kurtulmak. Çok sıkıldım bu halimden. Şöyle diyorum ki bi uyusam 1 yıl sonra uyansam her şey geçmiş olsa. Şimdi kim uğraşcak unutmaklaCanım benim kıyamam..
Biz de ayrılalı 4 ay oldu ve biliyosun benden ayrılarak beni resmen kurtarmıştı ama inanır mısın ben de bazen özlüyorum. Hatta bugün videosunu izledim o kadar mutluymuşuz ki. Videoyu izlerken sanki orada gibiydim ve hâlâ sevgilim gibiydi. Sanki o ana gittim dokunsam yüzünü sevebilecektim. Kendi kendime ona "nolurdu adam gibi sevseydin" dedim.
Yani böyle olman çok normal. Acının evreleri var. Ilk başta ohh bee olursun. Sonra nefret etmeye başlarsın. Ben onun taa... diye cümleler kurarsınSonra özlersin. Ama şöyle iyiydi diye cümleler kurarsın. Hep iyi günler aklına gelir. Bir sonraki aşama yine nefret. Sonra hissizleşme ve kapanış.
Sen şu an özleme aşamasındasın. İlk 4 aşamanın içinde nefret olsa bile o da bir duygu ve aklına sürekli gelmesi çok normal. Ve siz sürekli birlikteydiniz benden şiddetli yaşıyorsundur bu durumları ama geçecek bebeğim.
Şöyle düşün sen tüm hayatın boyunca mükemmel olamazsın. Hamile olacaksın 20 kilo alacaksın, Allah korusun hastalık durumun vs olabilir birden çökebilirsin aniden kilo alabilirsin veya kırışıkların olabilir erken çökebilir. Hiçbir şey olmasa bile yaşlanacağız değil mi? Bunlarin hepsi insanlık hali. Seven insan ruhunu sever. Seven insan kusuruna laf etmez, kusurunu sever. Ki birkaç kilo fazlan olması kusur değildir. Bunu kusur olarak gören biri, başına herhangi bir şey gelse hayli hayli kusur olarak görür ve seni daha da üzer.
Ayrica seni görmüş biri olarak yazıyorum, sende kusur bulduysa çirkin gördüyse ona diyecek daha da fazla laf yok. Aklını başına al kuzucum özlüyor olabilirsin ama bi hamle yapma B Bremenmizikacisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?