bugün dışarı çıktık annem babam ve ben..biraz yürüyüş yaptık kafa dağıtalım dedik...sonra yolda gelirken transporter durdu sağ tarafta..içinde yeni genç bir çift ve çocukları vardı daha 1 yaşında bile değil sanırım..şimdi ağzıma o kadar kötü laflar geliyor ama ben yine de terbiyemi bozmak istemiyorum..şerefsiz adam ( tipsizin teki suratına bakmaya tiksinirsin) arabayı durdurdu , indi, diğer taraftan kapıyı açtı kadının kucağından bir hışımla bebeği aldı ( ki kız o kadar güzeldi ki anlatamam bakmaya kıyamazsın) kadına bir yumruk attı kafasına, sonra saçından sürükleyerek arabadan aşağı attı, çantasınıda kucağına fırlattı s..ktir git şimdi dedi...bir de tekme attı kadına..kızı görseniz bebek gibi..hiç birşey demedi..ağlamadı bile..hemen binaya doğru yürüdü..ben kıza iyimisiniz birşeyiniz var mı diye soracaktım korktum kocası mafya gibi bişeydi..biz ne olduğunu anlamadık babama dedim birşeyler yap karı koca arasına girilmez dedi ..
ben bugüne kadar hep sert mizaçlı erkekle evlenmek isterdim..hani yürüdümü adımını saydırsın isterdim..ama yoookkk..ben burda daha öncede konu açmıştım..saolun hepinizde bana çok güzel örnekler sunarak yanlış düşündüğümü söylediniz..tekrardan teşekkür ediyorum..ama bu canlı örnek canımı çok yaktı..beni kendime getirdi..şimdi biriyle görüşüyorum biraz mülayim bir tip..artık alışmam lazım onun bu sakinliğine, şakalarına..bu örnekteki gibi bir adamı Allah düşmanımın başına vermesin..Allah herkese hayırlı eş nasip etsin...çok korktum çoookkk..
ben bugüne kadar hep sert mizaçlı erkekle evlenmek isterdim..hani yürüdümü adımını saydırsın isterdim..ama yoookkk..ben burda daha öncede konu açmıştım..saolun hepinizde bana çok güzel örnekler sunarak yanlış düşündüğümü söylediniz..tekrardan teşekkür ediyorum..ama bu canlı örnek canımı çok yaktı..beni kendime getirdi..şimdi biriyle görüşüyorum biraz mülayim bir tip..artık alışmam lazım onun bu sakinliğine, şakalarına..bu örnekteki gibi bir adamı Allah düşmanımın başına vermesin..Allah herkese hayırlı eş nasip etsin...çok korktum çoookkk..