Test geçersiz başka bi test ile tekrar deneyin çizgi pembe olmalıydı beyaz değilArkadaşlar şu an bi şok yaşıyorum. Mantar ilacı kullanıcaktım ama içeriğinde hamileyken kullanılmamalı diyordu. Bi kaç gündür erteliyordum. Bu gün bata 5 gün var. Artık bu gün başlıcam dedim. Umudum da yoktu pek aa hadi bi erken gebelik testi yapayim dedim. Çıkan sonuca bakın. Kuruma çizgisi mi bu acaba? Gerçekten çift çizgi mi?inanamıyorum
Tekrar yaptınız mı merak ettim sonuç ne çıktı?Aaa şansımaateşekkürler arkadaşlar testi yenileyecğim. Heyecanlanmıştım bnde
YeniledinizmiAaa şansımaateşekkürler arkadaşlar testi yenileyecğim. Heyecanlanmıştım bnde
Evet negatif çıktı sonrasında regli oldum zatenTekrar yaptınız mı merak ettim sonuç ne çıktı?
Yeniledim hemde bi kaç kez ama negatif çıktı maalesfYeniledinizmi
Allah sağlıkla yaz vakitte bir evlat lutfetsin inşallahEvet negatif çıktı sonrasında regli oldum zaten
Hepimize hayırlısıyla inşallahAllah sağlıkla yaz vakitte bir evlat lutfetsin inşallah
Mantar tedavimi oldum. Bu gün de hsg çektirdim. Ters rahim varmış, tüplerim normalmiş hamileliğe engel bi durumum yokmuş. Eşim bu hafta içi sperm testi yaptırıcak. Bakalım inşallah hayırlısıyla hepimiz tadarız güzel duygularıÜzülmeyin zaten mantar varken sakincali olabilirdi. Iyilesince tekrar denersiniz
Ben 18 ay ugtastiktan sonra hsg cektirdigim ay hamile kaldim. Ikinci oglum da buyuk 15 aylikken plansiz oldu. Yani hsg cektirdiysen ilk 3 ay sansin cok yuksek. Umarim en hayirli zamanda gelir bebisin.Mantar tedavimi oldum. Bu gün de hsg çektirdim. Ters rahim varmış, tüplerim normalmiş hamileliğe engel bi durumum yokmuş. Eşim bu hafta içi sperm testi yaptırıcak. Bakalım inşallah hayırlısıyla hepimiz tadarız güzel duyguları
Umarım... Çok teşekkür ederim. Bebiişin demen bile beni ne kadar mutlu etti. :)Ben 18 ay ugtastiktan sonra hsg cektirdigim ay hamile kaldim. Ikinci oglum da buyuk 15 aylikken plansiz oldu. Yani hsg cektirdiysen ilk 3 ay sansin cok yuksek. Umarim en hayirli zamanda gelir bebisin.
Evet, ilk zamanlar beta seviyesi dusuk oldugu icin ilk idrarla yapilirsa hamilelik varsa gorunme sansi da artarAllah hayırla nasip etsin. Ben bişey sormak istiyorum erken gebelik testinide diğer testler gibi sabah ilk idrarlami yapmak gerekiyor?
Teşekkkür ederim cevabınız içinEvet, ilk zamanlar beta seviyesi dusuk oldugu icin ilk idrarla yapilirsa hamilelik varsa gorunme sansi da artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?