gözlerini bağlayamam ya?

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
merhaba arkadaşlar;

uzun süreli, gayet düzeyli, sevgi ve saygı içerisinde yürüttüğümüz bir ilişkim var . herşey çok güzel fakat konu başlığında da belirttiğim üzere erkek arkadaşım etrafa çok bakıyor mesela bi restaurant da oturuyoruz kapı her açılıp kapandıkça içeriye birisi girdiğinde dönüp bakıyor geri çeviriyor kafasını erkek bayan farketmiyor, fakat ben bu durumdan çok sıkıldım kaç defa uyarmama, kavga etmeme rağmen bir gelişme olmadı kendisinde.

Belki birçoğunuza normal gelebilir fakat benim canımı çok sıkıyor, ben de tam tersiyim yolda giderken falan hiç etrafıma bakmam tanıdıklar der bazen görüyorsun görmezden geliyorsun kız olsun erkek olsun bakmam ben böyle olmasaydım bu kadar takmazdım belki napmalıyım sizce gözlerini bağlıyacak değilim yorumlarınız çok önemli benim için .....

Benim eşimde öle.Başlarda bende kıskançlık krizlerine giriyodum.Acaba hatunlara mı bakıyo diiye.Sonra gözlemledim ve yaşlı genç,şişman zayıf,güzel çirkin farketmiyor herkese bakıyor.Huy olmuş artık.Bende kaç defa uyardım ama refleks gibi diyo istemeden yapıyorum diyo.Bence sende akışına bırak dert etme kendine.Zamanla düzelir.

merhaba arkadaşlar;

uzun süreli, gayet düzeyli, sevgi ve saygı içerisinde yürüttüğümüz bir ilişkim var . herşey çok güzel fakat konu başlığında da belirttiğim üzere erkek arkadaşım etrafa çok bakıyor mesela bi restaurant da oturuyoruz kapı her açılıp kapandıkça içeriye birisi girdiğinde dönüp bakıyor geri çeviriyor kafasını erkek bayan farketmiyor, fakat ben bu durumdan çok sıkıldım kaç defa uyarmama, kavga etmeme rağmen bir gelişme olmadı kendisinde.

Belki birçoğunuza normal gelebilir fakat benim canımı çok sıkıyor, ben de tam tersiyim yolda giderken falan hiç etrafıma bakmam tanıdıklar der bazen görüyorsun görmezden geliyorsun kız olsun erkek olsun bakmam ben böyle olmasaydım bu kadar takmazdım belki napmalıyım sizce gözlerini bağlıyacak değilim yorumlarınız çok önemli benim için .....

canım bence hiç huyunu değiştirmeye çalışma.. insanlar birbirlerini değiştirmeye zorlayınca ilişkilerde hep sorun oluyor maalesef.. zaten sen de demişsin herkese bakıyor diye yani sadece kadınlara değil.. eğer bu durum seninle ilgilenmesini azaltıyorsa yani onları izliycem onlara bakacam derken seni dinlemiyor seninle konuşmuoyrsa o zaman sorun vardır.. bu durumda ona hissettiklerini anlat düşündüklerini değil. ya da sen de onun gibi yapabilirsin. o konuşurken başkalarına bak sürekli yorum yap onlar hakkında vs..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben biraz garibim yanımda gayri ihtiyari bi kıza baksa diyorum kız işte diyodur adama bak yanında sevgilisi var ama yine de bakıyor diye gururumdan yapıyorum galiba, kendime güvenim tamdır benim

Aynı durum bizde de var.. Ama sorun bende.. :9: Ben de mesela sürekli birilerine biryerlere bakarım.. Yanımdan geçen insanlara bakarım vs.. Ve bu bende gitmeyecek bir huy.. Tam olarak neyden kaynaklandığını da bilmiyorum.. Belki merak, belki insanları inceleme iç güdüsü.. Çok uğraştı erkek arkadaşım fakat buna asla engel olamadı.. :50: Çünkü ben insanlara bakıp, onları incelemek, bi şekilde yorumlamaktan hoşlanıyorum.. :34:

Benim sevgilimde öyle :)
Sürekli bakar bi yerlere.
Kız olsun erkek olsun bakar.
Bende alıştım artık bişey demiyorum :)

Back
X