Odak noktalarini nasil kontrol ettirebiliyoruz Rica etsem aciklayabilirmisinizOdak noktalarini kontrol ettirin yanlis olabilir. Bir de mide bulantisi yapiyorsa baska bir doktora daha gidin bence. Bende mide bulantisi hic olmadi cunku. Yanlis numara verilmisse bas agrisi da yapar.
normal kısa zamanda uyum sağlarsınız takın sağlığınız içinGozlerimde miyop var uzagi goremiyorum ve asrimetik var...gozluk aldim yillar once ama bana cok yuksek geldi gibi kullanamadim gecenlerde dr gittim yine gozluk yazdi onceki gozlugume nazaran daha dusuk dereceli yazdi...ama yine rahatsiz oluyorum kullaninca icim bosaliyor sanki yer daha yuksek yamuk mumuk goruyorum ama uzak gozume okadar netki bunlar normal mi ilk kullanimda...
Ne kadar sure de alisabilirim...
Gozlerimde miyop var uzagi goremiyorum ve asrimetik var...gozluk aldim yillar once ama bana cok yuksek geldi gibi kullanamadim gecenlerde dr gittim yine gozluk yazdi onceki gozlugume nazaran daha dusuk dereceli yazdi...ama yine rahatsiz oluyorum kullaninca icim bosaliyor sanki yer daha yuksek yamuk mumuk goruyorum ama uzak gozume okadar netki bunlar normal mi ilk kullanimda...
Reçetenle beraber bir gözlükçüye git. Onlar makine ile bakıp kontrol ediyorlar. 5 dakikada sana o verilen gözlüğün reçetedeki ile aynı olup olmadığını söylerler.Odak noktalarini nasil kontrol ettirebiliyoruz Rica etsem aciklayabilirmisiniz
Hem 15 Yıldır gözlük kullanıyorum hemde kendim Optisyenim.Bunlar normal astigmat dan kaynaklı.Bu kadar yıldır gözlük kullandım bende de geçen ay astigmat çıktı bende gayet zorlandım olabilir yani.yeni gözlüğünüzle film seyredin video da olur haretli şeylere bakmak alışma sürecini hızlandırır.Gozlerimde miyop var uzagi goremiyorum ve asrimetik var...gozluk aldim yillar once ama bana cok yuksek geldi gibi kullanamadim gecenlerde dr gittim yine gozluk yazdi onceki gozlugume nazaran daha dusuk dereceli yazdi...ama yine rahatsiz oluyorum kullaninca icim bosaliyor sanki yer daha yuksek yamuk mumuk goruyorum ama uzak gozume okadar netki bunlar normal mi ilk kullanimda...
bende aynı senin gibiyim miyop ve astigmat var. Daha önce bir kaç kez kullandım ve bıraktım ama bu sefer aldığım çok iyi oldu ilkte çok zorlandım yürüyemedim falan ama artık gözlüksüz dışarı bile çıkmıyorum çok net görüyorum her yeri. astigmat olduğun için biz renkleri daha soluk ve cansız görüyoruz. Ben ilk aldım gözlüğü taktım resmen başım döndü midem bulandı. 3 aydır çıkarmadan takıyorum şükür rabbime hiç bir sıkıntım kalmadı.Gozlerimde miyop var uzagi goremiyorum ve asrimetik var...gozluk aldim yillar once ama bana cok yuksek geldi gibi kullanamadim gecenlerde dr gittim yine gozluk yazdi onceki gozlugume nazaran daha dusuk dereceli yazdi...ama yine rahatsiz oluyorum kullaninca icim bosaliyor sanki yer daha yuksek yamuk mumuk goruyorum ama uzak gozume okadar netki bunlar normal mi ilk kullanimda...
1 haftaya alirsin ama tak çıkar yapma o zaman daha kötü olur. Sürekli tak takmadigin zaman etrafina gözlerini kisarak bakarsın gözlerini kisarak bakmakda kirisikligada sebep olur. Derecen sabitleninceye kadar artabilir.Gozlukcu 1 haftaya alisirsin demisti...alisamazsan gel bakariz dedi...aslinda gozluksuz pek problemim yok uzaktaki yazilari okuyamiyorum bazende gozlerim yeni uykudan uyanmis gibi ozellikle avm gibi yerlerde bozuk goruyor ben sadece mecburi kaldigim zaman ve araba kullanirken kullanmak istiyorum gunes gozlugu de yaptirdim dereceli....ama gozlugu taktigim zaman rahatsiz oluyorum...dun ilk kez takip alisverise ciktim reyonda asilan seyler resmen saga sola donuyor gibiydi ama uzaga baktigimda sahane goruyorum aydinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?