Gözlük kullanmayan miyop ya da astigmat annenin bebeğinin gözleri bozuk mu olur

handemui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
843
1.570
63
Selam hanımlar böyle bir şey hiç duydunuz mu yoksa sizce sadece bir hurafe mı.. bana pek mantıklı gelmedi ama numaralı gözlük kullanmasi gereken ama kullanmayan hamilelerin doğan bebeklerinde gözlük kullanmadıkları için sorun olabileceği.. yoksa bu da dondurma yeme çocuk üşür:) gibi bir hurafe mı..

Neyse ben yine de cevaplayayım. İki kuzenim var görme engelli ikisinin de çocuklarının gözlerinde problem yok. Ama anası gözlüklü ve gözlük takmaya devam eden arkadaşımın kendisi de gözlüklü.

Neyse ben yine de cevaplayayım. İki kuzenim var görme engelli ikisinin de çocuklarının gözlerinde problem yok. Ama anası gözlüklü ve gözlük takmaya devam eden arkadaşımın kendisi de gözlüklü.
Vallahi sinirlerim bozuldu gülmekten yazamıyorum;)))))) iste annenin gözleri bozuksa gözlük takmazsa falan filan vallahi şehir efsanesi sanırım

göz bozuklukları genetik yatkınlığa bağlı olabiliyor. o anne gözlük de taksa da çocuk ileride göz bozukluğu yaşayabilir. manasız buldum bu açıdan.

Selam hanımlar böyle bir şey hiç duydunuz mu yoksa sizce sadece bir hurafe mı.. bana pek mantıklı gelmedi ama numaralı gözlük kullanmasi gereken ama kullanmayan hamilelerin doğan bebeklerinde gözlük kullanmadıkları için sorun olabileceği.. yoksa bu da dondurma yeme çocuk üşür:) gibi bir hurafe mı..
Problem olmaz öyle bebekler gözlüklü doğuyor:halay:

Görme engelli bir kişinin çocuğu nasıl sağlam gözlerle de doğabiliyorsa aynı mantık sizde de geçerli diyorum. 😂

Anne olmak için uygun musunuz bilemedim :olamaz:
Burda gülerek yaptığımız yorumlara bu kadar hadsizce ve kırıcı bir yorum yapmayi nasıl başardınız? Sizden olmuşsa benden hayli hayli olur merak etmeyin. Buraya duydugum bir şehir efsanesini yazdım maşallah tüm kadinlar anlamış siz hariç. Okuduğunuzu anlıyor musunuz bilemedim..

Back
X