gözlüklü hanımlar yardım edin ve anlayanlar

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Hanımlar dün göz doktoruna gittim ekrana bakarken karıncalanma falan oluyordu bi de sık sık göz ağrılarım. astigmat çıktı. gözlük verdi, daimi. artık bende gözlüklüyüm :)) yüz şeklim yuvarlak, oval dikdörtgene kaçan bir gözlük beğendim. ama şimdi makyaja saça sanki yakıştıramıyorum. gözlük çerçevemde incecik toz pembesi. gözlükle nasıl makyaj yapmalıyım. saçlarım küt sayılır katlı ve kötü dalgalara sahibim yani çabuk sönüyo bi garip oluveriyo napcam yardım yeni stilim nasıl olmalı :44:

Gözlükle makyajın ne alakası var Allah aşkına? İsterseniz gözlük modelinize göre sac kestirin. Biraz abartmamış mısınız?

çocukluğumdan beri gözlüklerim var ama ben alışamadım. sevemedim. evlendikten sonra gözlük takmaya tekrar karar verdim. çerçevesiz gözlük aldım ben. daha önceden nasılsam aynı şekildeyim. gözlüğüm çok dikkat çekmiyor. ve buna alıştım. çok hafif bir gözlük. değiştireceksen kesinlikle çerçevesiz model al.

bende astigmatım ama gözlük kullanmıyorum
gözlük sadece rahat görmeniz için size verildi
saç makyaj ne alaka anlamadım
evde taksanız bile yeter

dün optikçi de çerçevesiz modelleri denedim de hiç yakışmadı :S adam bile olmadı bu çıkar çıkar dedi

profosyonel degilim ama
eger gozluk kullaniyorsaniz goz makyajiniz abartili olmamali. zaten gozlugunuz var arkasinda abartili ya da dumanli veya koyu goz makyaji hos durmaz. bunlarin yerine daha silik ve acik ton farlar surebilirsiniz.cok sonuk bir goz makyajim olmasin diyorsaniz da kalem olarak renkli kalem cekebilirsiniz.

goz makyajiniz hafif oldugu icin dudak makyajinizi daha koyu belirgin yapabilirsiniz.veya daha mat.

saclariniz kivircik ve kisa galiba.saclarinizi arkadan rastgele daginik topuz yapabilirsiniz.tepeye dogru ve bol bi topuz.

hani korelilerin yaptigi gibi sag ve sol kenarlardan sacinizi cikarabilirsiniz azcik.tabi perceminiz yada kahkulunuz var mi?

bence saçla makyajla ne ilgisi var ki ben de evde gözlük dışarda lens kullanıyorum sevmiyorum yakıştırmıyorum çok olgun ve ciddi gösterdiklerinı söylüyorlar

çok teşekkür ederim harika fikirler oldu bunlar şöyle aynayla denedim dağınık topuzu şimdi cidden iyi oldu böyle profesyonele sorsam bu kadar iyi yanıt verebilirdi
evet canım perçemim var onu napcam :))

Konu sahibinin sorusunu gereksiz ve acayip bulanlari anlammiyorum. Gayet mantikli bir soru tabiki gozluklu halinin olabildigince iyi gorunmesini isteyeecektir. Bunda sasilacak bisey yok bence... bayaniz hepimiz aksne anlamamiz lazim... bence siz gorsellerden aratin resim. Fikir sahibi olursunuz...

ilk 2-3 ay zor gelebilir bende öle olmuştu...ama şimdi rahatımm..hatta lens bile kullanmıyorum artıkç..
gözlük zor gelirse lens kullan..
bu arada makyajla nasıl bir bağlantısı var anlayamadımm gözlüğünnn

benim gözlerim iri şimdi gözlerim küçülmüş gibi geliyo bana yaptığım makyaj gözlükle tuhaf duruyo gibi

canım birazda uzağı görme problemim var o yüzden takmazsam ilerler numaraıs

valla bende de var
gördügün kadar dedim geçtim
çünkü alışma süresi zor
baş dönmesi yapıyor
ve cisimleri bi süre yamuk görüyorsun
ayrıca gözlük takmak numara büyümesine engel olmazsadece rahat görmeni saglar

göz doktoru değilseniz doktorun tavsiyesi olan daimi kullanmalısın numaran ilerlememesi için önerisinin yanına gözlük takmak numara büyümesine engel olmaz önerinizi kale alamayacağım kusura bakmayın . ne midem bulanıyo ne yamuk görüyorum hiç bir sıkıntı yok aksine en ufak ağrım olmadı mutluyum ben gözlüğümle

çok teşekkür ederim harika fikirler oldu bunlar şöyle aynayla denedim dağınık topuzu şimdi cidden iyi oldu böyle profesyonele sorsam bu kadar iyi yanıt verebilirdi
evet canım perçemim var onu napcam :))

ablacim bende gozlukluyumm belki de o yuzden anladim sizii.
hatta ben birinci siniftan beri gozlulluyum
benim de gozlerim kucuk gozukur gozluk olunca.

gozluk olunca gozler kucuk gozukuyo zaten ve bu goze koyu ya da dumanli ya da agir makyaj daha da ufaltiyo igrenc oluyo yani.

percemin uzun mu kisa mi .

gozluklulere percemi yakistiriyorum.
sacin kivircikmis gerci.
hafif duzlestirebilirsin percemini.
ve mesela percem olmayan tarafi salma arkaya topla.sadece bi tarafta percek olsun.

anlatabildim mi

Ben de miyopum evde takıyorum gözlük. Siz de görselliğinize önem veriyorsanız lens takın kendinizi sağlam hissetmeniz bambaşka bir duygu lens ile. Ben 4 yıldır kullanıyorum hiç sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…