- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Hanımlar dün göz doktoruna gittim ekrana bakarken karıncalanma falan oluyordu bi de sık sık göz ağrılarım. astigmat çıktı. gözlük verdi, daimi. artık bende gözlüklüyüm :)) yüz şeklim yuvarlak, oval dikdörtgene kaçan bir gözlük beğendim. ama şimdi makyaja saça sanki yakıştıramıyorum. gözlük çerçevemde incecik toz pembesi. gözlükle nasıl makyaj yapmalıyım. saçlarım küt sayılır katlı ve kötü dalgalara sahibim yani çabuk sönüyo bi garip oluveriyonapcam yardım yeni stilim nasıl olmalı :44:
çocukluğumdan beri gözlüklerim var ama ben alışamadım. sevemedim. evlendikten sonra gözlük takmaya tekrar karar verdim. çerçevesiz gözlük aldım ben. daha önceden nasılsam aynı şekildeyim. gözlüğüm çok dikkat çekmiyor. ve buna alıştım. çok hafif bir gözlük. değiştireceksen kesinlikle çerçevesiz model al.
bende astigmatım ama gözlük kullanmıyorum
gözlük sadece rahat görmeniz için size verildi
saç makyaj ne alaka anlamadım
evde taksanız bile yeter
Gözlükle makyajın ne alakası var Allah aşkına? İsterseniz gözlük modelinize göre sac kestirin. Biraz abartmamış mısınız?
Hanımlar dün göz doktoruna gittim ekrana bakarken karıncalanma falan oluyordu bi de sık sık göz ağrılarım. astigmat çıktı. gözlük verdi, daimi. artık bende gözlüklüyüm :)) yüz şeklim yuvarlak, oval dikdörtgene kaçan bir gözlük beğendim. ama şimdi makyaja saça sanki yakıştıramıyorum. gözlük çerçevemde incecik toz pembesi. gözlükle nasıl makyaj yapmalıyım. saçlarım küt sayılır katlı ve kötü dalgalara sahibim yani çabuk sönüyo bi garip oluveriyonapcam yardım yeni stilim nasıl olmalı :44:
o kadar çok alakası var ki
profosyonel degilim ama
eger gozluk kullaniyorsaniz goz makyajiniz abartili olmamali. zaten gozlugunuz var arkasinda abartili ya da dumanli veya koyu goz makyaji hos durmaz. bunlarin yerine daha silik ve acik ton farlar surebilirsiniz.cok sonuk bir goz makyajim olmasin diyorsaniz da kalem olarak renkli kalem cekebilirsiniz.
goz makyajiniz hafif oldugu icin dudak makyajinizi daha koyu belirgin yapabilirsiniz.veya daha mat.
saclariniz kivircik ve kisa galiba.saclarinizi arkadan rastgele daginik topuz yapabilirsiniz.tepeye dogru ve bol bi topuz.
hani korelilerin yaptigi gibi sag ve sol kenarlardan sacinizi cikarabilirsiniz azcik.tabi perceminiz yada kahkulunuz var mi?
Alaka fln yok abartmıssınız. Aynı nedenlerle ben de gözlük kullanıyorum ve makyajımı yapmaya devam ediyorum aynı sekilde.
o sizin yüz yapınız ve düşünce şekliniz ben size abartıyorsunuz şeklinde yorum yapmayacağım sevgiler
ilk 2-3 ay zor gelebilir bende öle olmuştu...ama şimdi rahatımm..hatta lens bile kullanmıyorum artıkç..
gözlük zor gelirse lens kullan..
bu arada makyajla nasıl bir bağlantısı var anlayamadımm gözlüğünnn
canım birazda uzağı görme problemim var o yüzden takmazsam ilerler numaraıs
valla bende de var
gördügün kadar dedim geçtim
çünkü alışma süresi zor
baş dönmesi yapıyor
ve cisimleri bi süre yamuk görüyorsun
ayrıca gözlük takmak numara büyümesine engel olmazsadece rahat görmeni saglar
çok teşekkür ederim harika fikirler oldu bunlar şöyle aynayla denedim dağınık topuzu şimdi cidden iyi oldu böyleprofesyonele sorsam bu kadar iyi yanıt verebilirdi
evet canım perçemim var onu napcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?