• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göztepe Eğitğm araştırma

EsraAlkan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Arladaşlar bana acil Göztepe Eğitşm Araştırma hastanesi doğum için bilgş verecek var mı ? Doğum yapan deneyimleyen ve doktor önerisi olan yardomcı olabilir mi

Tüm takibimi de Elif bilgin de yaptırdım. Çok memnunum kendinden. Tavsiye ederim. Çok ilgili sevecen bi hanım. Dinliyor soruyor. Başından savma aceleye getirme yok. Saolsun. Ama bir ay önce Zeynep kamile geçti.

Benimki planlı sezaryendi. Daha önce doğum yaptığım özel hastaneye gidip doğurdum.

Erken doğum riskiyle doğum katında 3-4 gün kaldım. Açıkçası beni depresyona soktu 😣

Doğum katını bir kare düşün. Kenarlarda odalar var. Ortasında da hemşire bankosu. Odamın tam karşısında doğumhane vardı. Sabaha kadar doğuranların çığlıklarını dinliyorsun. 😣 sırasını bekleyen kurbanlık koyun gibiydik. Orayı kim tasarlamışsa beynine …..😤 dogumhaneyi ayrı bağımsız bi bölüm yapabilirlerdi, uzağa konumlandırabilirlerdi.

Neyse, sezaryen için evvelden yatış yapsan da refakatçi yanında kalamıyor. Doğum yaptıktan sonra içeri girebiliyor. Normal doğumda baştan itibaren refakatçi yanında durabiliyor. Sonra içeri ziyaretçi yasak. Babasına bir kereye mahsus 10-15 dk içeri girmesine izin veriyorlarmış. Başka ziyaretçi doğum koğuşuna giremiyor. İstersen sen kapıya çıkıyorsun güvenlik eşliğinde bebeğini gösterip insanlarla konuşabilirsin. Bana anlatılan böyleydi.

Sezaryen için 2 kişilik oda, normal doğum yapanlar için tek kişilik odalar da var. Bilgi almak istersen seni doğumdan önce gezdiriyorlar.

cevabınız için teşekkür ederim Zeynep Kamil için de iyi yorum duymadım , Çok korkyorum açıkçası. Bu bahsettiğiniz o sezeryan ve odalar hakkında ki bilgi babasının 1 kere görmesi falan göztepe için söylediniz değil mi

Evet. Göztepe için. Açıkçası bu sebeplerle ortada doğum yapmadım. Yoksa Dr uma güveniyordum.

Planlı sezaryen için kendi Dr um randevu verse de çalışma programında yapılacak bi değişiklikle son saniye operasyona başka bi dr gelebilir, garantisi yok dedi Dr um. Yani kendinden kaynaklanmayan bi durum ama olabilirmiş.. Ben de göze alamadım maalesef 😣

Sen de ins içine sinen şekilde bi tercihte bulunabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun 🌺

Evet. Göztepe için. Açıkçası bu sebeplerle ortada doğum yapmadım. Yoksa Dr uma güveniyordum.

Planlı sezaryen için kendi Dr um randevu verse de çalışma programında yapılacak bi değişiklikle son saniye operasyona başka bi dr gelebilir, garantisi yok dedi Dr um. Yani kendinden kaynaklanmayan bi durum ama olabilirmiş.. Ben de göze alamadım maalesef 😣

Sen de ins içine sinen şekilde bi tercihte bulunabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun 🌺
çok teşekkür ederim mecbur özelde doğuracağız galiba onlarda çok pahalı 🫤Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X