Kızlar cok canım sıkıldı ya. 4 aylık hamıleyim. Doktorum hastaneden ayrıldı bana cok ters bı yere gitti. Su an yenı bır doktor arayışına gırdım. Göztepe medıcal park ta bıldıgınız kadın Doğum doktoru var mı ? Orada Doğum yapıp memnun kalan arkadaşlar ozellıkle size soruyorum. Kadın doktor tercihim Cok canım sıkıldı bu işe
Kosuyolu Medipolde dogum yaptim cok memnun kaldim.Medikal parkta dogum yapan arkadasim bana tavsiye etmedi .Doktor da onemli, benim memnun kalmadigimdan siz memnun kalabilirsiniz.
Kosuyolu Medipolde dogum yaptim cok memnun kaldim.Medikal parkta dogum yapan arkadasim bana tavsiye etmedi .Doktor da onemli, benim memnun kalmadigimdan siz memnun kalabilirsiniz.
koşuyolu medipolde daha geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı
o da yapamadı
bebeği erken doğdu, hastanenin erken doğum ünitesi olmadığını söyleyip bebeği biz sezeryanla alalım sonra siz başka bir hastane bulun, erken doğum ünitesi olan dediler
tanıdığım kabul etmedi, başka hastane kabul etmez diye
bilemeyiz bebek erken mi gelir zamanında mı tabi ama daha yeni yaşandı bu olay
koşuyolu medipolde daha geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı
o da yapamadı
bebeği erken doğdu, hastanenin erken doğum ünitesi olmadığını söyleyip bebeği biz sezeryanla alalım sonra siz başka bir hastane bulun, erken doğum ünitesi olan dediler
tanıdığım kabul etmedi, başka hastane kabul etmez diye
bilemeyiz bebek erken mi gelir zamanında mı tabi ama daha yeni yaşandı bu olay
Benim boyle bir problemim olmadigi icin bilemem.Herkesin hastaneden ve doktorundan beklentileri farkli , o yuzden ben memnun kaldim ama baskasi kalmayabilir..Bebek yogun bakim unitesi vardi .Erken dogum unitesi farkli bir bolum herhalde , dedigim gibi erken dogum riskim olmadigi icin bilmiyorum.