goztepe madical park kadın Doğum ıcın yardım arkadaşlar

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Kızlar cok canım sıkıldı ya. 4 aylık hamıleyim. Doktorum hastaneden ayrıldı bana cok ters bı yere gitti. Su an yenı bır doktor arayışına gırdım. Göztepe medıcal park ta bıldıgınız kadın Doğum doktoru var mı ? Orada Doğum yapıp memnun kalan arkadaşlar ozellıkle size soruyorum. Kadın doktor tercihim Cok canım sıkıldı bu işe

Kosuyolu Medipolde dogum yaptim cok memnun kaldim.Medikal parkta dogum yapan arkadasim bana tavsiye etmedi .Doktor da onemli, benim memnun kalmadigimdan siz memnun kalabilirsiniz.

Kosuyolu Medipolde dogum yaptim cok memnun kaldim.Medikal parkta dogum yapan arkadasim bana tavsiye etmedi .Doktor da onemli, benim memnun kalmadigimdan siz memnun kalabilirsiniz.
Konunuz gorunsun diye yazdim, belki memnun kalan arkadaslar tavsiye verir.

Tamam canım teşekkür ederim orada hangı doktordu pekı

koşuyolu medipolde daha geçen ay bir tanıdığım doğum yaptı

o da yapamadı

bebeği erken doğdu, hastanenin erken doğum ünitesi olmadığını söyleyip bebeği biz sezeryanla alalım sonra siz başka bir hastane bulun, erken doğum ünitesi olan dediler

tanıdığım kabul etmedi, başka hastane kabul etmez diye

bilemeyiz bebek erken mi gelir zamanında mı tabi ama daha yeni yaşandı bu olay

Ben doğumu medical park göztepede yaptım. Mehtap yazıcıoğlundan çok memnun kalmıştım. Tavsiye ederim kendisini.

Benim boyle bir problemim olmadigi icin bilemem.Herkesin hastaneden ve doktorundan beklentileri farkli , o yuzden ben memnun kaldim ama baskasi kalmayabilir..Bebek yogun bakim unitesi vardi .Erken dogum unitesi farkli bir bolum herhalde , dedigim gibi erken dogum riskim olmadigi icin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…