slm kızlar medical park göstepede tüp bebek tedavisi olan varmı? olumlu ,olumsuz hertürlü yorumlarınıza ihtiyacım var:18:
Bence doğru yer değil.Emb LAB.yeterli olduğunu düşünmüyorum.O kadar insan pişman oldu ki.Diğer formları gezersen görürsün.Anadolu yakasında En iyi lab.Umut tüp bebek.Git görüş.Formlara gir en çok nerenin gebesi var anlarsın zaten.slm kızlar medical park göstepede tüp bebek tedavisi olan varmı? olumlu ,olumsuz hertürlü yorumlarınıza ihtiyacım var:18:
patikler slm cnm yaşım 30polikistik overim orayı tercih etmemizin sebebi eşim telekom çalışanı telekom vakıf kartımız var 2.600ünü karşılıyomuş bize 2.400düşüyo bitek o hastaneyle anlaşmalı bizim profla randevumuz vardı oda izne çıkmış diğer doktorla görüştük genetik test istedi kan verdik 1ayı buluyomuş sonucu hakkımızda hayırlısı sonuçta hem okadar para veriyoruz hemde yıpranıyoruz biz ordayken bir hastaya müjde verdiler hatta erkekteymiş proglem sen nedurumdasın cnm şuanda tedavidemisin ?Merhaba, canım ben geçen sene arka arkaya iki kez denedim orada. İkisi de başarısız oldu. Kesinlikle oraya gitme. Eğer yaşın genç ise tutma olasılığı var belki ama ileri yaşta isen çok zor, çünkü ileri yaş için laboratuvar ları çok gelişmiş değil. Eğer sonuçta para vereceksen, ki orası da hiç ucuz değil, ya Alman Hastanesi ya da okmeydanı veya Ataşehir Memorial i tavsiye ederim. Benden tavsiye gerisi sana kalmış. Ama yerinde olsam dinlerdim. Sevgiler,
aslında eurofertil düşünüyoduk bu hastane telekomla anlaşmalı olduğu için burayla görüştük umutu forumlarda okudum memnun kalan çok galiba hatta aradım bilgi almıştım medical parkta tedavi görmüşmüydün cnm şuan tedavidemisin ?Bence doğru yer değil.Emb LAB.yeterli olduğunu düşünmüyorum.O kadar insan pişman oldu ki.Diğer formları gezersen görürsün.Anadolu yakasında En iyi lab.Umut tüp bebek.Git görüş.Formlara gir en çok nerenin gebesi var anlarsın zaten.
patikler slm cnm yaşım 30polikistik overim orayı tercih etmemizin sebebi eşim telekom çalışanı telekom vakıf kartımız var 2.600ünü karşılıyomuş bize 2.400düşüyo bitek o hastaneyle anlaşmalı bizim profla randevumuz vardı oda izne çıkmış diğer doktorla görüştük genetik test istedi kan verdik 1ayı buluyomuş sonucu hakkımızda hayırlısı sonuçta hem okadar para veriyoruz hemde yıpranıyoruz biz ordayken bir hastaya müjde verdiler hatta erkekteymiş proglem sen nedurumdasın cnm şuanda tedavidemisin ?
ilaç hariç3.700 2.600ünü telekom karşılıyo 1.100hastaneye vericez ilacımızı kendimiz alıcaz nekadar tutar bilemicem:44: inş busefer kavuşursun bebeğineYaşın çok çok genç, senin şansın yüksek olur ama fiyat neden o kadar pahalı anlamadım. İnşallah ilaç dahildir yine de sana düşen paya. Ben şu an Alman Hastanesinde tedavi gördüm ve dün transfer yapıldı. Ben maalesef 40 yaşındayım. Bakalım hayırlısı.
ilaç hariç3.700 2.600ünü telekom karşılıyo 1.100hastaneye vericez ilacımızı kendimiz alıcaz nekadar tutar bilemicem:44: inş busefer kavuşursun bebeğinebende başladığımda 25yaşındaydım nasip kısmet bu işler sözde pko en kolay tedavi edilen hastalık ama kavuşamadım bebeğime bizim burdada iki kişi euro fertilden ikizlerine kavuştu
evet cnm sadece medical parkta geçiyo indirimimiz inş bu sefer tutar yoksa eşiminde benimde gücüm kalmadı manevi olarak o yüzden stres yapıyorum kendi kendime çok zor işler bunlar ne güzel bi kızın var demek ALLAH üzün ömür versin bahtları açık olsunTamam öyleyse bayağı uygun. İlaçlar da kişiye göre değişiyor tabi. 1.500-2.500 arasında genelde. Peki bu indiriminiz sadece Medical Park'ta mı geçiyor? Başka yerde de geçiyorsa farklı bir yerde deneyebilirsin ama eğer sadece Medical Park'ta geçiyorsa bu hastaneyi değerlendir tabi derim ben.
Benim 8 yaşında bir kızım var. İlk tüp denemem ve tuttu. Şu an ikincisini istiyorum :) Allah sana da nasip kısmet etsin inşallah. Ama dediğim gibi yaşın çok genç sakın ümitsizliğe kapılma. Ki senin zamanına göre daha neler gelişecek tüp konusunda kimbilir. Ben kaçırmış olacağım tabi, yaşım itibariyle ama sen sakın ümitsizliğe kapılma.
evet cnm sadece medical parkta geçiyo indirimimiz inş bu sefer tutar yoksa eşiminde benimde gücüm kalmadı manevi olarak o yüzden stres yapıyorum kendi kendime çok zor işler bunlar ne güzel bi kızın var demek ALLAH üzün ömür versin bahtları açık olsuninş kızının kardeşide tutunur sana sıkı sıkı eğer birden fazla konulduysa ikizde olabilir cnm senin benimde iki denemem oldu ilki tutmuştu düşük meydana gelmişti ikincisi tutmadı bizim bebeklerimiz çok şanslılar ama naz yapıyolar işte
görüşmelerden birinde gittiğimiz doktora eşim aşılamayı sordu doktor ilk tedavinizde olsaydı önerirdim demiş ama zaten 2kere tüpdenemişsiniz o yüzden aşılama vakit kaybı olur dedi 2006yılındada sözde acele ettik vakit kaybı olmasın diye direk tüpbebeğe geçtik ama işte vakti saati gelmemiş demekki hayırlısı bide eşimin sperm sayısı normal ama hareketlilikte proglem varmış genetik test yaptırmak için görüşürken genetik uzmanı eşime dediki normal yolla sizin zaten çocuğunuz olmaz dedi şaşırdık daha önce hiç bir doktor bunu dile getirmedi tüpbebek tedavisinde önemli değilmiş hareketlilik ama yinede bilseydik en azından aradada olsa umutlanmızdım hamilelik konusundaHiç stres yapacak yaşta değilsin inan. Bakarsın işleriniz birkaç yıla kalmaz çok daha iyiye gider, çok daha iyi kazanırsınız. O zaman da yine istediğiniz kadar deneyebilirsiniz. Canım ya, sen aşılama denedin mi hiç? Bizim bir topic te aşılamadan üçüz hamile kalan arkadaşımız var. Bak bu işler hiç belli olmuyor, piyango gibi birşey olduğuna inanıyorum ben artık. Bir bakıyorsun tutmaması için hiçbir neden yok diyorsun tutmuyor, bir bakıyorsun hayatta tutmaz bu şartlarda diyorsun tutuyor. Bu bahsettiğim arkadaş aşılama saatine bile geç kalmıştı üstelik. Aşılama daha uygun olduğu için bi de bunu denesen birkaç defa.
Hem bak bundan önce de tutmuştu diyorsun, bu bile birşey biliyor musun? En azından tutabildiğini öğrenmiş oluyorsun.
görüşmelerden birinde gittiğimiz doktora eşim aşılamayı sordu doktor ilk tedavinizde olsaydı önerirdim demiş ama zaten 2kere tüpdenemişsiniz o yüzden aşılama vakit kaybı olur dedi 2006yılındada sözde acele ettik vakit kaybı olmasın diye direk tüpbebeğe geçtik ama işte vakti saati gelmemiş demekki hayırlısı bide eşimin sperm sayısı normal ama hareketlilikte proglem varmış genetik test yaptırmak için görüşürken genetik uzmanı eşime dediki normal yolla sizin zaten çocuğunuz olmaz dedi şaşırdık daha önce hiç bir doktor bunu dile getirmedi tüpbebek tedavisinde önemli değilmiş hareketlilik ama yinede bilseydik en azından aradada olsa umutlanmızdım hamilelik konusundasenin nasıl gidiyor cnm ağrın falan varmı test tarihin nezaman vakitte geçmiyodur bilirim o beklemeleri kızına hangi hastane sayesinde kavuşmuştun ikinciyi nerde yaptırdın cnm
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler cnm genetik testimin sonucu ağustosun 16sı gibi çıkar ozaman kesin karar veririz artık hayırlısıyla bide aklımda umut tüpbebek var bakalım:44: bende kadıköy şifada denedim 2defaHmm evet eğer sayı değil de hareketlilik konusunda sorun varsa aşılamamanın tutma olasılığı düşük. Ancak yine benim sana ilk yazdığım yazıya döndük. Çünkü orada yazmıştım sana hatırlarsan Medical Park ın laboratuvarının çok ileri teknoloji de olmadığını. Atıyorum onlar spermi 3 kat büyüterek bakıp inceliyorlarsaAlman Hastanesi, Memorial veya Bahçeci gibi merkezler 100 kat büyütüp inceleyebiliyorlar. Bu da ne demek oluyor, ileri teknolojiyi kullanmayan hasyanelerde hareketli sperm çok iyi incelenemeden IVF yapılıyor halbuki belki de o spermin ömrü çok da uzun değil. Ama kat be kat incelenebildiği yerlerde embriyonun yaşama şansı da artıyor. Bence sen google dan IMSI, metabolimics gibi ileri teknolojilerin kullanıldığı yazıları bir okuyup sonra da Medical Park'la bu yöntemleri kullanıp kullanmadıklarını sorabilirsin.
VAalla canım ağrım filan yok, bugün 2-3 kez batma gibi birşey oldu ama neye delalet ettiğini anlamıyorum. Test günüm 30 Temmuz. Tabi çok heyecanlı. Benim doktorum Aytuğ Kolankaya, o zamanlar Kadıköy Şifa Hastanesindeydi ve ünlü değildi. Ben onu internette araştırarak kendim bulmuştum. Şu an ise oldukça ünlü bir dr oldu. Yani minnoşumun temelleri orada atıldı. Sonra Aytuğ Bey Medical Parka gidince ben de oraya gittim. 4 ay arayla 2 kez denedik ama olmadı. Bu kadar ara vermemin nedeni ise hiç beklenmedik bir şekilde böbrek rahatsızlığı geçirdim. O nedenle bu planımı 3 sene ileriye atmak zorunda kaldım. Tabi bu arada yaş ta geçti. Beni gören herkes yaşımı hiç göstermediğimi söylüyor, ben de buna güvenerek takrar denemeye karar verdim
Şu an ise yine aynı doktoruma gidiyorum. Alman Hastanesi'ne. Biliyorsundur, Alman Hastanesinde Mustafa Bahçeci'nin ekibi vardı, onlar oradan ayrıldılar ve şu an benim doktorum ekibiyle orada. Orayı tercih etmemin nedeni hem doktorum hem de laboratuvar sorumlusu embriyoloğun hala aynı kişi olması ve çok başarılı bir kadın.
İşte böyle arkadaşım...
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler cnm genetik testimin sonucu ağustosun 16sı gibi çıkar ozaman kesin karar veririz artık hayırlısıyla bide aklımda umut tüpbebek var bakalım:44: bende kadıköy şifada denedim 2defadoktorlarım çok iyiydi ama ikincisinde hemşirenin tavrı beni sinir etmişti moralim bozulmuştu ama şikayet etmemiştim tedavim olumsuz etkilenmesin diye inş güzel haberlerini alırız hayırlısıyla çok az kalmış test tarihine
uykusuzluktanmı bilemem ama sonuçta özel hastaneye gidiyoruz duygusal olarak hassas oluyoruz zaten neyse geçti gitti geleceğe bakıyorum artıkHemşireleri hiç sorma, genelde suratsız oluyorlar zaten, uykusuzluktan adam gibi davranamıyorlar maalesef...
Umut Tüp Bebek de iyi bir merkez bildiğim kadarıyla. Aslında benim evime de çok yakın. Ben Acıbadem'de oturuyorum. Orası ise Koşuyolunda zaten biliyorsundur.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah. İnşallah eninde sonunda sen de isteğine kavuşursun.
Test sonucumu sana yazarım canım...
uykusuzluktanmı bilemem ama sonuçta özel hastaneye gidiyoruz duygusal olarak hassas oluyoruz zaten neyse geçti gitti geleceğe bakıyorum artıkumutu forumlardan okuduğum kadarıyla iyi gibi bakalım evet koşuyolunda olduğunu biliyorum ama hiç gitmedim umuta bakalım gideriz belki merakla bekliyorum sonucunu
as89247slm cnm aşılaman inş olumlu sonuçlanırda tüpbebeğe gerek duymazsınız tedavilerde genelde benim hastalığıma yoğunlaştığımız için bide daha önce eşimde sorun olduğunu söyleyen doktor olmamıştı o yüzden sperm sayılarından anlamıyorum fazla ben yazayım total sperm sayısı 165milyon _normal sperm sayımı 110milyon _normal sperm oranı yüzde 4_anormal sperm oranı yüzde 96doktor bu oranlarla normal gebelik olma durumu olmazdı dedituana canım merhaba formlarda gezerken dıkkatımı çektı benımde esımın hareketı dusuk ama aşılamayı onerdı doktorum aşılamam yapıldı suandada beklmdym cuma gunu ogrenıcem sonucu inş..formlardada okuydusan harekette sorunu olupta aşılamada tutan pek cok arkdsımız oldu.senın esının hareket oranı kactı canım
patikler yaptırdınmı testi merak ettim inş pozitiftir sonucun bu arada kızlar başka kimse yokmu medikal parkta tedavi gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?