Tüp Bebek Merkezleri Göztepe Medicalpark ta tüp bebek

Bilmiyoruz iki embriyo kondu kaliteliydi 5. Gun malesef olumsuz
Çok kalabalık bir yer. Çok hasta hasta sayısı var ama paylaşılan gebelik haberi sayısı çok seyrek. Üstelik bu ay Pko’lu olup olumsuz haberi aldığım 2. kişisiniz orada.
Allahım tez zamanda duanıza kavuştursun inşallah🤲💜 herkesi, hepimizi ..

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.
tuzak hepsi.

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Nur hocadan randevu almak istedim ama izinliydi Aynur hoca ile görüşme yaptık. Bugun gonal f ile tup bebek tedavimize başladık 🤲❤️ Allahım tamamına erdirsin sağlıkla sağlıklı hamilelik haberimizi alalım inşallah 😇😇
Aynur hocadan memnun kaldınız mi

Bir kullacı sistematik olarak buraya kötü yorum yazmış. Aynı doktora mı gittik diye ben bile şüpheye düştüm. Çok seyrek gebelik haberi paylaşılıyor yazmış. Aynur Hanımın instagramını takip etmesem inanıcam gerçekten!
Ben buraya kendi tecrübelerimi yazmaya geldim, arkadaşlar benim samimiyetimden emin olabilirsiniz.

Aynur Hanım beni ve eşimi son derece güler yüzle karşıladı ve öncelikle bizi dinlemek istedi. Sorunumzun ne olduğunu öğrenmek isteyen herkes dm atabilir arkadaşlar buradan yazmak istemedim.

Şu an tahlillerimiz yapıldı ve ona göre bize özel bir tedavi yapılacağı söylendi. Ne kalabalıklar gördük, ne ilgisizlik. Tam tersi herkes bizimle ilgilendi. Normal randevu alıp gittik. Tanıdığımız kimse de yoktu. Yorum yazarken insanların gözünü korkutmayın. Şurada okuduklarımı daha önce okusam kapıdan içeri girmezdim. Garipsiniz cidden.
Neyse arkadaşlar ben yine buraya yaşadığım her şeyi yazacağım, lütfen takipte kalın.

Back
X