- 8 Mart 2021
- 6
- 3
- 1
- 30
Peki oldunuz mu tese ve tüp bebek nasıl geçti?ben aynur erşahin hanım ve embriyolog ferhat beyle tüp bebek yaptırmak istiyorum benim eşim azosperm inşallah tedaviden sonuç alır ve tüp bebek aşamasına geçersek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki oldunuz mu tese ve tüp bebek nasıl geçti?ben aynur erşahin hanım ve embriyolog ferhat beyle tüp bebek yaptırmak istiyorum benim eşim azosperm inşallah tedaviden sonuç alır ve tüp bebek aşamasına geçersek
Şimdiden hayırlı olsunHayirli olsun insallah olumlu sonuclar aliriz sizin sorun neydi rezerv azligi mi benim pkos ve tek tupüm alinmisti. Bende bu hafta regli oldum transfer planlamasina gectik insallah mart cıkmadan transfer olacak allahim nasip ederse
Merhaba, günaydın. ben de medicalPark nur Hanım ile ön görüşme yapmıştım. Ama çok yoğun bir doktor. Nur Dokuzeylülle birde tanışmak istiyorum. Tüp bebek ne kadar ücret verdiler ne kadar ödediniz.Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Nur hocadan randevu almak istedim ama izinliydi Aynur hoca ile görüşme yaptık. Bugun gonal f ile tup bebek tedavimize başladıkAllahım tamamına erdirsin sağlıkla sağlıklı hamilelik haberimizi alalım inşallah
![]()
Karar verebildiniz mi? Başladınız mı tedavinizie. ben de araştırma sürecindeyim deMerhaba bende Medikal Park Nur hanım ve Aynur hoca arasında karar vermeye çalışıyorum. Hamilelik müjdesi aldığınız yaştayım 38
ilk denemede pozitif netice almanız umut oldu. Sizi tüp bebeğe götüren nedenler neydi acaba?
2 olumsuz aşılama ve düşük amh var. Ama yumurtlama ve çatlamada gayet normal.
Merhaba hemşerimKarar verebildiniz mi? Başladınız mı tedavinizie. ben de araştırma sürecindeyim de
Siz o zaman Medicalpark başladınız? Handi doktordasınız,Merhaba hemşerim10500₺ + ilaçlar. ama pazarlıkla 9 bine düşürüyorlar sanırım. Tup bebek için rapor çıkarabilirseniz 6500₺ + ilaçlar
Çok yoğun tüp bebek evet bu durumdan hiç ama hiç memnun değilim. Tup bebek doktoru 2 kişi ama hasta sayısı 5 hekimlik.
Ataşehir memorial Cem Demirel’i araştırın 12000₺+ ilaç ücreti. Hersey gönlünüzce olsun inşallah![]()
hımmm bu yazınızı unutmuşum sorualr sordum peşpeşe. allah hayırlı eylesin inşallah sağ salim bebişleriiz olur kucağınız dolar.Şimdiden hayırlı olsunEvet amh düşük. Yeni opu yapıldı 2.reglimi bekleyeceğim transfer için
Hangi durumlarda embriolog ferhat bey ile iletişime geciyoruz neler sormam gerekiyor hiç bilmiyorum
![]()
Aminnnn inşallahhımmm bu yazınızı unutmuşum sorualr sordum peşpeşe. allah hayırlı eylesin inşallah sağ salim bebişleriiz olur kucağınız dolar.
benim sorunum yok. Ben referansla gidip muayene oldum ön görüşme yaptım. Aynur Hanım ile. Benim sebepsiz oalrak geçiyor. bir çocuğum var ikinciyi düşünüyoruz biz 3 yıldır. O zaman ben yine o referansla giderek indirim talep edebilri.Aminnnn inşallahFiyatı hocayla konuşmuyorsunuz tabii ki bir bey var onunla konuşuluyor. Bazı sayfalar var onlarin referansı ile gidince indirim uyguluyorlar ama kendiniz de zaten pazarlık yapsaniz indirim isteseniz aynı oranı yaparlar oyle izlenim aldım. Sizin sorun neydi?
Riskli olduğu nasıl belirleniyor acaba ?Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın.İyi bir araştırmadan sonra Okan üniversitesi hastanesinde karar verdik biz çünkü riskli gebelik grubuna giriyorum perinatoloji doktoru ile devam etmem gerekiyor bunun için orada bir prof. başladık bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Rapor nasıl cıkarılıyor?Merhaba hemşerim10500₺ + ilaçlar. ama pazarlıkla 9 bine düşürüyorlar sanırım. Tup bebek için rapor çıkarabilirseniz 6500₺ + ilaçlar
Çok yoğun tüp bebek evet bu durumdan hiç ama hiç memnun değilim. Tup bebek doktoru 2 kişi ama hasta sayısı 5 hekimlik.
Ataşehir memorial Cem Demirel’i araştırın 12000₺+ ilaç ücreti. Hersey gönlünüzce olsun inşallah![]()
Rapor şartlarını karşılıyorsanız evlilik yili yaş sperm ya da tüp ya da amh ile ilgili bazi kriterler var. Meedical park 750₺’ye cikariyor. Bagcilar tarafında Medipol Mega diye bir hastane 70₺’ye çıkarıyormuş gecen yorumda biri yazmıştı. Bende sonradan gördüm. Arada uçurum varRapor nasıl cıkarılıyor?
Hayirli olsun ferhat bey zaten embriyo gelisimiyle ilgili size bilgi vermek icin zaten ariyo kendisi yani kac yumurta dollendi kac embriyo oldu kaci dondiruldu benim bir grup 3.gun bir gurup 5. Gun bir tanesi 6.gun bunlari tek tek izah ediyo 6. Gun olanin gelisiminin yavas oldugunu belirtti mesela v.s.vs benim bu cuma tranferim var allah izin verirseŞimdiden hayırlı olsunEvet amh düşük. Yeni opu yapıldı 2.reglimi bekleyeceğim transfer için
Hangi durumlarda embriolog ferhat bey ile iletişime geciyoruz neler sormam gerekiyor hiç bilmiyorum
![]()
Hayırlı olsun şimdidenHayirli olsun ferhat bey zaten embriyo gelisimiyle ilgili size bilgi vermek icin zaten ariyo kendisi yani kac yumurta dollendi kac embriyo oldu kaci dondiruldu benim bir grup 3.gun bir gurup 5. Gun bir tanesi 6.gun bunlari tek tek izah ediyo 6. Gun olanin gelisiminin yavas oldugunu belirtti mesela v.s.vs benim bu cuma tranferim var allah izin verirse
Ben cuma gunu oldum transferimi allahin izniyle bugun yarin 4.gunum olucak sadece maydonoz sakin yeme dedi rahmi gevsetiyormus sanirim ozellikle maydanozu yasakladi onun haricinde bol protein ve sivi al dediHayırlı olsun şimdiden![]()
Sağlıkla sağlıklı evladınıza kavuşmanız dileğiyleDoktor tutunmayı arttırmak için yiyecek önerisinde bulundu mu? Neler yapıyorsunuz..
Bir doktorun yazısında “Tüp bebek tedavisinde bebeğin rahme tutunması için gerekli enerjinin karşılanması için yulaf, arpa, buğday gibi tahıllar; mercimek, nohut, muz, elma, pancar gibi faydalı karbonhidratları tüketmeniz gerekir.” yazıyordu. Kendime not almıştım. Kabızlık yapmayacak sekilde bünyenize uygun olanlari yiyebilirsiniz.Ben cuma gunu oldum transferimi allahin izniyle bugun yarin 4.gunum olucak sadece maydonoz sakin yeme dedi rahmi gevsetiyormus sanirim ozellikle maydanozu yasakladi onun haricinde bol protein ve sivi al dedi
Merhaba sizi merak ettimBen cuma gunu oldum transferimi allahin izniyle bugun yarin 4.gunum olucak sadece maydonoz sakin yeme dedi rahmi gevsetiyormus sanirim ozellikle maydanozu yasakladi onun haricinde bol protein ve sivi al dedi
Merhaba malesef negatif sonuçlandiMerhaba sizi merak ettimDuanıza kavuştunuz inşallah
![]()
Merhaba malesef negatif sonuçlandi
Bilmiyoruz iki embriyo kondu kaliteliydi 5. Gun malesef olumsuzAllah sabır, güç, kuvvet versin.
Neden olarak ne dediler? Sizde PKO vardı ve genelde şansları daha yüksek oluyor diyorlar aslında.