Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmmm:44:
canım erkekler genelde çapkın olur baska kızlarla hoş beş etmeyı severler bunu bır adım ılerı tasımıyor ve senı sevıyorsa öncelikle bırdaha olmaması konusunda uyarabılırsın tekrar olursa o zaman bır karar verırsın..
Yok canim hic abartmiyorsun. Ben olsam bende boyle dusunurum. Tabi sevgilini bizde iyi sen taniyorsun Bazi erkekler var severler boyle konusmayi . Ama Nedemek baskalarina dunya tatlisi bilmem nedicek SEN varken. Ve senin hakkinda Bir arkadasim diyorsa gizlemek istedigi seyler var kizlardan. Bence acik acik konus.
canım senınle benzer durumdayız.bende ailesi akrabalarıyla tanıstım seneye de evlenmeyı dusunuyoruz ama gel gor kı telefonları susmuyor mesajlar fb tan hatunlar akın edıyor adeta,sürekli kavga halındeyız huzur vermıyorlar.yani şöyle birşey var ben kıskanç olduğumdan acaba çok mu ikircikli düşünüyorum diyorumkonuşmayı ben de düşünüyorum ama karşılıklı konuşmak daha iyi olacak bu konuyu sanırım. telefondan problem halletmeye çalışmaktan bıktım artık
bir de bunun peşini bir türlü bırakmayan eski sevgili tayfası var o durum canımı çok sıkıyor.. Sürekli fb'dan mesajlar mailler... Delireceğim...
Yok artık, ıyı nıyet tımsalı felanmısın.
senı bulundugu sehıre cagırıp, faceteki oyunda tanısıp yazıstıgı kızlara arkadasım dıyecek.!!
ustune sana hıtap seklıyle seslenecek, yanı bak burda kızlarla konusma kısmını es gecıyoruz neden cunku konusması bıle sorun olma potansıyelıne sahıpken dıger soyledıklerının yanında facete kızlarla konusması sönuk kalıyor farkındamısın?
haddıne mı dusmus dunya tatlısı dıyecek sen ıyımısın cnm ya?
bırde ufak seyler demıssın bunun nesı ufak ki basbaya ılıskıdekı saygıdır bu senı yok saymak mıllete arkadasım ne demek.
bırde agzını aramıssın, ben olsam dunyayı yıkarım basına.
canım senınle benzer durumdayız.bende ailesi akrabalarıyla tanıstım seneye de evlenmeyı dusunuyoruz ama gel gor kı telefonları susmuyor mesajlar fb tan hatunlar akın edıyor adeta,sürekli kavga halındeyız huzur vermıyorlar.
dıyorum kı farkında değil misin huzurumuzu kaçırıyorlar dıyorum oda bana dıyorkı ben senınle evlenmeyı dusunuyorum kım ne yazmıs neden umursuyorsun benım tavrım onemlı ilgilenmıyorum dıyor ama onları da terslemıyor demekkı sonucta hala mesaj yazabılıyorlar,bilmıyorum canım valla benımde zaman zaman kafam karısıyor ama sewdıgıne emınım yoksa bizle yuva kurmak ıstemezler canım karsıdan gelen mesajları sende umursama onemlı olan sewgılının tawrı, ne hatunlar var yuzsuz yuzsuz neler yazıyor terslesen bıle ama rahatsızlıgını dile getir onlara cevap yazıyorsa hele bu durumdan hiç hoşlanmadıgını tehditvari bir dille söyle...
aynı benim kafadansın walla :))
sen aynı şeyi yapsan o senin gibi anlayışlı davranır "ne yapsam acaba şöyle mi böyle mi" diye düşünür müydü? direk kestirip atardı ve afedersin alnına bir peynir çeşidinin damgasını vururdu... ama erkek yapınca biz bunu alttan almaya meyilli oluyoruz "beni seviyo bundan eminim ama" diye düşünüp yaptığı şeyi nasıl içimizde hafifletip kendimize yedirebiliriz diye uğraşıyoruz... yaptığı şeyin açıklaması yok...internette dahi olsa sana kullandığı sıfatı başka kızlara kullanacak, kız arkadaşı olduğunu bile söylemeyecek, şehirde beraber geçirdiğiniz güzel günlerin ardından senden "bir arkadaşım" diye bahsedecek ve sen hala "acaba gözü dışarıda mı" diye soruyorsun be güzel arkadaşım... gözü içeride olan yeri neresi sevgilinin? bence kesinlikle sineye çekme ve yüzüne direk söyle konuş onunla...ayrılmak istemiyorsan çok seviyorsan da o zaman kesin bir dille aynı şeyi ikinci kez yakalarsan yada öğrenirsen geri dönüşünün olmayacğını kesin bir dille belirt...dediğin gibi seni gerçekten çok seviyorsa en azından bir daha cesaret edemez seni kaybetmemek için...ama sineye çekip ona bişey demeyip içine atarsan daha çoooooook gerisi gelir onun bu flörtlerinin...
hürrem aynen böyle durum ama diyorum ya o da çok terslemiyor. ama ne bileyim yanımdayken bambaşka. ilk elimi tuttuğunda hüngür hüngür ağladı adam mutluluktan. biliyorum çok seviyor ama o kızlara tavrı canımı çok sıkıyor.
ama alttan alma canım taviz tavizi doğurur unutma bı kere yumusak gordu mu senı bı daha nasıl olsa ayrılmıyor kızmıyor dıye yıne yapar,güzelce anlat fikrini empatı yapmasını ıste, hatta ayrılmakla tehdit ethürrem aynen böyle durum ama diyorum ya o da çok terslemiyor. ama ne bileyim yanımdayken bambaşka. ilk elimi tuttuğunda hüngür hüngür ağladı adam mutluluktan. biliyorum çok seviyor ama o kızlara tavrı canımı çok sıkıyor.
ama alttan alma canım taviz tavizi doğurur unutma bı kere yumusak gordu mu senı bı daha nasıl olsa ayrılmıyor kızmıyor dıye yıne yapar,güzelce anlat fikrini empatı yapmasını ıste, hatta ayrılmakla tehdit et
canım senı dıger topıkten de hatırlıyorum .
anlattıklarına bakılırsa tatlım gozu dısarda gıbı gorunuyor
hos gozu dısarıda olmayan erkek de yok denecek kadar
azınlıkta.sonra kırılıp uzulunce de bızı kıskanc takıntılı
sorunlu ılan edıyorlar .sankı bız kendı kendımıze o hale
gelıyoruz .hepsı aynı bunların yaa
sevgıın mı var derdın var valla
diğer topik dediğin hangisi? bir konuyu hallettik çünkü olayın onunla ilgisi hiç yok da.:44: