• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü dışarıda mı?

canım senı dıger topıkten de hatırlıyorum .

anlattıklarına bakılırsa tatlım gozu dısarda gıbı gorunuyor :(

hos gozu dısarıda olmayan erkek de yok denecek kadar

azınlıkta.sonra kırılıp uzulunce de bızı kıskanc takıntılı

sorunlu ılan edıyorlar .sankı bız kendı kendımıze o hale

gelıyoruz .hepsı aynı bunların yaa

sevgıın mı var derdın var valla

Evet ya ıste bu :) Benım sorunumun cevabI aslında..kıskanc ve takıntılı ilan edılmek Tesekkur ederım bende aradıgım cevabı buldum sayende..

öncelikle benii sevdiğinden şüphem olmadı diyorsunuz ama kimsenin sevgisinden emin olamazsınızz :34: bazen kişi kendi duygularından bile emin olamıyorken bir başkasının duygularından emin olması bana saçma geliyor açıkçasııı.senden arkadaşım diye bahsetmesi bir arayış içinde demek ki sevgilisi olduğunu söylemiyor.kızların bir ilşkisi olduğunu bilmesini istemiyor demek ki nedenide bellidir bunun..bir insan durduk yere ilşkisini saklamaz:19:

açıkçasıı erkek arkadaşına çok kızdım , seni ailesiyle tanıştırıyor ediyyor ve aslında kızlardan ilşkisi olduğunu saklıyor.Anlayamadım bu davranışını , aslında anladım da neysee..Al karşına açık açık konuş bencee sen niye içinde tutuyorsun ki savunma biçiminden anlarsın zaten..Bu tür davranışları tekrarlarsada ilşkinin devam etmesi ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır.:40:

Hiç olucak seymı ya ?
kızlarla konuscak bırde utanmadan benden arkadasım dıye bahsedıcek
ve en kotusu bana hitab ettgı gibi konusacak
valla arkadasım hala suc bende mı dıosun şaka mı ?
ben olsam dunyayı basına yıkardım..

canım yani ben bir kızla konuştu diye ayrıldım benimkinden üstelik ne konuştuklarını bile bilmiyorum belkide kötü bişey konuşmadılar, ama kestirdim attım.. çünkü bu bile yanlış geldi bana, sen konuşulanları gördüğün halde ben mi abartıyorum demişsin.. önce abartmıyorsun onu söyliyim.. sen kalk git ailesiyle tanış o başka kızlara iltifatlar etsin.. seni ciddiye almıyor gibi geldi bana.. sende biraz kendi kıymetini bilsen fena olmaz diyorum.. yüzyüzeyken bu konuyu açmanı şiddetle tavsiye ederim.. ve kesinlikle de taviz verme bir dahası yok de.. ki yapamasın.. gerçi ben senin yerinde olsam çoktan ayrılırdım da sen ayrılmak istemiyosun sanırım..
şimdi bu dediğine bişey demezsin sonra başka şeyler yapmaya başlar benden söylemesi..

2 yıldır tanıdığım bir arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz. Ancak ilişkimizin başından beri hiç aynı şehirlerde yaşayamadık. 9 ay içerisinde birlikte geçirdiğimiz gün sayısı 7 :ssz: Geçen 2-3 hafta içerisinde bulunduğu şehire davet etti beni. Ailesiyle tanıştırdı. Ama sadece anne baba değil, resmen tuttular kolumdan akraba gezmesi gibi oldu. Orada bulunduğum süre içerisinde hem sevgilim hem ailesi sanki o ailenin kızıymışım gibi davrandılar. Hepsi ciddi olduklarından bahsetti. Sevgilimle de aynı şekilde...

Lakin ben bulunduğum şehre geldikten sonra ufak bir takım olaylar oldu. Birlikte oynadığımız bir oyun var. Geçenlerde o oyuna girdiğimde sevgilimin bir kaç kızla mesajlaştığını gördüm. Mesajlar çok canımı yaktı. "dünya tatlısı" fln demiş kızlara ki önceden bana hep öyle seslenirdi. bunun gibi bir sürü ufak tefek şeyler var.. Bir de kızın birine geçenlerde bir arkadaşım buraya geldi çok sevdi bu şehri filan demiş. Bir arkadaşım dediği kişi benim. kızlara sevgilim var bile dememiş... Umursamamaya çalıştım. Dayanamadım aradım. Ağzını aradm sadece çaktırmadan. Bana "sen benim yıllardır aradığım kadınsın. senden ayrılmayı düşünmek koca bir aile kurmuşken yıllardır evli olduğum kadından ayrılmaktan daha çok koyar bana. benim için çok özelsin. ailem akrabalarım herkes seni istiyor. ben daha çok istiyorum konuşma böyle" fln dedi.

Zaten hiç bir zaman beni seviyor olduğundan da şüphe etmedim o ayrı. Ama sanki biraz çapkınlığa yatkın gibi geldi bana... Bilmiyorum ben mi fazla abarttım çünkü aşırı kıskanç biriyim. Ama başka kızlarla konuşmalarına dayanamıyorum. bu konuyu nasıl halledeceğim bir türlü karar veremedim. ne olur yardım edin bana...:ssz:

canım benim de hayatımda böyle biri vardı birkaç ay öncesine kadar.
o da çok seviyordu, çok emindim sevgisinden.. anlatamam yani çok güveniyordum ona..
ben de işte arada kızlarla böyle yorumlarını okuyordum kızlara kuzu falan diyordu, ama arkadaşlarıydı.
yine de hissediyordum bi şeyler, insan hisseder böyle şeyleri..
sonra ayrı olduğumuz bi dönemde bi kızdan hoşlandığını hissettim yine yorumlardan falan.
sonra barıştık sordum o kızı, küçümsemek istemiyorum ama onunla mı, dedi bana.
şimdi ayrıyız ve o kızla sevgili olma yolundalar..

erkekler bi garip, evlenecekleri kızı garanti almaya çalışıyorlar ama diğer kızlardan da vazgeçmiyorlar.. umarım seninki böyle bi şey değildir ama kızlara senin için "arkadaşım" demesi iğrenç bi durum..

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/532871-kafayi-yiyecegim-az-kaldi.html bu konuda dert yandığın adamla aynı mı bu kişi..
eğer öyleyse sen de benim yaptığım hataya düşmüşsün.
sen de yalanlarına kanmışsın.

Gözü dışarda olmasına dışarda, yani bugün bunu yapan yarın aldatabilir de, ki aldatmadığı ne malum.
Benim kafama takılan senin "ufak tefek şeyler" demen.
Bunlar gayet büyük şeyler.
Bunlar, evliliklerin bile bitmesine neden olan şeyler.
Çok geç olmadan kurtul bence o adamdan..

Ya canım az önce eski konularına da baktım. Sen o zamanlar nasıl ayrılmadın hayret ettim..
Aldatılmak hoşuna mı gidiyor. Ayrılsana bu adamdan..
Gözünün dışarda olduğu zaten taa ne zamandan belliymiş.
Hatta o artık gözü dışardalık değil, resmen "ben aldatırım" diye bağrıyormuş adam.
Cidden anlayamadım hala nasıl beraber olduğunu, görüştüğünü......

bu forum çok ilginç kimi insanlar beni çok şaşırtıyor.bukadar şeyi kabul eden aldatılmayı kabul eden kızları görünce valla ben kendime kızıyorum bak affedilebiliyomuş aldatılma diye.çok ilginç çok

Back
X