2 yıldır tanıdığım bir arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz. Ancak ilişkimizin başından beri hiç aynı şehirlerde yaşayamadık. 9 ay içerisinde birlikte geçirdiğimiz gün sayısı 7

Geçen 2-3 hafta içerisinde bulunduğu şehire davet etti beni. Ailesiyle tanıştırdı. Ama sadece anne baba değil, resmen tuttular kolumdan akraba gezmesi gibi oldu. Orada bulunduğum süre içerisinde hem sevgilim hem ailesi sanki o ailenin kızıymışım gibi davrandılar. Hepsi ciddi olduklarından bahsetti. Sevgilimle de aynı şekilde...
Lakin ben bulunduğum şehre geldikten sonra ufak bir takım olaylar oldu. Birlikte oynadığımız bir oyun var. Geçenlerde o oyuna girdiğimde sevgilimin bir kaç kızla mesajlaştığını gördüm. Mesajlar çok canımı yaktı. "dünya tatlısı" fln demiş kızlara ki önceden bana hep öyle seslenirdi. bunun gibi bir sürü ufak tefek şeyler var.. Bir de kızın birine geçenlerde
bir arkadaşım buraya geldi çok sevdi bu şehri filan demiş. Bir arkadaşım dediği kişi benim. kızlara sevgilim var bile dememiş... Umursamamaya çalıştım. Dayanamadım aradım. Ağzını aradm sadece çaktırmadan. Bana "sen benim yıllardır aradığım kadınsın. senden ayrılmayı düşünmek koca bir aile kurmuşken yıllardır evli olduğum kadından ayrılmaktan daha çok koyar bana. benim için çok özelsin. ailem akrabalarım herkes seni istiyor. ben daha çok istiyorum konuşma böyle" fln dedi.
Zaten hiç bir zaman beni seviyor olduğundan da şüphe etmedim o ayrı. Ama sanki biraz çapkınlığa yatkın gibi geldi bana... Bilmiyorum ben mi fazla abarttım çünkü aşırı kıskanç biriyim. Ama başka kızlarla konuşmalarına dayanamıyorum. bu konuyu nasıl halledeceğim bir türlü karar veremedim. ne olur yardım edin bana...