Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 'biz gibi' olanlar kervanına katılmış bulunmaktayım sanırımInan yalnız değiliz o kadar cok var ki bizim gibi olan
Valla doğum yapalım 25 ay oldu ben de iyi aydır bu sorun var.Bi doktora mı gitseniz. .
Yada doğumla mı alakali ki ..
İnanın deneyeceğim hem de hemenTatlılarınıza biraz tarcın atın
yogurdu tarcınla karıstırıp yiyin birkaç gün sonra farka inanamayacaksınız
Cocugumuzda uyku problemi yok çok şükür. Gece en gec 10 da uyur. Sabaha kadar. Çocuk uyur sonra biz köşe kapmaca moduGecen bende senin gibi konu açtım ama benim soğukluğum kalp kırıklıklarından. Yani Geçmiyor ya daha beter oldu. Ama durduk yere olan birsey Se dönemsel olabilir. Ilaçlar danpaikolojik bağımlılık yapabilir bu defa da ilaçsız yapabileceğine inanmazsın daha kotu olur. Biraz heyecan katın ilişkinize mesela bir iki gece başbaşa falan. Iyi gelir
Hayır demek istediğim yani iki geceliğine başbaşa başka bir yere gidin mesela, Çocuğunuzu bırakacağınız biri varsa yakınınızda. Sadece nefes alma degisiklik. Bu tarz Değişiklikler insana iyi geliyorCocugumuzda uyku problemi yok çok şükür. Gece en gec 10 da uyur. Sabaha kadar. Çocuk uyur sonra biz köşe kapmaca modu![]()
Nerden temin edebilirim. Aktarda var mıdır ?hayit otunu bi arastirin.
kadinlar icin mucize gibi bir ot,bende ise yaramisti belki sizde de ise yarar![]()
Su an o mümkün değil. Çünkü eşimin iki gün işten izin alması mümkün değil. Sürekli yoğun işiHayır demek istediğim yani iki geceliğine başbaşa başka bir yere gidin mesela, Çocuğunuzu bırakacağınız biri varsa yakınınızda. Sadece nefes alma degisiklik. Bu tarz Değişiklikler insana iyi geliyor
ben bunu şu şekilde keşfettimİnanın deneyeceğim hem de hemen![]()
Ne kadar yiyordunuz işimi garantiye almak istiyorum ?ben bunu şu şekilde keşfettim
yulaf ezmesi yogurt tarcınla bır hafta genelde bu agırlıkta bır dıyet yaptım
ama Allahım bır ıstek bır ıstekk hayatımda kendımı boyle gormedım ıstek olarak
tarcın afrodızyak zaten ama bana sağlam etki etmişti:)
4-5 ay kadar sürdü.Bence eşinize bahaneler bulmak yerine gerçeği söyleyin.Durumunuzu bilsin sürekli bahane bulursanız aranızda sorun olur.Sonuçta bu sizin elinizde olan bir durum değil.Eşinizi yine en iyi siz tanırsınız ama işin doğrusunu anlatırsanız anlayışla karşılar diye düşünüyorum.Kaç ay sürmüştü o dönem??
Bizim aramızda huzursuzluklar baş göstermeye başlayacak![]()
ben her yoğurt öğünümde günde en az bir bana yogurdu yedırecek kadar sanırım bır çay kaşığı kadar atıyordumNe kadar yiyordunuz işimi garantiye almak istiyorum ?![]()
Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
Valla doğum yapalım 25 ay oldu ben de iyi aydır bu sorun var.
Ben ki lohusayken kanamanın bitmesini dört gözle beklemis kadınım
Ne hale geldim yaaa... valla depresyondayim
Canım mekan değişikligi yapın farklı bi yerlere gitmeye çalışin,bebeğini güvendiğin bi yere bırakarak baş başa kalmayı deneyin ve asla ben artık isteksizim artık olmuyor diye beyne sinyal gönderme ve muhakkak bi kuaföre git kendinde değişiklik yap en azından havan değişir bende işe yaramıştiOncelikle direk damgalamayi pek seven bir takım kk üyeleri için NOT;
Kesinlikle fake değilim. 'Kesin fake, fake kokuyor, ay okullar da bi açılamadı' tarzı yorumlarla konumu sabote etmenizi istemiyorum. (Bu damgayi direk yapistiranlar için söylüyorum). Cidden yapıcı yorumlara ihtiyacım var..
Ve lütfen konumu taşımayın. Çünkü bu da benim derdim.
Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Doğum sonrasında bile isteksizlik sorunu yaşamayan ben son 2 aydır bu işi sadece mecburiyetten yapıyorum. Ve cok affedersiniz kolay kolay sulanma yasamadigim için (istemediğim ve bundan dolayı havaya giremedigim için)
cidden canım yanıyor. Ve daha ilişki başlamadan canım yanacak diye sartlanip konsantre olamıyorum. Eşime 'bugün git yarın gel'(işin esprisi böyle kaba konuşmuyorum) içeriğini taşıyan konuşmalar yapmaktan ve bahaneler bulmaktan da çok sıkıldım. Eski heyecanimi istiyorum..
Eşim de tamtersi her gece olsa Hayır demez. Dün gece bana yine kactigimda bir dur birsey soracağım dedi ' sen neden böyle isteksizsin artık' dedi. Kalakaldim
Kem Kum ettim ne yapayım. Geçen de eski suprizlerimi heyecanlarimi ozledigini söyledi. Ve farkediyorum ki eşimin bu konuya ciddi canı sıkılıyor..
Ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Eşimden kaynaklanan bir sorun yok. İlgisi iltifati falan tamdır yani.
Şu aktarlarda satılan padişah macunlarindan mi alsam ??
Güzel giden evliligim böyle giderse sarsilacak.
Acaba dönemsel birsey mi diyorum.. birkaç ay daha bekleyeceğim doktora gitmek için..
Acaba diyorum eczaneden istek arttırıcı haptir damladir birsey mi alsam
Bilemiyorum ne yapsam.
Ciddi yapıcı öneriler istiyorum. Sizde de dönem dönem böyle olup geçiyor mu?
Ben de eski halime döner miyim ??
Hayatım boyunca böyle 50 yaşında kadın gibi kalmak istemiyorum![]()
Nerden temin edebilirim. Aktarda var mıdır ?
Vajinal orgazm ytabi ki varr bu yazıları bende okumak istiyorum paylasabilir misiniz bsahsen iki türlüsü nü de yaşadımVajinal orgazm diye bişey yok kuzum, kadınların hepsi de klitoral orgazm yaşarlar. Bunun kanıtlandığına dair araştırma yazıları da okudum. Ki evliyim yani ben de inanmıyorum kadınlarda 2 türlü orgazm olduğuna.