• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü kör olsun bu isteksizligin...

Kızlar kesinlikle dönemsel bazen bende çok isteksiz olurum ay bitsede kurtulsam diye düşünürüm bu bazen uykusuzluk bazen sitres bazen ay nasılsa kısa sürücek düşüncesinden (eşim geç gelir işi gereği öyle uzzuuuunn gecelerimiz nadir olur)bende isteksizleşirim doğal olarak ama damlaymış mamlaymış onlar hiçbi işe yaramıyo ben söyliyim biz denemiştik ekstra bi durum yaratmadı arkadaşım bence kafanı boşalt film izleyin (normal bi film yanlış anlaşılmasın;))güzelbi yemek yiyin sanki ilkmiş gibi yavaş ağırdan alın birkere oldumu gerisi gelir zaten nediyim inşallah düzelirsin evliliğin temel direği cinsellik yatağındaki mutluluk evliliğinin güzel gitmesine çoookk yardımcı .....

Ayni sikinti bende de var anacim.benimki hamileleikten ama sanirim yillarca yapmasak aramicak gibiyim :@ simdilik idare ediyoruz da bakalim dogumdan sonra ne olcaz.

4-5 ay kadar sürdü.Bence eşinize bahaneler bulmak yerine gerçeği söyleyin.Durumunuzu bilsin sürekli bahane bulursanız aranızda sorun olur.Sonuçta bu sizin elinizde olan bir durum değil.Eşinizi yine en iyi siz tanırsınız ama işin doğrusunu anlatırsanız anlayışla karşılar diye düşünüyorum.
Artık saklayabilecegim süreyi geçti. 2 ay sonuçta hersey meydanda. Anlayışlı es profili çizmeye çalışıyor ve huzursuzlugunu dile getiriyor.
Tarçın yemeye başlayacağım düzeleceğim inşaallah

bende de oldu ama gecti.
erotik animasyonlar falan izledim
iliskiye girmeden once esimin beni tatmin etmesini istedim.zevk aldikca tekrar istiyorsun zaten, sonra da epey duZeldi.
Yasak Değil mi o tür şeyler ??
Basım derde girmesin

ben her yoğurt öğünümde günde en az bir bana yogurdu yedırecek kadar sanırım bır çay kaşığı kadar atıyordum
Yazınızı okuyunca sorumun cevabını buldum sağolun bir haftadır yoğurtlu tarcın yiyorum ben diyet yapıyorum metapolizma hızlı çalışıyo ve zayıflamaya yardımcı diye, ama 3-4 gündür kendime soruyorum nedir bu istek istemek istemiyorum çünkü tartışmıştık barışma inada bindi kendimi zor tutar oldum eşime şimdi atlasam bu istek arzuyla eşim mutlu olucak ve hep küsmek isteyecek küslük sonrası bendeki değişim onun hoşuna gidecek. Tarcııııııınnnnn beni sen böle yapmışsın, ben barışmam ama barıştırmak için bir şeyler yapmalıyım
Bazen bendede isteksizlik oluyo ama ben hiç üstüne durmuyorum, hergün aynı olamayızkı dert etmeyin farketmeden kafanızda büyütürsünüz ve aşılmaz zannedersiniz

Kadınlarda dönem dönem bu tarz sıkıntılar olabiliyor canım özellikle stres çok etkiliyor biraz kafayi rahat birakmak gerekiyor kalıcı bir durum oldugunu düşünüp kendini strese sokma. Eger alkol kullaniyorsan 1- 2 kadeh bişeyler icmek belki rahatlamana yardimci olabilir. Tarcinda mantıklı geldi bana. Stres bi çok seyi olumsuz etkiliyor birde bu ara aşırı sıcak hava sicakdan da insan güçsüz düşüyor sanki.

Kadınlarda dönem dönem bu tarz sıkıntılar olabiliyor canım özellikle stres çok etkiliyor biraz kafayi rahat birakmak gerekiyor kalıcı bir durum oldugunu düşünüp kendini strese sokma. Eger alkol kullaniyorsan 1- 2 kadeh bişeyler icmek belki rahatlamana yardimci olabilir. Tarcinda mantıklı geldi bana. Stres bi çok seyi olumsuz etkiliyor birde bu ara aşırı sıcak hava sicakdan da insan güçsüz düşüyor sanki.
Yine kk sayesinde sorunumu çözdüm :KK71:

Sevgili kk üyeleri.

Şu tarçıni tavsiye eden herkezden allah razı olsun.
Ömür boyu maddi manevi sıkıntı vermesin.
Tüm dertlerinizi hayra çevirsin..

Daha ben size ne desem ne dua etsem azdır.

Bugün eşimin gözlerinde eski sevgi tutku piriltisini gördüm :KK68::KK68:

O kadar mutluyum ki anlatamam. Kelimeler yetmez. Sanki tüm dünya üstüme cokmustu de birden rahatladım.

Alt tarafı cinsellik gibi duruyor ama harbiden evliliğin gidişatını bu olay belirliyor..
Tekrar tekrar tekrar ve tekrar çok çok çok teşekkür ederimmmmm.:KK60:

NOT: 1 küçümen kaseye 1.5 yemek kaşığı ekledim ve yarısını yedim.

2-3 saat kadar sonra kendim bile şaşırdım :KK33::-)

bende yasiyorum ayni sorunlari esim sikayetci ama ne yapim elimden bitsey gelmiyor

Sevgili kk üyeleri.

O kadar mutluyum ki anlatamam. Kelimeler yetmez. Sanki tüm dünya üstüme cokmustu de birden rahatladım.

Alt tarafı cinsellik gibi duruyor ama harbiden evliliğin gidişatını bu olay belirliyor..

Hadi yaa aninda etki yani çok merak ettim bende deneyecegim düz duvara tirmanmayalim sonra:KK70:

Oncelikle direk damgalamayi pek seven bir takım kk üyeleri için NOT;
Kesinlikle fake değilim. 'Kesin fake, fake kokuyor, ay okullar da bi açılamadı' tarzı yorumlarla konumu sabote etmenizi istemiyorum. (Bu damgayi direk yapistiranlar için söylüyorum). Cidden yapıcı yorumlara ihtiyacım var..

Ve lütfen konumu taşımayın. Çünkü bu da benim derdim.

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Doğum sonrasında bile isteksizlik sorunu yaşamayan ben son 2 aydır bu işi sadece mecburiyetten yapıyorum. Ve cok affedersiniz kolay kolay sulanma yasamadigim için (istemediğim ve bundan dolayı havaya giremedigim için)
cidden canım yanıyor. Ve daha ilişki başlamadan canım yanacak diye sartlanip konsantre olamıyorum. Eşime 'bugün git yarın gel'(işin esprisi böyle kaba konuşmuyorum) içeriğini taşıyan konuşmalar yapmaktan ve bahaneler bulmaktan da çok sıkıldım. Eski heyecanimi istiyorum..:mad:
Eşim de tamtersi her gece olsa Hayır demez. Dün gece bana yine kactigimda bir dur birsey soracağım dedi ' sen neden böyle isteksizsin artık' dedi. Kalakaldim :KK57:
Kem Kum ettim ne yapayım. Geçen de eski suprizlerimi heyecanlarimi ozledigini söyledi. Ve farkediyorum ki eşimin bu konuya ciddi canı sıkılıyor..

Ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Eşimden kaynaklanan bir sorun yok. İlgisi iltifati falan tamdır yani.

Şu aktarlarda satılan padişah macunlarindan mi alsam ??
Güzel giden evliligim böyle giderse sarsilacak. :KK43:
Acaba dönemsel birsey mi diyorum.. birkaç ay daha bekleyeceğim doktora gitmek için..
Acaba diyorum eczaneden istek arttırıcı haptir damladir birsey mi alsam o_O
Bilemiyorum ne yapsam.
Ciddi yapıcı öneriler istiyorum. Sizde de dönem dönem böyle olup geçiyor mu?
Ben de eski halime döner miyim ??
Hayatım boyunca böyle 50 yaşında kadın gibi kalmak istemiyorum :mad:
bende çok yaşadım bu sorunu ve hala yaşıyorum zaman zaman nedenini bulamadığım canımı çok sıkan birşey
eşimle kavgalarımızın çoğunun sebebi ben biryöntem bulamadım akışına bıraktım tek fark ettiğim şey o kafa boşolucak arkadaş dolu kafayla olmuyor o iş

Sevgili kk üyeleri.

ciddimisin sen ay kavanozu yerim vallahi ben artık böyle yaşlanacağımı düşünüyordum

Back
X