- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
sizi hatırladım eşinizi yeğeninden kıskanmıştınız..bu kıskançlık olayına çara bulmanız gerek naçizhane tavsiyem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasi yegenine, yegenim olmasan seni kendime alirdim demis
adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..
bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi
evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
Mükemmellik kişisel bir kavramdır ve kimse tam olarak mükemmel değildir. Sizin yazdığınız durumda da fiziki açıdan kusursuz olmaması durumunda ki bu da göreceli bir durum ki o durumda bakabilir. Ben öyle anladım. Diyelim kadının poposu büyük eşi bu durumda başkasına bakma hakkına sahip gibi olmuş.. Ona bakarsanız dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor. Bu biraz kişinin kendine ve karşısındakine saygısıyla alakalıdır.
Bu konu yoksa yeğenine para göndermek isteyen koca ve karşı çıkıp aralarında bir şey var zanneden biri vardı adını çıkaramadım. Aynı kişi mi?
Ego degil sadece sapikca baktigini düşünüyorum
Ayrica kendim 175 boyunda 64 kilo bi bayanim dikkat ederim her zaman
ALLAH KORUSUN
FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar
Bu konu yoksa yeğenine para göndermek isteyen koca ve karşı çıkıp aralarında bir şey var zanneden biri vardı adını çıkaramadım. Aynı kişi mi?
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi
evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
Ben kisa da degilim kilolu da degilim; ama kabul etmek lazim kisa boylular dolgun vucutlular daha caziptir sex icin. Cunku her pozisyona gelir. Esiniz de demek ki oyle kadinlardan hoslaniyor. Yoksa niye baksin kizin dolgun kalcalarina
Bu konu niye popüler oldu birden 64 kişi okuyor.
yangına körükle gitme bacım :))))
Çok dikkat çekti şuan 84 oldu![]()
vay seni sapık vay. bende sapığım, bakarım çünküBen niye bakıyorum sizce?,
Onu soruyorum..
Kalçasını kıvırtan bir kadına gözü takılır her insanın bir anlık.
Ben bakmıyorum o da bakmasin
Cokmu sey istiyorum
Sevgili degiliz evliyiz ya
Anlik olsa fark edemem ki zaten
Bu arada kilolu kisa boylu olupta dediginiz gibi seksi olan ben hic gormedim
Kilolu kisa olanlara da iyi ekmek cikti bu k9nudan ha
ay asude iyi ki geldin, dok ortaya hepsini.
e adamin zaten ucan kusta gozu varmis, metrodaki begenmedigin kadindan mi kiskaniyorsun, dunya guzeli bulunmaz hint kumasi hanim?
evet kocan sapikmis cidden ama metrodaki popoya baktigi icin degil.