• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözüm kaydi kusura bakma:(((

Ben sapık demedim. anlık dışında bakılmasının hoş olmadığını vurguladım. gerçekten normal bişey mi sizin için.

Ama senin eski konularından da biliyoruz çok sıkıyorsun eşini.
Adam yine sabırlıymış da “gözüm kaydı” demiş.
Yani yine çok çok sabırlıymış da o yeğen konusundan sonra hala bu tür kaprislerini alttan alabiliyor.

Ben sapık demedim. anlık dışında bakılmasının hoş olmadığını vurguladım. gerçekten normal bişey mi sizin için.

bence normal bişey valla..dediğim gibi baktığı kişi rahatsız olacak boyutta olmadığı sürece ki kocam o kadar öküz değildir,ben bakmasından rahatsız olmam.tv de sexy kadınlar çıkınca beraber yorum yaparız hatta..siz şimdi beni de sapık görüyorsunuzdur:):)
sapıklık çok başka bir boyut,bizimki sadece cinsellik ve beden konusundaki rahatlık diyelim..

hahahahahahahaahaha hanımlar harikasınız hahahahaahahahah

arkadaşın egosu zedelenmiş nacizane onarmaya çalışıyorum işte :1:

yani olabilir siniri bozulabilir bu durumdan ötürü anlamaya çalışıyorum kendisini bu konuda fakat karşısındaki insanı aşağılaması, kendisini sırf fiziksel özelliklerinden ötürü üstün görmesi çok yakışıksız :50:

ben eşinin yerinde olsam sen kıvırtarak yürüyen kadınların kalçasına mı bakıyorsun.lezbiyen mi oldun.sapık mısın derdim.saf adam bulmuşsun sizi herkes çekmez.elinizdekinin kıymetini bilin.

Ama senin eski konularından da biliyoruz çok sıkıyorsun eşini.
Adam yine sabırlıymış da “gözüm kaydı” demiş.
Yani yine çok çok sabırlıymış da o yeğen konusundan sonra hala bu tür kaprislerini alttan alabiliyor.

biz böyle konuları aramızda espiri konusu yaparız eşimle:27:

ayy o konumuydu. eşi dayıydıda yeğenine para yolladı diye adamı sapık yapmıştıaşık ona demişti..
o konudada demiştim bana biri bunu diyecek erkek olsam o diyeni anında boşardım.bir insana yapılacak en büyük hakaret ve iftira bu olmalı.

Bende aynını dediydim ama,konu sahibi hiç değişmemiş anlaşılan.:27:

vatandaşın birinin mantıklı yada değil bir sıkıntısı varmış. onun için bu problemmiş. burda paylaşmış.

HERKESE DİYORUM PEKİ BU SALDIRI NEDEN..

Sorun kocasinin baska kadinin kalcasina baktigi icin kisksnmasi degil VATANDASIN kilolu ve kisa boylu kadinlara hakaret etmesi
Burasi kadinlar kulubu
Kadinlara hakaret edersen, bedelini odersin

Sırf yeğenine para gönderdi diye ensest iliskiyle suclamistiniz kocanızı, simdi de sapıklıkla. Allah sabır versin esinize

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben kisa da degilim kilolu da degilim; ama kabul etmek lazim kisa boylular dolgun vucutlular daha caziptir sex icin. Cunku her pozisyona gelir. Esiniz de demek ki oyle kadinlardan hoslaniyor. Yoksa niye baksin kizin dolgun kalcalarina

ISte bende bundan bahsediyorum
Demekki obez kadinlardan hoslaniyor
Yoksa neden baksin
Sizde benimle ayni fikirdesiniz iste
AYRICA ben ne var bunda diyebileceğim kadar midem genis degil kimse kusura bakmasin

Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda:(((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi:((( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi :( evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum:((
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum:((((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.

Canım bazı insanlar o kadar garip giyiniyor ki bende dönüp bakıyorum hatta eşimin elini sıkıyorum anlıyor etrafta garip biri olduğunu sonra birbirimize bakıp gülüyoruz, yani göz bu,illa sapık duygularla bakmaz ki insan,garip giyimli yaşlı bi teyze olabilir çok tatlı bir bebek olabilir hatta koca memeli bi kadın da olabilir bunlara bakıldı diye eşinle niye kavga ediyorsun ki gülün geçin :21: hem şöyle düşün eşin sana yalan söylememiş bence sana bakmıyormuş gibi yapması daha tehlikeli:50: sen zaten tehlikeli bakışı bir kadın olarak sezersin eşin de öyle yapacak bir insana benzemiyor mutluluklar:16:

Son düzenleme:
Back
X